essence couldn’t care more | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence couldn't care more trend edition

De nieuwe essence trend edition biedt alles wat je nodig hebt voor natuurlijke, mooie wow brows. Van de voorbereiding tot de verzorging. Het wenkbrauwserum zorgt bijvoorbeeld voor dikke, voller ogende wenkbrauwen, de verzorgende fixing gel houdt ze in vorm en voedt ze tegelijkertijd en het overnight brow mask herstelt de wenkbrauwen gedurende de nacht. Scroll snel verder, want ik vertel je alles over de essence couldn’t care more trend edition.

essence couldn't care more caring eyebrow scrub

Caring eyebrow scrub | € 2,39
Een goede voorbereiding is essentieel voor een brow-mazing look. Deze wenkbrauwscrub heeft een milde, exfoliërende werking en verwijdert dode huidcellen van het gebied rondom de wenkbrauwen. Bovendien helpt de scrub om ingegroeide haartjes te verminderen. De crèmige textuur is verrijkt met castor- & zonnebloemolie en hydrateert zowel de huid als de haartjes. Het resultaat: de huid ziet er glad en verzorgd uit zodat de wenkbrauwen er op hun mooist uitspringen.

essence couldn't care more eyebrow tweezer

Eyebrow tweezer | € 1,99 
Koppige wenkbrauwen hebben geen schijn van kans! Dankzij de platte punt kan dit pincet elk individueel haartje pakken en deze met precisie verwijderen. Wenkbrauwfoutjes behoren hiermee tot het verleden.

essence couldn't care more shape shave trio

Shape & shave trio | € 2,99 
Met dit trio zijn perfect gevormde wenkbrauwen binnen handbereik. Deze slimme 3-in-1 tool dient als wenkbrauwkam, borsteltje en scheermesje tegelijk. Het kammetje separeert dunne wenkbrauwhaartjes voor het scheren, de scheermesjes zijn extra klein om bijzonder precies te kunnen shapen en worden beschermd door het kwastje dat kan worden gebruikt om de losse haartjes moeiteloos te verwijderen.

essence couldn't care more brow roller cooling calming

After shape brow roller cooling & calming | € 2,89 
De hydraterende brow roller verzacht de gestreste huid en helpt het te herstellen. Wacht een paar minuten na het plukken of scheren van de wenkbrauwen en breng het dan aan op de droge en schone huid. Dankzij de metalen rollerball applictor voelt het aanbrengen van het hydraterende en kalmerende complex met hyaluronzuur, panthenol, aloë vera, maar zonder siliconen heerlijk koel aan op de wenkbrauw. De transparante gel wordt snel door de huid opgenomen, dus je hoeft het niet af te spoelen. Wij zorgen wel voor je, lieve wenkbrauw!

essence couldn't care more caring eyebrow fixing gel

Caring eyebrow fixing gel | € 1,99 
Nu de wenkbrauwen zijn verzorgd en in model gebracht, wil je ze natuurlijk in model houden en dat kan met de caring eyebrow fixing gel. De spoolie applicator garandeert een supermakkelijke applicatie en de transparante gel fixeert de wenkbrauwen. Daarnaast worden ze gehydrateerd dankzij de toegevoegde aloë vera en panthenol.

essence couldn't care more brow serum

Brow serum | € 2,99
Zijn je wenkbrauwen niet dik genoeg om te stylen? Geen probleem, want door regelmatig het wenkbrauwserum te gebruiken, zullen wenkbrauwen snel dikker en voller ogen. Het transparante serum bevat het actieve ingrediëntencomplex WIDELASHTM (gebruikt met toestemming van Sederma) en voedt de wenkbrauwen met panthenol, cafeïne en hyaluronzuur. Het fijne borsteltje maakt het makkelijk om het serum heel precies aan te brengen.

essence couldn't care more brow mask

Overnight brow mask | € 2,99 
Onze wenkbrauwen hebben veel te verduren tijdens het stylen en verdienen daarom wel een extra portie verzorging en herstel. Breng heel eenvoudig ‘s avonds het overnight brow masker met aloë vera, panthenol en castorolie aan en kijk uit naar prachtige, herstelde wenkbrauwen. Het masker hydrateert en verzorgt de fijne wenkbrauwhaartjes.

De essence couldn’t care more trend edition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat van eind september tot eind oktober 2021. Wat vind jij van de collectie? Mij lijken het dé perfecte tools voor prachtige wenkies!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

Plaats een reactie