essence catching clouds | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi

Geïnspireerd op de delicate luchtigheid van een prachtig lentelandschap in pastelkleurig licht met gewichtloze wolken die eruitzien als schaapjes in de lucht, komt essence met de catching clouds trend edition. Hiermee creëer je fluffy, lichte beautylooks voor het lenteseizoen. Het bevat voedende, wolk-achtige texturen voor een stralende teint en een geweldig zachte huid. Ik laat je alles zien uit de essence catching clouds trend edition!

essence catching clouds swirl lip balm

Swirl lip balm | € 2,39
De hydraterende lippenbalsem bevat vitamine E die de lippen voedt, ze super zacht laat aanvoelen en is gemakkelijk aan te brengen dankzij de praktische stickvorm. 

essence catching clouds inner eye brightening pen

Inner eye brightening pen | € 0,99
Dit is de highlight van iedere oogmake-up. Een subtiel lijntje van het universele lichtroze potlood langs de waterlijn of in de ooghoeken verheldert de ogen en geeft je een klaarwakkere blik. De zachte textuur is gemakkelijk aan te brengen en is langhoudend.

essence catching clouds mix match pearl stickers

Mix & match pearl stickers | € 1,99
De 62 glinsterende pareltjes zijn zelfklevend en kunnen worden aangebracht op de ogen, het gezicht of de nagels. Het resultaat: een glinsterende look met een wow-effect. 

essence catching clouds cloud-touch highlighter

Cloud-touch highlighter | € 2,99
Deze superzachte poeder highlighter creëert een stralende glow in een mum van tijd. De zachte textuur met een klein wolkendesign kan gemakkelijk worden geblend met elke huidskleur en zorgt voor glinsterende highlights in een delicate perziktint.

essence catching clouds hydrating milky face mist

Hydrating milky face mist | € 3,39
Deze hydraterence gezichtsspray zorgt voor een geweldig zachte huid. De melkachtige textuur met hyaluronzuur en kokosnootwater vult jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine aan en kan gebruikt worden als primer onder je make-up. 

essence catching clouds cloud-touch mousse primer

Cloud-touch mousse primer | € 3,89
De fluffy textuur versmelt met de huid, voedt het en heeft ook een egaliserend effect. Breng gemakkelijk aan na jouw huidverzorging, wacht een moment en breng dan je make-up aan.

essence catching clouds cloud-touch body luminizer

Cloud-touch body luminizer | € 3,89
Deze luminizer heeft een wolkachtige textuur met een delicate glinstering. De formule versmelt met de huid en heeft een verkoelend effect. De aanwezige multi-reflecties geven de huid een prachtige glans. 

De essence catching clouds trend edition is vanaf midden maart tot eind april 2022 verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

Plaats een reactie