essence Call me Queen False Lash mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
essence Call me Queen False Lash mascara review lifting brow gel set

“Call me Queen”. Met die zin trapte essence de lente/zomer update van 2024 af met haar nieuwste mascara. Van de Lash Princess mascara van het merk zijn er inmiddels talloze varianten, maar zo’n ‘queen’ bekroning is wel heel speciaal. Is het een verwaande queen of heeft ze helemaal gelijk? Ik testte het! Scroll snel verder voor de essence Call me Queen False Lash mascara review. Daarnaast vertel ik je wat ik vind van de essence brow lifting gel set.

essence Call me Queen False Lash mascara brush borsteltje review

De essence Call me Queen False Lash mascara geeft je wimpers dramatisch volume en verlenging voor een kunstwimpereffect. Daarbij kun je de formule gemakkelijk opbouwen, zodat je zelf de intensiteit van je looks bepaalt. Dankzij het elastomeren borsteltje kun je zelfs de kortste wimpers bereiken. De formule is vrij van parabenen, alcohol en parfum. Daarnaast is het vegan en cruelty free.

essence brow lifting gel set | € 3,99

essence brow lifting gel set review

Dit is een transparante gel die zorgt voor een onmiddellijke wenkbrauwlift met extreme fixatie en een langhoudende formule. Dankzij het geïntegreerde spoolie borsteltje die aan de binnenkant geklemd zit, kun je direct aan de slag. Anders dan de eerdere Brow Styling Soap set van essence heb je hierbij geen water meer nodig om het product te gebruiken. De formule kun je direct gebruiken en dat is wel zo makkelijk. De formule is vrij van olie, parabenen, alcohol en parfum. Daarnaast is het vegan en cruelty free.

Review essence brow lifting gel set

essence brow lifting gel set dupe anastasia beverly hills brow freeze abh review

Dit product is goed! Het maakt je wenkies direct in vorm, waarbij je ze ook makkelijk plat ‘drukt’ voor dat brow lamination effect. Voor mij hoeft dat niet zo extreem te zijn en daarom bracht ik de keren erna wat minder aan. Alleen dan blijven ze niet de hele dag perfect in vorm zitten. Je moet dus voor jezelf even de balans vinden welke hoeveelheid jij nodig hebt. Als je dat eenmaal gevonden hebt, dan is het écht een goeie dupe van de Anastasia Beverly Hills Brow Freeze.

Review essence Call me Queen False Lash mascara

essence Call me Queen False Lash mascara result effect review

Ik vind mascara’s vaak écht niet leuk om te testen, omdat het mijn look wat mij betreft kan maken of breken. Een nieuwe mascara uitproberen bij een perfecte look is eigenlijk vragen om problemen. Tenzij de mascara natuurlijk ineens perfect blijkt te zijn. Dan kan mijn dag niet meer stuk. En precies dat laatste gebeurde bij de Call me Queen mascara. Een mascara die een kroon verdient (en zelf al heeft toegeëigend aan de naam en verpakking te zien 😉). Het spreid mijn wimpers mooi én maakt de wimpers niet zwaar. Dat laatste gebeurt bij mijn veeleisende wimpers vaak, waardoor dat mooie waaier-effect teniet gedaan wordt. Daarbij kun je de volume ook mooi opbouwen met één of twee laagjes extra én bereik je inderdaad ook de korte wimpers. Geen drama queen, maar een drama effect. Happy good lash day! 

essence Call me Queen False Lash mascara review

Je shopt de essence Call me Queen False Lash mascara voor € 3,99 bij Kruidvat en Boozyshop. Lees ook de andere essence reviews.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie