essence bye bye panda eyes mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
essence bye bye panda eyes mascara review-3

Een mascara die goed blijft zitten, maar je ook gemakkelijk verwijdert met warm water zonder panda ogen? Dat klinkt te goed om waar te zijn, maar toch maakt essence die belofte met haar nieuwste mascara. Ik ga de uitdaging aan en daarom lees je hier de essence bye bye panda eyes mascara review.

essence bye bye panda eyes mascara review-4

De mascara heeft de bekende pindavormige huls, die we al bij meerdere telgen van de essence familie zagen. Heb je meerdere mascara’s van het merk met dezelfde vorm, dan kun je ze door de duidelijke bedrukking aan de voorzijde goed uit elkaar houden.

essence bye bye panda eyes mascara review-2

De formule is olievrij en vegan. Het geeft je wimpers volgens het merk een zwarte kleur en wikkelt zich om de kleinste haartjes als een zachte film. Daarnaast zou de mascara niet klonteren en afbreken. En de belofte waarom deze mascara heel anders is dan de meeste mascara’s: je zou het gemakkelijk kunnen verwijderen met warm water, zonder make-up remover.

Review essence bye bye panda eyes mascara

Om te kijken wat het effect is van de mascara, vind je hieronder twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo kun je goed het verschil zien!

essence bye bye panda eyes mascara review look-1.3 essence bye bye panda eyes mascara review look-1.2

De mascara maakt haar beloftes waar, want het heeft een mooie, zwarte kleur dat zich wikkelt om alle haartjes. Daarnaast klontert het niet én breekt het niet af. Ook niet gedurende de dag. Het geeft geen spectaculair volume of lengte, maar dat belooft de mascara ook niet. Het is gewoon een prima mascara met een natuurlijke finish. En waar het natuurlijk allemaal om draait… Kun je de mascara verwijderen met warm water? Absoluut! Het lijkt in combinatie met warm water te verkruimelen. De mascara verdwijnt van mijn wimpers in kleine stukjes, zonder zwarte vegen achter te laten en zonder mijn wimpers te beschadigen. Zelfs als ik de mascara tijdens het douchen wil verwijderen, heb ik geen panda ogen met rare vegen op mijn wangen. Dus bye bye panda eyes!

essence bye bye panda eyes mascara review

De essence bye bye panda eyes mascara is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,59.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 24 februari 2020 - 09:33

Hier ga ik eens naar kijken, mijn huidige mascara begint op te raken en ik vind het wel weer leuk om eens iets nieuws uit te proberen. Ik vind het effect bij jou ook wel echt heel mooi!

Reply
Tessa 24 februari 2020 - 17:00

Fijne mascara is dit. Ik gebruik hem nu ook regelmatig

Reply
Deb 24 februari 2020 - 17:59

Lijkt mij een hele fijne mascara. Zo’n resultaat als bij jou wil ik ook wel., ziet er mooi uit 👌🏻. Ik gebruik er nu een van L’Oréal (Paradise Extatic) en zodra ie op is ga ik deze eens uitproberen. Je hebt mij overtuigd.

Reply

Plaats een reactie