essence bloom baby, bloom | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence bloom baby bloom

De nieuwste trend edition ‘essence bloom, baby bloom’ is geïnspireerd door de prachtige kleuren van bloesems. Die kleuren van lentebloesems geven je gegarandeerd een frisse make-up look en bezorgen je een goed humeur. Ik laat je een sneak peek zien van de collectie.

essence bloom baby bloom eyeshadow palette

eyeshadow palette – € 7,99
Het oogschaduwpalette heeft negen lentetinten, namelijk van felrood en roze, tot frisgeel en intens blauw. De finishes variëren van mat tot metallic en sprankelende nuances en ze zijn allemaal zeer gepigmenteerd.

essence bloom baby bloom baked highlighter

baked highlighter – € 3,99
De baked highlighter is verkrijgbaar in twee verschillende tinten en zorgt voor een adembenemend lichtreflecterend effect. Je kunt de highlighter aanbrengen met een make-up kwast of je vinger, om deze op de jukbeenderen, onder de wenkbrauw of op de neusbrug te deppen.

essence bloom baby bloom healthy glow primer oil

healthy glow primer oil – € 4,59
Deze primer oil biedt een egale finish en geeft een subtiele bloemengeur. Dankzij de voedende textuur bereidt het de huid perfect voor op de volgende toepassing van de foundation. De primer absorbeert snel en is niet vet.

essence bloom baby bloom nectar lipgloss

nectar lipgloss – € 1,99
De lipgloss is verkrijgbaar in rood en oranje en bevat jojoba-olie en vitamine E. Met de jumbo applicator kun je de glans royaal op je lippen aanbrengen.

essence bloom baby bloom blushlighter

blushlighter – € 3,89 
Dit product heeft een zachte, romige textuur en voelt zeer licht aan op de huid. Het laat een metallic mat effect achter.

De essence bloom baby, bloom collectie is van mei tot juni 2020 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Essence heeft zelfs een leuke goodie, waarmee je de lente ook dichtbij haalt. De trend edition bevat namelijk een zakje met bloemzaadjes, die je gratis mee kunt nemen bij de beautycounter.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

Plaats een reactie