Essence Berry On | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence-berry-on-trend-edition

Essence komt in juli met de nieuwe trend edition “berry on…”. Deze collectie is geïnspireerd op verschillende bestonen, zoals van frambozen, blauwe bessen en aardbeien. Dit fruit smaakt niet alleen geweldig, maar het heeft ook een prachtige, intense variëteit aan kleuren. De producten uit deze collectie reflecteren de zomerse diversiteit van het rode fruit en geven ‘berry-strong’ geluksmomentjes aan elke make-up collectie.

essence-berry-on-eyeshadow-palette

Eyeshadow palette – € 6,99
De tinten uit dit palette zijn hoog gepigmenteerd. De kleuren lopen uiteen van een zachte crèmekleur tot warm koper en van goudtinten tot diep kersenrood. Verder biedt de poedertextuur indrukwekkende matte en glinsterende effecten.

essence-berry-on-eyeshadow-brush

Eyeshadow brush – € 1,59
Met deze oogschaduwkwast wordt elke oogmake-up een succes. De zachte synthetische haartjes absorberen de kleurpigmenten van de oogschaduw optimaal en zorgen voor intensieve resultaten op het ooglid.

essence-berry-on-face-brush

Face brush – € 2,99
De zachte synthetische haartjes van deze gezichtskwast zorgen ervoor dat de pigmenten optimaal blenden en prettig aanvoelen op de huid. De kwast is perfect voor het aanbrengen van poedertexturen, zoals fixeerpoeder, blush of bronzer.

essence-berry-on-highlighter

Highlighter – € 3,89
De poederige highlighters in glinsterende rosé- en goudtinten creëren een prachtige glow. Alsof je huid is gekust door een zomerse bes. De zachte, glanzende texturen zijn hoog gepigmenteerd en blenden makkelijk.

essence-berry-on-matte-liquid-lipstick

Matte liquid lipstick – € 2,39
De langhoudende matte, vloeibare lipsticks geven de lippen een expressieve look. De donkere bestonen passen bij alle huidtypen, geven een prettig gevoel en laten een heel lichte bessmaak achter op de lippen.

essence-berry-on-eau-de-toilette

Eau de toilette – € 4,99
Deze geur is voor iedereen die houdt van zomerse warmte en kleur. De zoete kersennoot van de eau de toilet creëert samen met aromatische vanille een harmonieus duo dat je meteen in een zomerse stemming brengt.

Ik krijg helemaal zin in zomers fruit met deze producten. Ik kan niet wachten om de producten in juli te zien! Heb jij een favoriet?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

2 reacties

Tessa 20 mei 2019 - 17:07

Ik word erg vrolijk van deze collectie. De oogschaduw en de lipsticks zijn mijn favoriet

Reply
Deb 21 mei 2019 - 19:07

Wat een heerlijke zoetsappige collectie. Vooral de matte liquid lipsticks vind ik interessant.

Reply

Plaats een reactie