essence adventskalender 2023 unboxing + swatches

door Daphne - verdraaid mooi
essence adventskalender 2023 unboxing inhoud swatches advent calendar leverbaar verkrijgbaar prijs merry everything & happy always

Spoiler alert! De meest aangevraagde adventskalender staat online, namelijk die van essence! Ik kan je alvast verklappen dat ik dit de leukste inhoud ooit vind. Praktisch geen opvulcadeautjes, maar leuke, bruikbare make-up, huidverzorging en tools. En ik werd razend enthousiast om de nagelvijl… Foutje! Het moet niet gekker worden. 😉 Ben je benieuwd naar de inhoud? Kijk dan de video hieronder voor de essence adventskalender 2023 unboxing.

Wat vind jij van de inhoud?

De essence adventskalender shop je voor € 32,99 bij Boozyshop. Pas vanaf begin november zal hij ook verkrijgbaar zijn bij Kruidvat. Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Matanja 6 september 2023 - 12:38

Leuke inhoud… maar ik sla deze over.
Ik ga de Bijenkorf adventskalender kopen, die vond ik vorig jaar helemaal geweldig qua inhoud dus ik hoop dat ik er dit jaar ook weer zo enthousiast over ben….

Reply
Janneke 1 oktober 2023 - 09:03

Vind het zo jammer dat er geen mascara in zit.. gemiste kans. Als deze erin zat had ik hem gekocht! Maar leuke video weer!

Reply

Plaats een reactie