essence adventskalender 2023 inhoud | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence adventskalender 2023 inhoud producten advent calendar contents merry everything & happy always sneak peek

Yaay! Eindelijk is de essence adventskalender van 2023 bekend en wat een beauty! De essence merry everything & happy always adventskalender bevat 24 limited edition verrassingen die een complete look creëren voor het gezicht, de ogen, de nagels en de lippen. Scroll snel verder voor de essence adventskalender 2023 sneak peek!

Aanvulling: bekijk de volledige inhoud in onderstaande unboxing video!

De buitenkant van de kalender brengt je dankzij de geweldige kerstballen en super schattige details in feestelijke kleuren al compleet in feeststemming.

essence adventskalender 2023 inhoud producten advent calendar merry everything & happy always sneak peek

Hier zie je alvast een klein voorproefje van de in totaal 24 deurtjes. Voor de feestelijke lip make-up kun je een verzorgende glanzende lipgloss of een semi-matte lipstick in een subtiele tint gebruiken. Probeer het holo gezichtsmasker voor een verzorgingsmomentje. De gezichts- en nagelpareltjes maken je look extra sprankelend; net als de gezichtspoeder. Zo wordt jouw kerstlook onvergetelijk!

essence adventskalender 2023 inhoud producten advent calendar contents merry everything and happy always sneak peek

De essence adventskalender 2023 is vanaf 6 november te koop bij Kruidvat voor € 32,99. Kijkend naar de vorige jaren verwacht ik dat de kalender al wel eerder verkrijgbaar zou zijn bij Boozyshop en over de grens in Duitsland bij onder meer de DM Drogist. Bekijk ook de inhoud van de essence adventskalenders van afgelopen jaren om je alvast een idee te geven!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

2 reacties

bychristiana 23 augustus 2023 - 10:31

Haha, wat heerlijk: adventskalenders!!! Ik blijf er ook dol op hoor;-)

Reply
Tanja 25 augustus 2023 - 07:32

Adventskalenders….als ik het zie krijg ik er gelijk zin in…. I love it😻

Reply

Plaats een reactie