essence adventskalender 2021 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
essence adventskalender 2021 unboxing inhoud

Yaay! De meest aangevraagde adventskalender unboxing staat NU online! En wat is de inhoud leuk! essence heeft zichzelf echt weer onwijs overtroffen! Scroll snel verder en laat je verrassen in de essence adventskalender 2021 unboxing ‘moments of joy’!

Wat vind jij van de inhoud?

De essence adventkalender shop je voor € 24,99 op boozyshop.nl. In de winkels is het exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar van eind oktober tot eind november 2021.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Natascha - Beautyopinie 23 september 2021 - 19:18

Ik vind de inhoud super! Zeker voor dit geld, vind ik dat je echt waar voor je geld krijgt.

Reply
Deb 29 september 2021 - 13:27

Wat een mooie inhoud, zaten maar een paar dingen (zoals de wimper kruller en kwastenreiniger) bij waar ik echt niks aan zou hebben/mee zou doen. Verpakkingen zijn ook erg leuk gedaan. Ik vond die glitter vijl trouwens erg leuk. Doet het ook goed als ‘prop’ in foto’s.

Reply

Plaats een reactie