essence 24ever ink liner review

door Daphne - verdraaid mooi
essence 24ever ink liner review

essence heeft een nieuwe eyeliner in het assortiment dat intense, diepzwarte looks kan creëren. Aangezien ik vrijwel altijd eyeliner gebruik, ben ik heel benieuwd naar het effect! Daarom lees je hier de essence 24ever ink liner review.

essence 24ever ink liner review-2

Aan de buitenkant heeft de eyeliner al een mooie toevoeging dat het anders maakt dan haar soortgenoten. Net boven de dop heb je namelijk een matte strook die wat smaller loopt naar het midden toe. Hierdoor creëer je extra grip en zal je look nog sneller slagen!

essence 24ever ink liner review-1

De eyeliner heeft een soort driehoekvorm die aan de punt smal is. Hierdoor kun je niet alleen dunne lijnen zetten, maar ook een kleine wing ‘stempelen’. Dat zie je ook terug op onderstaande swatchfoto. Daar kun je ook zien dat de punt lekker wendbaar is.

essence 24ever ink liner review swatch

Review essence 24ever ink liner

De eyeliner is volgens essence intens zwart, heeft een zijden matte finish en blijft tot wel 24 uur lang zitten. Verder zou je het door de accurate en stabiele punt gemakkelijk langs de wimperlijn kunnen geleiden.

Hieronder zie je de look die ik gemaakt heb met de eyeliner. De ooglook heb ik trouwens gemaakt met de nieuwe essence the NUDE edition eyeshadow palette en de wenkbrauwen heb ik ingetekend met de nieuwste CATRICE Professional Brow palette.

essence 24ever ink liner review look-1

Ik ben onwijs blij met de eyeliner. Hij is onwijs makkelijk in gebruik, goed gepigmenteerd en perfect zwart. De finish is mat en loopt niet uit. Het is een fijne punt, waarmee je gemakkelijk strakke lijnen en een mooie wing kunt zetten. Ik heb de eyeliner geen 24 uur aangebracht, maar wel van ’s ochtends tot ’s avonds laat en die test heeft de eyeliner doorstaan! Het zat er nog steeds zo goed op als in de ochtend. Dus wat mij betreft is deze eyeliner meer dan geslaagd!

essence 24ever ink liner review look

De essence 24ever ink liner is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen met een essence schap, zoals Kruidvat en kost € 2,89.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

Natiza 28 april 2020 - 12:36

Oeh klinkt wel echt heel goed! Misschien ook maar keer aanschaffen

Reply
Rachel Kromdijk 28 april 2020 - 17:15

Ziet er goed uit, zelf moet ik ook nog een nieuwe eyeliner scoren.. deze moet ik hebben!

Reply

Plaats een reactie