essence 24ever defined volume mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
essence 24ever defined volume mascara review-2

essence komt met haar assortimentsupdate weer met nieuwe volumemascara’s. Ik ben dol op volumineuze wimpers, zolang ze maar niet aan elkaar gaan plakken. Je kunt kiezen uit een bold mascara voor extreem volume of een defined mascara voor een gedefinieerde volumineuze look. Ik test de laatste variant en daarom lees je hier de essence 24ever defined volume mascara review.

De mascara heeft een voedende textuur met hennep-, amandel- en jojoba-olie en vitamine E. Het bedekt de wimpers met een diepzwarte laag die 24 uur aanhoudt.

essence 24ever defined volume mascara review-1

De mascara heeft een vezelborsteltje voor een gedefinieerde volumineuze look, waarbij je de volume kunt opbouwen naar het gewenste effect.

Look & review essence 24ever defined volume mascara

Hieronder vind je twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect!

essence 24ever defined volume mascara review look essence 24ever defined volume mascara review look-2 essence 24ever defined volume mascara review look-1 essence 24ever defined volume mascara review look-3

Let op dat het borsteltje vrij groot is voor je onderste wimperharen en je het dus voorzichtig moet aanbrengen. Anders ben je net zo aan het klungelen als ik en heb je, zoals je kunt zien, wel een stempel aan de onderkant. Verder vind ik deze mascara echt onwijs fijn. De mascara is niet te ‘nat’, waardoor je je wimperharen met het grootste gemak kunt definiëren. Ook wanneer je de mascara opbouwt voor meer volume. Het is niet de meest volumineuze mascara die ik ooit gebruikt heb, maar wel zeker een van de beste mascara’s als het gaat om het definiëren van de wimpers.

De essence 24ever defined volume mascara kost € 3,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Boozyshop.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Tessa 29 januari 2021 - 19:24

Dat klinkt goed!

Reply
Deb | Beautygoddess.nl 30 januari 2021 - 14:10

Mooi resultaat 👍, lijkt me een fijne mascara voor een leuke prijs!

Reply
bychristiana 1 februari 2021 - 10:13

Mooi resultaat hoor, en dat voor zo’n prijsje!

Reply
Natascha 2 februari 2021 - 13:07

Ik ben wel heel benieuwd nu, misschien neem ik hem straks wel mee bi het Kruidvat want ik heb toevallig net een nieuwe nodig. Je hebt me geinfluenced 😉

Reply

Plaats een reactie