essence 20 jaar | party in Amsterdam

door Daphne - verdraaid mooi
essence 20 jaar goodiebag amsterdam event

essence bestaat dit jaar 20 jaar en dat was reden voor een feestje! Begin juni was ik daarom uitgenodigd op de verjaardag van het beautymerk bij het discoparadijs Roller Dreams in Amsterdam. Ik geef je een impressie van de middag en laat je de inhoud van de goodiebag zien.

Wondr is inmiddels een vrij bekende locatie voor dé perfecte Insta-foto, maar ik was er zelf nog nooit geweest. Je stapt echt binnen in een roze droom waarin over elke centimeter nagedacht is en je echt direct vrolijk wordt. Dat laatste kwam misschien ook door bartenter Victor (van First Dates) die heerlijke cocktails maakte. Al moet ik zeggen dat hij me ook prima om zijn vingers had kunnen winden met een glaasje water, want wat een knappe en onwijs vriendelijke man!

essence 20 jaar wondr amsterdam roller dreams evenement

Behalve flirten bij de bartender waren er nog wat leuke activiteiten gepland. Er werd onder meer een leuke workshop gehouden, waarmee je ging rollerskaten op de muziek van 20 jaar geleden. Helaas kon ik daar door de aandoening aan mijn rug niet aan mee doen, maar er waren genoeg stoere meiden die wel hun stoute schoenen… ehh… skates aantrokken.

Ook kon je je nagels laten lakken met de sneldrogende lakjes van essence, waarbij de nail-art afgestemd was op jouw sterrenbeeld. Ik had zelf knalroze gellak op van Pink Gellac en die krijg je niet zomaar gecamoufleerd. Zelf ben ik wel bekend met de essence nagellak en die heeft een goeie prijs-kwaliteitsverhouding. Je kunt snel en egaal lakken dankzij het brede kwastje en de formule droogt snel, zodat je snel door kunt met je dagelijkse werkzaamheden.

Verder was er een visagiste, waarbij je met mooie essence icons een touch-up kon laten doen. Ik heb me vooral verlekkerd op de Birthday Trend edition die er echt fantastisch uitziet. Je moet zelf nog even geduld hebben, maar vanaf midden juli tot begin augustus is de collectie verkrijgbaar bij Kruidvat. Zet het dus alvast in je agenda!

essence Goodiebag 

Aan het einde van de gezellige middag ontving ik een onwijs mooie goodiebag. Meestal zitten de items in een vrij simpele plastic of kartonnen tas, maar dit keer was het een tas van stevig kunststof die ik komende zomer zeker ga gebruiken op het strand. Naast de make-up items zat er ook een flesje rosé brut bij, zodat ik thuis nog eens op essence kon toasten.

essence extreme shine volume lipgloss | € 1,99

essence extreme shine volume lipgloss swatch

In de goodiebag zaten maar liefst twee lipglossen in de kleuren 103 pretty in pink en 01 crystal clear. Vorig jaar heb ik alle tinten uit deze lijn al voor je geswatcht en getest, dus lees hier de review zeker terug. Deze tinten gaan daarom in de winactie box. Toevallig zijn deze tinten mijn favorieten. Zeker de transparante tint moet je in je stash hebben, want zo geef je elke lipstick een prachtige glans en dat is perfect voor een stralende zomerdag.

essence lash PRINCESS curl & volume mascara | € 3,49

essence lash princess curl volume mascara review

Nog een product dat ik al ken en waar ik standaard een back-up van klaar heb liggen. Zowel het borsteltje als de formule is echt goed. Het grijpt alle haartjes en separeert ze mooi zonder de wimpers te verzwaren. Echt een budgetproof favoriet van me!

essence MAGIC all in one face cream | € 3,99

essence magic all in one face cream

Deze crème bevat kleurcapsules die vrijkomen bij het aanbrengen en die samengevoegd worden met je natuurlijke huidtint. Dit product ken ik zelf nog niet, maar ik ben er zeker nieuwsgierig naar. Als tweede ingrediënt staat macadamia-olie die een regenererende en voedende werking heeft. Daarnaast bevat het hyaluronzuur dat je huid intens hydrateert. Kortom: dit product heeft mijn interesse gewekt. 

essence gel nail colour | € 1,89

essence gel nail colour review swatch

essence bracht begin april 50 nieuwe nagellaktinten uit, waarvan ik er drie ontving in de goodiebag. De lakjes drogen bizar snel, namelijk in slechts 40 seconden. Gelukkig kun je ze ook snel en egaal lakken dankzij het brede, afgeronde kwastje. Ze doen me denken aan de Shine, Last & Go lakjes van essence. Qua ingrediënten komen ze deels overeen, maar het grootste verschil is dat deze nagellak een Clean Beauty formule heeft. Let wel op dat je een base coat gebruikt, want het intense pigment kan snel in je nagels trekken.

Swatch 15 pink happy thoughts

essence gel nail colour swatch 15 pink happy thoughts

Swatch 19 don’t leaf me

essence gel nail colour swatch 19 don't leaf me

Swatch 42 swirl pool

essence gel nail colour swatch 42 swirl pool

essence make beauty fun eyeshadow palette | € 12,99

essence make beauty fun eyeshadow palette review

Dit palette heeft een inspirerende regenboog aan kleuren met matte, metallic en glinsterende finishes. Toen ik de collectie bekeek tijdens het event viel dit palette me direct op. Daarom maakte ik ook echt een vreugdesprongetje toen ik zag dat dit palette in de goodiebag zat. Ik swatchte hieronder alle tinten voor je. Let op: dit palette is exclusief online verkrijgbaar. 

essence make beauty fun eyeshadow palette review 20th birthday collection

Het pigment van de matte tinten wisselt, omdat de ene poeder wat romiger is dan de andere poeder. Gelukkig kun je ze wel allemaal goed opbouwen. De glanzende en metallic tinten hebben allemaal een enorm goed pigment en dat is duidelijk terug te zien op de swatches.

essence make beauty fun eyeshadow palette swatch essence make beauty fun eyeshadow palette swatch essence make beauty fun eyeshadow palette swatch

Behalve de prachtige locatie en onwijs leuke activiteiten heb ik vooral genoten van de leuke gesprekken met de dames van HappyLife PR en medebloggers en -Instagrammers. Het is altijd zo fijn om elkaar weer even live te zien en gezellig bij te kletsen. Dat is zo waardevol! Ik ga nog lekker nagenieten en ik hoop dat jij genoten hebt van de impressie van de heerlijke middag! Als je van een bepaald product een volledige review wilt (die nog niet online staat😉), laat het me dan zeker weten!

essence 20 jaar wondr amsterdam roller dreams event

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

theNextG1rl 26 juni 2022 - 13:48

Het was leuk je te ontmoeten! Mooi foto’s en swatches heb je gemaakt!

Reply

Plaats een reactie