Elie Saab Girl of Now Shine Eau de Parfum review

door Daphne - verdraaid mooi
elie saab girl of now shine eau de parfum review

Ik heb een zwak voor mooie parfumflesjes en de mooiste staan daarom ook te pronken op mijn beautykastjes. Deze keer heb ik er een prachtig flesje met gouden details aan toe kunnen voegen: Elie Saab Girl of Now Shine Eau de Parfum. Ik vertel je in deze review meer over de geur en geef je mijn mening.

elie saab girl of now shine eau de parfum geurnoten

Deze Eau de Parfum is ontworpen om de glamoureuze wereld van haute couture, kostbare jurken en luxe stoffen te weerspiegelen. Daarnaast wilde het merk de draagster van de geur glans en elegantie van ’s werelds mooiste vrouwen geven. De flacon is versierd met een goudkleurige bloem dat geïnspireerd is door de collecties van Elie Saab. De kartonnen verpakking is grijsblauw gekleurd, bevat dezelfde kleur bloemen en glanzend gouden bloemen.

Geurnoten & review Elie Saab Girl of Now Shine Eau de Parfum

Topnoten: mandarijn, peer, ananas, geroosterde pistache
Hartnoten: amandel, oranjebloesem, ylang-ylang, ormond
Basisnoten: iris, vanille, patchouli

elie saab girl of now shine eau de parfum review-1

Deze Shine geur is de zonnige variant op de oorspronkelijke Girl of Now geur. De bloemige geur is geschikt om zowel overdag als ’s avonds te dragen. Net na het opsprayen ruik je vooral de geur van ananas en geroosterde pistache. Die maken al snel plaats voor amandelen en sinaasappelbloesem, die de geur net een tikkeltje zoeter maken. De geur eindigt met de poederachtige en warme vanille en iris met een vleugje aardse patchouli.

Elie Saab Girl of Now Shine Eau de Parfum is warm, vrouwelijk en bloemig. De geur is eerst krachtig en een tikkeltje pittig, maar daarna gaat het door verschillende stadia van bloemige een warme geuren. Het blijft daarom ook lang hangen, waardoor je er lang plezier van hebt!

elie saab girl of now shine eau de parfum review-2

Elie Saab Girl of Now Eau de Parfum is verkrijgbaar bij superwinkel.nl in drie formaten. 30 ml voor € 36,79, 50 ml voor € 42,89 en 90 ml voor € 46,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 29 oktober 2020 - 10:23

De geur lijkt me heerlijk, ik heb volgens mij nog niet eerder iets van Elie Saab geroken. En de flacon is inderdaad mooi. Ik zet ook altijd mijn mooiste spulletjes in het zicht;-)

Reply
VWillemse 29 oktober 2020 - 10:38

Girl of now van Elie Saab is mijn favorite geur.
Je kan wel raden hoe benieuwd ik dan ben naar deze flanker.
Jammer dat het nu wat lastiger is om zomaar een parfumerie binnen te lopen om te ruiken.

Reply
Deb 2 november 2020 - 20:02

Zo’n mooi flesje 😍! En die foto’s zijn ook al zo mooi. Je hebt me erg benieuwd gemaakt naar deze geur door je omschrijving. Ik had een paar jaar Rose Couture van Elie Saab en die vond ik heerlijk, zat ook in een mooi facet geslepen flesje.

Reply
Leonie 18 juni 2023 - 19:58

Dit is echt de lekkerste geurtjes die ik ooit geroken en gekocht heb. Ik gebruik dit al een tijdje en het is echt heerlijk. Ik heb nog nooit zo veel complimenten gekregen dat ik lekker ruik, sinds ik nu Elie Saab op heb. Het heeft echt een fris, zoete maar toch wel een sterke geur, maar gaat ook lang mee. Don`t sleep on this!!

Reply

Plaats een reactie