Eco by Sonya Face Tan Water review

door Daphne - verdraaid mooi
eco by sonya face tan water review

Of het nou zomer of winter is… Ik ben een bleekscheet en heb dan ook kleur uit een potje nodig om een lekker kleurtje te kunnen krijgen. Ik test vandaag een zelfbruiner die perfect geschikt is voor je gezichtshuid. Daarom lees je hier de Eco by Sonya Face Tan Water review.

De Face Tan Water houdt het vocht in je huid vast, waardoor je huid niet uitdroogt en gehydrateerd aan laat voelen. Het zit in een glazen flesje met draaidop. De opening is vrij klein, waardoor het product er gedoseerd uitdruppelt en je nooit teveel pakt. Daarbij werkt het zo heel hygiënisch.

eco by sonya face tan water review-2

Op de afbeelding hieronder vind je de volledige ingrediëntenlijst. Alle ingrediënten zijn gecertificeerd biologisch en natuurlijk. De zelfbruiner is geschikt voor alle huidtypes en -tinten. Dus ook voor de huid met rosacea, eczeem en acné. Het bevat namelijk anti-acné ingrediënten om puistjes te bestrijden. Daarbij verstopt het de poriën niet, want de formule is niet-comedogeen. Het is rijk aan antioxidanten, waaronder vitamine C voor een helder uitziende huid en bevat aloë vera dat de huid kalmeert. Hyaluronzuur hydrateert de huid en laat het zacht aanvoelen.

eco by sonya face tan water review-1

Aloë vera staat op plek één in de ingrediëntenlijst, dus dat is heel positief. Op plek twee staat Dihydroxyacetone en dat zorgt voor dat bruine kleurtje. Glycerin (plek 3) werkt vochtinbrengend en houdt het vocht vast. Water staat pas op plek 8, terwijl het vaak op plek 1 staat. Onwijs goed!

Gebruik en review Eco by Sonya Face Tan Water

Voor je de zelfbruiner aanbrengt, schud je het flesje goed en reinig je je huid. Dan breng je het met je handen, een wattenschijfje of een handschoen aan op de droge huid van je gezicht en hals. Je kunt zelf de intensiteit bepalen door een dun laagje aan te brengen en die stap een paar dagen achter elkaar te herhalen. Laat het product voor het beste resultaat zo’n acht uur inwerken. Je kunt het gewoon aanbrengen voor het slapen, omdat het volgens Eco by Sonya niet afgeeft. Ik kan dat zelf niet testen met antraciete kussenslopen. Let op dat je het niet aanbrengt net voor serums op oliebasis, want dan kun je wel vlekken krijgen.

eco by sonya face tan water review-4

Je bent van me gewend om een voor- en na foto te zien, zodat je goed het effect zou kunnen beoordelen. Alleen is dat op dit moment onmogelijk door het grauwe weer. De ene dag is nog grauwer dan de andere dag en dat doet afbreuk aan het resultaat, die namelijk prachtig is! Op foto’s die een paar dagen na elkaar genomen zijn, lijk ik bijna nog bruiner op de foto zonder product dan op de foto met de zelfbruiner. Dus je moet me even geloven op mijn blauwe ogen dat het resultaat echt perfect is, de werking heel gemakkelijk en het effect heel natuurlijk. Je houdt de foto’s nog van me tegoed richting de zomermaanden!

De Eco by Sonya Face Tan Water is verkrijgbaar op organictan.nl voor € 32,95 | 100 ml. Het is vegan, cruelty free een vrij van gluten. Zoek je een zelfbruiner voor je lichaam? Dan is de Eco By Sonya Winter Skin misschien wat voor jou.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 7 februari 2021 - 09:20

He, lastig is dat nu hè met foto’s maken. Maar ik geloof je direct dat het resultaat er mag zijn. (off-topic; maar nogmaals heel veel dank voor jouw lieve kaartje! Het was zo’n enorme verrassing. Ik zag die taart staan en alle kaartjes liggen en omdat vrijwel alle kaarten een getypt adres hadden, snapte ik het helemaal niet. Er was 1 met de hand geschreven adres bij en daarin herkende ik het handschrift van mijn vader. Toen begon er iets te dagen. Ik pakte er een willekeurige envelop als eerste uit en dat was toevallig die van jou. Ik was (en ben) echt ontroerd!. Dankjewel!)

Reply

Plaats een reactie