Eco By Sonya Driver Winter Skin review

door Daphne - verdraaid mooi
eco by sonya driver winter skin review

Een product dat Winter Skin heet testen aan het begin van de zomer? Ja girl! Ik bruin niet alleen bijna niet van de zon (goede zonbeschermingsproducten!) en kan daarom wel wat hulp voor een kleurtje gebruiken, maar dit product is ook goed geschikt als after sun! Reden genoeg om mijn huid onder te dompelen in deze lotion. Daarom lees je hier de Eco By Sonya Driver Winter Skin review in de kleur light/medium.

eco by sonya driver winter skin review-2

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het merk voor ik dit product testte nog niet kende, maar dat wil niet zeggen dat Eco By Sonya haar sporen in de beauty industrie nog niet heeft verdiend. Het van oorsprong Australische merk werd gecertificeerd door de Organic Food Chain onder toezicht van de Australische overheid. Daarnaast heeft het meerdere awards gewonnen, waaronder Most Outstanding Cruelty-Free Beauty Brand 2018, Best Global Organic Beauty Brand 2018 en Top Pick Cosmo Beauty Awards 2016.

eco by sonya driver winter skin review-1

De Eco By Sonya Driver Winter Skin is een voedende zelfbruiner, die niet afgeeft en je huid voedt en verzorgt met aloë vera en grapefruit extract. De toegevoegde cacao fruitpoeder zorgt voor een mooie, natuurlijke en stralende gloed. Het is geschikt voor lichte tot medium huidtinten en je krijgt een stralende sunkissed glow na enkele behandelingen. Daarnaast is het ook geschikt als after sun, waardoor je langer van je bruine tintje kunt genieten.

Gebruik & belofte

Het is belangrijk om de zones waar je het product wilt aanbrengen voor gebruik te scrubben. Dat geldt voor zowel je gezicht als je lichaam. Doe dat het liefst zo’n 24 tot 48 uur voor gebruik. Schud de tube goed voor gebruik en breng de lotion aan op een schone, droge huid met een tanning glove of je handen. Was je handen na gebruik goed om vlekken op je handen te voorkomen! Let erop dat je niet teveel aanbrengt op je ellebogen, knieën en polsen, omdat deze (wat ruwere) zones meer product opnemen en daarom donkerder kunnen kleuren. Ik prime deze zones daarom het liefst met een normale lotion, zodat de huid daar al wat verzadigd is. Om optimaal te kunnen genieten van je fake tan, adviseert het merk om een zeepvrije bodywash te gebruiken en een reiniger te gebruiken die geen olie bevat.

eco by sonya driver winter skin review-3

De Winter Skin zorgt voor een geleidelijke bruining. Volgens Eco By Sonya zal je na een paar keer aanbrengen een mooie, honingachtige bruining hebben opgebouwd. Na het aanbrengen werkt het nog zo’n acht uur door, maar het zou niet afgeven, waardoor je het gemakkelijk ’s avonds voor het slapen kunt aanbrengen.

Review Eco By Sonya Driver Winter Skin

Normaal gezien laat ik het verschil van een zelfbruiner zien door het product op één been aan te brengen. Alleen omdat bij dit product het effect pas na een paar keer aanbrengen echt goed te zien is, heb ik het op beide benen aangebracht. Het is iets te vaak rokjesweer om met twee verschillende kleuren benen rond te lopen. 😉 Daarom zie je op de eerste foto de ‘before’ en op de tweede foto de ‘after’.

eco by sonya driver winter skin review-4 eco by sonya driver winter skin review-5

De lotion is vrij dun, dus let daar op zodra je de tube opent. Je kunt het product heel makkelijk uitsmeren, waarbij de lotion niet plakt en lekker snel intrekt. Daarnaast heeft het geen typische zelfbruiningsgeur, maar meer een karamel geur. Ik vind de bruiningskleur erg mooi. Het neigt niet naar oranje en ik krijg geen vlekken of strepen op mijn benen. Het resultaat is egaal (behalve bij mijn tenen waar ik altijd direct kleine sokjes aantrek #teamkoudevoeten) en bouwt geleidelijk op. Dus je kunt zelf bepalen wanneer jouw gewenste kleur gerealiseerd is. Geen spierwitte winter skin voor mij meer!

De Eco By Sonya Driver Winter Skin is verkrijgbaar op organictan.nl en kost € 28,95 – 200 ml. Dit product is 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en PETA gecertificeerd.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Joke 23 juli 2020 - 19:47

Is het ook bedoeld voor je gezicht?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 3 augustus 2020 - 12:00

Ja, je kunt het overal op je huid gebruiken!

Reply

Plaats een reactie