Duitsland shoplog & try on januari 2022

door Daphne - verdraaid mooi
duitsland shoplog januari 2022 try on zara hm only vero moda primark

Rond de kerst zaten mijn vriend en ik weer in Limburg en zijn we ook de grens overgestoken om wat leuke items te shoppen. Ik laat mijn aankopen aan je zien in onderstaande Duitsland shoplog & try on video. Je zult merken dat het een mengelmoes van heel wat winkels is. 😉 Denk aan de VERO MODA, Only en Zara! Veel kijkplezier!

Lees ook mijn persoonlijke terugblik op 2021. Ben je benieuwd in welk huisje wij verbleven? Bekijk dan dit artikel.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Deb 10 januari 2022 - 17:41

Die sokken zijn echt geweldig, wat een uitvinding! Ik lak in de winter heel vaak mijn nagels omdat ik op een sport zit die je op blote voeten doet en ik vind m’n voeten alleen toonbaar met gelakte nagels hihi 🤣! Lekker veel vestjes heb je ook gescoord. De eerste met die drie licht bruine tinten vind ik erg mooi en zou ook iets voor mij zijn.

Reply

Plaats een reactie