Douglas make-up adventskalender 2020 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
douglas make up adventskalender 2020 unboxing inhoud

Nadat ik de Douglas Luxury adventskalender unboxt had, ga ik nu de make up kalender unboxen. Is het € 32,99 waard en zitten er niet teveel opvulcadeautjes in?

De Douglas make-up adventskalender 2020 kost € 32,99 en is verkrijgbaar via douglas.nl.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 15 oktober 2020 - 11:11

Ik ben het met je eens! Haha, maar ik denk dat wij als bloggers (stiekem) sowieso een beetje verwend zijn haha, ik geef het eerlijk toe! Weet je wat ik nu echt tof zou vinden? Dat er een adventskalender zou zijn met miniaturen van de merken die Douglas verkoopt, dus met bijvoorbeeld spulletjes van Dior, Guerlain, Chanel, Clinique etc. etc. Maar zoiets zal wel lastig te maken zijn met allemaal verschillende merken;-)

Reply
Deb 20 oktober 2020 - 20:47

Yes! Eindelijk tijd gehad om je video uitgebreid te bekijken. Vind het echt de moeite waard want je doet het super leuk 👍🏻. Deze adventskalender doet een beetje goedkoop aan vind ik. Hij ziet in eerste instantie super leuk uit als een kadootje maar verder vind ik het een beetje een gammel ding als ik eerlijk ben. Wat betreft de inhoud vind ik qua opvulkadootjes de invisibobble (altijd handig en ook leuk om je pols) en de wattenstaafjes (zijn dat wel opvulkadootjes) het leukste. Verder vind ik vooral de mascara’s en nagellakjes het meest interessant.

Reply

Plaats een reactie