Douglas Luxury Adventskalender 2020 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
douglas luxury adventskalender 2020 unboxing inhoud

Ik kocht in Duitsland maar liefst drie Douglas adventskalenders, waarvan je hier de eerste unboxing ziet van de Luxury Adventskalender. Deze variant zit in een stevige box, compleet met spiegeltje en lades. Dus je kunt hem na 24 december ook nog bewaren voor andere spulletjes!

Wat vind jij van de inhoud en zou je de box ook bewaren?

De Douglas Luxury Adventskalender 2020 is inmiddels bij Douglas Nederland verkrijgbaar voor € 49,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of Bloglovin?

1 reactie

Deb 28 oktober 2020 - 21:28

Yes! Eindelijk deze unboxing ook bekeken. Deze vond ik toch wel een stuk interessanter dan de gewone versie. Je hebt me erg benieuwd gemaakt naar die cuticle cream van Douglas vooral omdat je daar al meerdere van gekocht hebt. Doet me qua substantie denken aan Lemony Flutter van Lush, da’s ook zo’n fijn spul voor je nagelriemen. Alleen zitten er parabenen in en die gebruik ik liever niet meer.

Reply

Plaats een reactie