Douglas Exclusive adventskalender 2022 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
douglas exclusive adventskalender 2022 unboxing inhoud luxe beauty highlights

Na de Douglas Beauty adventskalender met daarin alleen producten van Douglas eigen merk, ga ik nu de Exclusive kalender voor je unboxen met daarin allemaal luxe merken die verkrijgbaar zijn bij Douglas. Ik kan je alvast verklappen dat ik heel enthousiast word! In de video laat ik je de inhoud van alle 24 vakjes zien. Scroll daarom snel verder om de inhoud te bekijken in de Douglas Exclusive adventskalender 2022 unboxing video. Happy watching!

Je vindt hier de review van het Teaology product. Wat vind jij van de inhoud?

De Douglas Exclusive adventskalender shop je nu al bij Douglas in Duitsland voor € 59,99 en binnenkort ook in Nederland. De precieze lanceringsdatum in Nederland weet ik helaas niet. Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Margriet 24 juli 2023 - 16:54

Ik heb deze net gekocht met 50% korting in Düsseldorf!

Reply

Plaats een reactie