Douglas Beauty adventskalender 2022 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
douglas beauty adventskalender 2022 unboxing advent calendar accessoires

Bij Douglas in Duitsland druppelde de eerste adventskalenders alweer binnen. Ik shopte verschillende varianten en ik trap af met de Douglas Beauty adventskalender, waarin je zowel make-up als skincare vindt. En de opvulcadeautjes… Ja, die zitten er ook weer in. Alleen word ik van deze enthousiast… Ik geloof het zelf ook niet. 😉 In de video laat ik je de inhoud van alle 24 vakjes zien. Scroll daarom snel verder om de inhoud te bekijken in de Douglas Beauty adventskalender 2022 unboxing video. Happy watching!

Wat vind jij van de inhoud?

De Douglas Beauty adventskalender shop je nu al bij Douglas in Duitsland voor € 29,99 en binnenkort ook in Nederland. De precieze lanceringsdatum in Nederland weet ik helaas niet. Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie