DM Trend It Up adventskalender 2023 unboxing + swatches

door Daphne - verdraaid mooi
DM Trend It Up adventskalender 2023 unboxing inhoud swatches advent calendar makeup

Vorig jaar vlogen de producten letterlijk door de kamer en kweekte ik heuse spierballen bij het unboxen van de Trend It Up adventskalender. Daarom was ik erg benieuwd of er dit jaar niet weer producten rond mijn oren zouden vliegen en liquid lipsticks naar de andere kant van de kamer schieten tegen de gordijnen aan. Ik kan je alvast een tipje van de sluier geven… Die spierballen had ik dit jaar gelukkig niet nodig. Naast het unboxen van de kalender, swatch ik gelijk wat items om een goed beeld te krijgen van de producten en de kwaliteit. Ben je benieuwd naar de inhoud? Kijk dan de video hieronder voor de DM Trend It Up adventskalender 2023 unboxing met swatches.

Ik ben weer heel blij met de inhoud, die veel gevarieerder is dan de afgelopen jaren. Wat vind jij van de inhoud?

De DM Trend It Up adventskalender shop je voor € 27,95 bij de DM Drogist in Duitsland. Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Matanja 29 september 2023 - 12:52

De inhoud is leuk, maar het laatste vakje (en vooral omdat het zo,n groot vakje is)moet toch wel een knaller zijn vind ik. Met de inhoud die er in zit had ik een lipstick dan leuker gevonden in het laatste vakje… maar eye patches…. teleurstellend idd.

Reply

Plaats een reactie