DM shoplog mét reviews en wimperserums!

door Daphne - verdraaid mooi
DM-shoplog-review

“Je moét echt naar de drogisterij DM als je in Duitsland bent, anders mis je wat!”, hoorde ik meer dan eens in mijn omgeving. Daarom heb ik natuurlijk een bezoekje gebracht aan de DM in Düsseldorf. Wat een prijsverschil met Nederland voor heel wat A-merken zeg! Ik heb niet alleen A-merken ingeslagen, maar ook andere producten waar ik erg nieuwsgierig naar was. Een paar producten heb ik direct gereviewd. Kijk snel mee!

Balea cremedusche review

Het eerste wat me opviel bij binnenkomst bij DM, zijn de rijen producten van het huismerk Balea. Zo ook de douchecrèmes in allerlei verschillende soorten geuren. Na flink wat gesnuffeld te hebben, heb ik zelf gekozen voor de geur Milch & Honig.

balea-milch-&-honig-review

Er bestaan tal van merken die beweren dat hun product een bepaalde geur heeft, maar ik heb nog bijna nooit gehad dat een bepaalde douchecrème of -gel daadwerkelijk naar datgene rook. Dan heb ik het natuurlijk niet over dat ene vleugje ergens in de verte, maar echt een sterkte geur. Ik houd van de geur honing en die geur rook je erg goed in de douche. De formule van het product is mild, voelt zacht aan en schuimt goed, maar niet teveel.

balea-milch-&-honig-review-1

Deze douchecrème is HP-neutraal en geschikt voor de gevoelige huid. De Balea cremedusche milch & Honig koop je bij DM voor € 0,55. Echt een spotprijs voor een product met maar liefst 300 ml.

b.e. routine Glam Girls peel-off mask review

b.e.-routine-glam-girls-peel-off-maske-review

Dit masker is door de glitters een ware glam masker. Volgens de verpakking reinigt het masker de huid, verwijdert vuil, talg en zorgt voor een verfijnde huid. Het is een mild masker met allantoïne. Dit prikkelt nieuw weefsel en stimuleert celdeling. Verder bevat het ook vitamine B5 en betaïne.

Gebruiksaanwijzing: Voor je het masker gebruikt, moet je het eerst een minuutje in de verpakking kneden. Daarna breng je het masker gelijkmatig aan op een gereinigd gezicht en vermijd je de ogen en lippen. Je laat het aangebrachte masker zo’n 15 tot 20 minuten zitten voor je het voorzichtig verwijderd. Restjes van het masker kun je verwijderen met warm water.

b.e.-routine-glam-girls-peel-off-maske-review-1

Op onderstaande foto heb ik het masker op, samen met de Golden Hydrogel Eye Pads van Мой by Stefanie Giesinger (voor meer informatie, zie de volgende review hieronder). Ik had de vloeistof van het masker natuurlijk op mijn hand kunnen laten zien, maar ik gun jou ook je pleziertje om even te gniffelen bij het zien van de foto.

Bij het openen van de verpakking kwam me al een mierzoete lucht tegemoet. Phoe, best heftig. Het masker voelt een beetje gelei-achtig en kleverig aan en brengt daarom niet heel makkelijk op de huid aan. Daarom is het niet overal even egaal. Het sparkelt in ieder geval genoeg met de grove glitters. Ik kon het masker na zo’n 20 minuten goed en pijnloos van mijn gezicht trekken. Alleen op de plekken waar ik het wat te dik aangebracht had, ging het wat moeilijker. Met warm water, kreeg ik het alsnog weg. Of ik echt verschil zie aan mijn huid door het gebruik van dit masker? Nee, maar ik heb er wel plezier mee gehad haha.

mon-stefanie-giesinger-golden-hydrogel-eye-pads-review-2

Het b.e. routine Glam Girls peel-off mask is te koop bij DM voor € 1,25.

Мой by Stefanie Giesinger Golden Hydrogel Eye Pads review

mon-stefanie-giesinger-golden-hydrogel-eye-pads-review

De oogpads hebben volgens de verpakking een hydraterend, verkoelend en verkikkend effect, zorgen voor een vitaliserende energiekick en bevatten papaya, kokosolie en hyaluronzuur.

Voor je de pads aanbrengt, reinig en droog je de huid onder de ogen grondig. Vervolgens breng je de pads aan onder de ogen, laat je ze 20 minuten zitten en verwijder je ze en masseer je het overtollige product in de huid.

mon-stefanie-giesinger-golden-hydrogel-eye-pads-review-1

Bij het openen van de verpakking merkte ik direct dat er genoeg product op de oogpads zat, iets wat ik persoonlijk erg fijn vind. De oogpads zijn gemakkelijk aan te brengen onder de ogen en voelen een beetje gel-achtig aan. Ondanks het vele product op de pads, blijven ze wel goed op de huid zitten en glijden ze niet langzaam van hun plek. Na het verwijderen heb ik het overtollige product ingemasseerd. Mijn huid voelt gehydrateerd en verkoelend aan. Zeker een aanrader! Wil je weten hoe de oogpads eruit zien? Scroll dan even terug naar de review van het b.e. routine Glam Girls peel-off mask. Daar draag ik ze.

De Мой by Stefanie Giesinger Golden Hydrogel Eye Pads zijn te koop bij DM voor € 2,95.

Balea Wimpern Serum

balea-teint-perfektion-wimpern-serum-review

Het Balea wimperserum bevat een ‘peptide-actief complex’ dat is samengesteld om de lengte en de dikte van de wimpers te vergroten.

balea-teint-perfektion-wimpern-serum-review-1

Je moet het wimperserum twee keer per dag aanbrengen met de applicator net boven de wimperlijn. Je brengt het eigenlijk op dezelfde plek aan als eyeliner. Zoals op onderstaande foto te zien is, is de applicator erg dun, dus je verbruikt niet snel teveel. Volgens de verpakking zou je binnen 6 tot 8 weken zichtbaar resultaat moeten kunnen zien. balea-teint-perfektion-wimpern-serum-review-2

Online lees ik op de site van DM al goede verhalen. Of het serum ook bij mij werkt, zal de tijd uitwijzen. Op dit moment gebruik ik al een ander wimperserum, dus zien mijn wimpers er al gezonder uit dan eerst. Of ze er ook zo uit blijven zien met het gebruik van dit serum of onderstaand wimperserum, moet blijken.

Het Balea Wimern Serum is te koop bij DM voor € 4,95

Svenja Walberg Lashcocaine wimperserum

svenja-walberg-lashcocaine-wimperserum-review

Een ander wimperserum bij DM is de prijzigere Svenja Walberg Lashcocaine wimperserum.

svenja-walberg-lashcocaine-wimperserum-review-1

Dit wimperserum zou moeten zorgen voor lange, dikke en volumineuze wimpers. Het ondersteunt en activeert de natuurlijke wimpergroei en zou de bestaande wimpers beschermen en versterken. Dat laatste lees ik niet terug in het wimperserum van DM.

svenja-walberg-lashcocaine-wimperserum-review-2

Je moet het wimperserum iedere avond aanbrengen op gereinigde oogleden. Het is een erg dun penseel, zodat je niet onnodig veel gebruikt. Je brengt het serum iets boven je bovenste wimperlijn aan als een soort eyeliner. Je zou na zes tot twaalf weken verschil moeten kunnen zien.

svenja-walberg-lashcocaine-wimperserum-review-3

Ik vind het formaat van het product groot ten opzichte van de hoeveelheid. Er zit namelijk maar 3,5 ml product in de verpakking, terwijl de verpakking het formaat heeft van een full-site mascara.

svenja-walberg-lashcocaine-wimperserum-review-4

Ik heb het serum zelf nog niet geprobeerd, maar online op de site van DM zijn de recensies goed. Zoals hierboven al aangegeven, gebruik ik op dit moment al een ander serum die mijn wimpers veranderd hebben. Of ik zulke prettige wimpers blijf houden bij gebruik van dit serum, zal moeten blijken.

Het Svenja Walberg Lashcocaine wimperserum is te koop bij DM voor € 29,95.

IJscoup

DM heeft niet alleen toiletspullen voor een leuke prijs, maar ook genoeg accessoires voor in je badkamer. Zoals onderstaande ijscoup met twee kleine handdoeken in elkaar gewikkeld. Ik houd van dit soort accessoires! Houd je niet van de kleur roze? Geen ramp, want er lagen tal van kleuren.

handtuchset-becher-unteller-dm

Online kon ik de ijscoup helaas niet vinden, maar de ijscoup, ofwel, Handtuchset Becher + Unterteller, is te koop bij DM voor € 2,95.

Wat vind jij van de aankopen? Waar ben jij het meest nieuwsgierig naar? Welk wimperserum zou ik eerst moeten uitproberen?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

8 reacties

Tessa 14 januari 2019 - 08:41

Wat een leuke producten heb je gekocht. Geniet er van!

Reply
Evelien 14 januari 2019 - 12:48

Jaaa, de Balea producten zijn hemels! Die Melk & honing douchecrème is hier ook groot favoriet. Jammer dat dat Glam Girls masker niet veel deed, maar hij ziet er wel héél leuk uit, haha! En ik ben erg benieuwd naar je ervaringen met de wimperserums. Ik had ooit Revitalash en daar zag ik zóveel reslutaat van, gewoon ongelooflijk! Maar ja, die prijs hé.. dus ik ben eigenlijk altijd wel op zoek naar een goede budgetproof vervanger 😉

Reply
Wanda 14 januari 2019 - 18:48

Wij komen regelmatig in Duitsland en dan loop ik altijd wel even bij de DM of de Rossmann binnen en geheid dat ik dan met een tas vol weer buiten kom.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 18 januari 2019 - 21:51

De Rossmann ken ik nog niet. Dat is er een voor de volgende keer!

Reply
maaike 14 januari 2019 - 19:37

Wat een leuke producten

Reply
Sonja Van de Sande 14 januari 2019 - 20:21

Ik had het glamgirl en holo mask op vakantie mee, maar inderdaad leuk voor de lol.
De serums had ik nog niet gespot…bedankt voor de tip!

Reply
Yara 15 januari 2019 - 09:26

Ahh die ijscoup ziet er zo leuk uit!

Reply
Isabel 13 mei 2020 - 23:40

De Balea oogcreme Vital 5 in 1 is geweldig. Het heeft een heel lichte textuur, super hydraterend en trekt de boel mooi strak 🙂 Als je deze hebt geprobeerd wil je nooit een andere meer. De tube is ook handig te doseren en mee te nemen.

Reply

Plaats een reactie