Divage review oogmake-up

door Daphne - verdraaid mooi
divage-review-oogmake-up

Het make-up merk Divage is vrij nieuw op de Nederlandse markt. Ik had er nog geen kennis mee gemaakt tot ik een make-up tasje won met maar liefst zes producten. In dit artikel laat ik je drie oogmake-up producten zien van Divage en geef ik je mijn mening. Op mijn oogleden breng ik de colour sphere baked eyeshadow aan. Dan maak ik de look wat krachtiger met de Tattoo Matt Waterproof 24H eyeliner. Als laatste maak ik de ooglook af met de Divage Plump It Up mascara.

Divage Colour Sphere baked eyeshadow review
& Divage Tattoo Matt Waterproof 24H eyeliner review

divage-tattoo-matt-waterproof-24h-eyeliner-review

De Colour Sphere baked eyeshadow is verkrijgbaar in vier tinten, waarvan ik je tint 18 Satin Light Brown laat zien. Volgens Divage is dit een longlasting oogschaduw, die dankzij de formule zowel nat als droog kan worden gebruikt. Wanneer je het droog aanbrengt zou de tint ideaal zijn voor overdag voor de zachtere en elegantere looks. Breng je het nat aan, dan creëer je een intense en diepe kleur en uitstraling.

divage-colour-sphere-baked-eyeshadow-review

De Tattoo Matt eyeliner heeft, zoals de naam al zegt, een matte finish en een waterproof formule. De eyeliner is alleen verkrijgbaar in het zwart en dat is voor mij dan ook de meestgebruikte eyeliner tint. Je zou volgens Divage intens zwarte lijnen met absolute precisie kunnen creëren en daarom makkelijk in gebruik zijn.

divage-tattoo-matt-waterproof-24h-eyeliner-review-1

Op haar website geeft het merk ook nog wat tips voor het aanbrengen ervan op twee verschillende manieren. Wil je graag een fijne, precieze en gedefinieerde lijn, teken dan een lijn van korte, continue lijnen van de binnenste naar de buitenste ooghoek. Ga je het liefst voor een dikkere lijn, plaats dan de applicator aan de basis van de wimpers, druk zachtjes en schuif het over de wimperlijn van de binnenste naar de buitenste hoek van het oog en omgekeerd. Ik houd zelf van een lijn die wel zichtbaar is, maar niet de hele look overneemt.

divage-tattoo-matt-waterproof-24h-eyeliner-review-2

Hoe beide producten er op mijn ogen uitzien, kun je niet alleen op deze foto zien, maar ook als je een stukje verder scrolt naar de foto’s met de looks met de mascara.

Divage-tattoo-matt-waterproof-eyeliner-review

Ik heb de witte en beige tint apart aangebracht, want de witte tint heb ik als highlighter aangebracht onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoek. De beige tint heb ik aangebracht op het bewegend ooglid.

divage-colour-sphere-baked-eyeshadow-review-1

De eyeliner is écht zwart, goed gepigmenteerd, droogt mat op en is erg gemakkelijk in gebruik. Het puntje is soepel, waardoor je er makkelijk een wing mee kunt zetten. Door de goede pigmentatie kun je zelfs een precies lijntje zetten tot aan je binnenste ooghoek. Wanneer je de oogschaduw droog aanbrengt krijg je een mooi resultaat, maar is het niet onwijs gepigmenteerd. Dat was als highlighter voor onder mijn wenkbrauwen voldoende, maar op het bewegend ooglid wilde ik wel een volledige dekking creëren. Dat ging prima met behulp van fixing spray. Beide producten doen dus wat ze beloven, maar ik ben vooral onwijs fan van de eyeliner.

De Divage Colour Sphere baked eyeshadow kost € 9,80 en de Divage Tattoo Matt Waterproof 24H eyeliner kost € 8,95.

Divage Plump It Up mascara review

De Plump It Up mascara bevat een uniek onderdeel dat de wimpers vanaf de wortels lift en daarom verhoogt het wimpervolume zichtbaar. Daarnaast bevat de samenstelling houtskoolzwarte pigment, die de wimpers een intens zwarte kleur geeft.

divage-plump-it-up-mascara-review

Volgens Divage kan het speciale borsteltje zelfs de kleinste wimperhaartjes bereiken. Wil je het ’twiggy-achtige’ supervolume krijgen? Dan breng je volgens het merk een tweede laagje mascara aan. Voor een grotere krul breng je de mascara aan de basis van je wimpers voorzichtig aan met een zigzag-borstelbeweging. Wil je ook nog eens ultra lange wimpers, laat dan de borstel over de volledige lengte van de wimpers lopen.

divage-plump-it-up-mascara-review-1

Hieronder vind je 2 foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara, zodat je goed het verschil kunt zien.

divage-pump-it-up-mascara-review divage-pump-it-up-mascara-review-2 divage-pump-it-up-mascara-review-1 divage-pump-it-up-mascara-review-3

Het borsteltje heeft siliconen borstelhaartjes en is echt mini. Ik ben dol op siliconen borstels, omdat het de wimpers mooi separeert en dat doet deze variant zeker ook. Daarbij kun je de wimperharen in je binnenste ooghoek en bij de onderste wimperlijn gemakkelijk bereiken, zonder dat je bang moet zijn dat je gaat stempelen. Zo kun je precies werken en op de gewenste plek lengte en volume creëren. Je krijgt ieder haartje te pakken met dit borsteltje om zo wat lengte, maar zeker ook volume te krijgen.

De Divage Plump It Up mascara kost € 10,95.

divage-pump-it-up-mascara-review-4

Divage is online verkrijgbaar via de Divage webshop en bij diverse Etos filialen. Klik hier om de dichtstbijzijnde winkel te vinden.

6 reacties

Bianca 20 januari 2020 - 08:40

Tijdens mijn no-buy stond ik voor het Divage schap in Amsterdam (bij mij in de omgeving heb ik dit merk nog niet gespot), maar toen “mocht” ik dus niks kopen 🙂 Vooral de mascara ziet er goed uit, die ga ik onthouden x

Reply
bychristiana 20 januari 2020 - 10:44

Ik vind het resultaat van die mascara erg mooi. Een fijn prijsje ook, voor een mascara!

Reply
Tessa 20 januari 2020 - 13:21

De oogschaduw en mascara zien er goed uit. Die gaan op mijn wenslijst

Reply
Amy 21 januari 2020 - 08:32

Wauw, hoe goed is deze mascara! Ik ben echt onder de indruk!

Reply
Sonja 21 januari 2020 - 21:22

Hele mooie producten! Ik moet elke keer denken waar ik dit merk nou van ken! Want de naam komt zo bekend voor!

Reply
Deb 22 januari 2020 - 20:29

Hele mooie items en prachtige look heb je ermee gemaakt, ik ben het meest benieuwd naar de eyeliner en de mascara. Ik kende dit merk overigens nog niet.

Reply

Plaats een reactie