Divage review matching colours

door Daphne - verdraaid mooi
divage-velvet-infinite-colour-lipstick-review

Als het even lukt, draag ik het liefst matching colours op mijn nagels en lippen. Met de frequentie dat ik van lipstick wissel, lukt dat natuurlijk niet altijd. Alleen voor deze review was het geen straf om een van mijn favoriete kleuren te dragen, namelijk rood. Daarom lees je hier de Divage review met de Nail Polish UV Gel Lux en de Velvet Infinite Colour lipstick.

divage-nail-polish-uv-gel-lux-review-1

De nagellak die ik je laat zien, is in de tint 08 Dark Red en is in totaal verkrijgbaar in elf tinten. Volgens Divage geeft de nagellak kleur en glans aan de nagels. Verder garandeert de innovatieve technologie van de professionele top coat een langhoudendheid tot 10 dagen na aanbrengen en beschermt de nagel tegen beschadiging. Ik heb zelf de top coat niet ontvangen, dus ik test puur de nagellak zelf.

divage-nail-polish-uv-gel-lux-review

De dop voelt rubberachtig aan, waardoor je een goede grip hebt. Verder dekt de nagellak in twee laagjes en ontstaat er een mooie, felrode kleur.

divage-velvet-infinite-colour-lipstick-review-2

De lipstick die ik je laat zien, is in de kleur 3416 Burgundy en is in totaal verkrijgbaar in negen tinten. Divage geeft als tip mee om een basis te gebruiken om de langhoudendheid van de lipstick te verhogen in combinatie met een lippotlood. Ik heb puur de lipstick die ik los ga testen voor je.

divage-velvet-infinite-colour-lipstick-review-1

Review Divage lipstick en nagellak

De lipstick heeft een matte en volledig dekkende afwerking voor een langdurig resultaat. Op de swatchfoto hieronder heb ik de lipstick net aangebracht en zie je nog een klein glansje. Dat verdwijnt na een korte periode. De tweede foto heb ik na vijf uur genomen, zodat je een goed beeld krijgt hoe de lipstick zich gedraagt. In die periode heb ik ook geluncht.

divage-velvet-infinite-colour-lipstick-review-burgundy-swatch

Ik vind de lipstick een hele fijne formule hebben. Ondanks de matte finish, voelt de lipstick niet mat aan, waardoor het een hoog draagcomfort heeft. Daarbij blijft de lipstick lang mooi op de lippen en kan het zeker ook tegen een ‘stootje’ wat betreft eten en drinken. Met wat vetter eten moet je de lipstick sneller bijwerken, maar daar leent de formule zich ook voor om het mooi bij te werken.

Ik ben alleen helaas niet zo te spreken over de nagellak. Je hebt denk ik echt de top coat nodig om echt plezier van deze nagellak te hebben, want anders chipt het snel. Divage geeft ook aan dat je de top coat aanbrengt over de nagellak om deze te fixeren en dat zegt wel genoeg. Verder is het borsteltje niet echt breed, maar dat is een kwestie van gewenning. De kleur is prachtig, de dekking goed, alleen de houdbaarheid is dus niet fantastisch zonder top coat.

divage-velvet-infinite-colour-lipstick-review-look

De Divage Nail Polish UV Gel Lux kost € 6,50 en de Velvet Infinite Colour lipstick kost € 9,20.

Divage is online verkrijgbaar via de Divage webshop en bij diverse Etos filialen. Klik hier om de dichtstbijzijnde winkel te vinden.

Draag jij vaak matchende tinten op je lippen en nagels?

4 reacties

bychristiana 29 januari 2020 - 08:12

Ah, wat mooi! Ik draag ook heel graag rood, zowel op de lippen als op de nagels. Vrijwel alle nagellak chipt trouwens snel bij mij, maar dat komt denk ik omdat ik niet heel sterke nagels heb.

Reply
Tessa 29 januari 2020 - 18:33

Wat een mooie rode tint!

Reply
Deb 29 januari 2020 - 21:12

Wow, wat staat rood jou enorm goed! Prachtige foto’s ook👌🏻! Jammer dat de nagellak snel chipt, jammer dat je de topcoat er niet bij hebt gekregen. Dan had de lak misschien nog beter uit de test gekomen.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 2 februari 2020 - 08:22

Dankjewel, ik ben echt dol op rood! Ja heel jammer, want zo krijg je misschien toch geen goed beeld van de nagellak en dat is zonde.

Reply

Plaats een reactie