Divage review en winactie!

door Daphne - verdraaid mooi
divage review

Ik testte al eerder producten van Divage en verbaasde me over de goede prijs-kwaliteitverhouding. Toen ik van het merk nog wat items uit mocht zoeken en mijn favoriete top vijf producten mocht weggeven met een winactie, kon ik mijn geluk niet op! Daarom vind je in dit artikel een uitgebreide Divage review met onderaan het artikel een hele leuke winactie!

In dit artikel vind je reviews van in totaal acht verschillende make-up items, waarmee ik een volledige make-up look kon maken. Ook zie je nog wat ‘oude’ items terug uit eerdere reviews. Zo krijg je hopelijk wat inspiratie wat je allemaal met de producten kunt doen!

Divage True Color foundation review

Ik heb een egale huid, maar ik vind het toch fijn om foundation te dragen. Dan is je huid toch een egalere canvas en dus basis voor de rest van je make-up. Divage heeft diverse foundations in het assortiment en ik heb voor de True Color variant gekozen.

Divage true color foundation review

Volgens het merk is deze foundation de perfecte vloeibare basis voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke, frisse look. Daarbij zou het voor een gladde en stralende huid zorgen, waarbij de foundation langhoudend en makkelijk aan te brengen is. Verder zou de formule mat zijn, die oneffenheden verbergt en imperfecties minimaliseert. Het bevat avocado en vitamine E, voedt de huid, houdt het na verloop van tijd gehydrateerd en beschermt tegen vervuiling. Dat is een hele lijst met beloftes. Ik ga natuurlijk kijken of Divage de beloftes waar kan maken en dat doe ik met de tint 02 Porcelain Rose.

Divage true color foundation swatch 02 review

Op de foto hierboven zie je alvast een swatch van de tint. Het is een lichte tint met een vrij neutrale ondertoon. De tube vind ik trouwens ideaal om je foundation goed te kunnen doseren én hygiënisch te werken.

Om je goed te kunnen laten zien wat de foundation doet, vind je hieronder twee foto’s. Op de linkse foto heb ik geen foundation op en op de rechtse foto wel.

Divage true color foundation review-1

Vooral rondom mijn neus en op mijn kin heb ik wat roodheden en oneffenheden, maar die zijn verdwenen! Net op mijn kin zie je misschien nog een kleine verkleuring die nog een puntje concealer nodig heeft als je volledige dekking wilt, maar voor mij is dit prima. De foundation geeft je dus een medium dekking met een matte finish, die er zeker niet cakey uitziet. Mijn voorkeur gaat normaliter niet echt uit naar matte foundations, omdat ze vaak op de huid liggen en te droog opdrogen, maar beide is bij deze variant zeker niet het geval. Mijn huid kan blijven ademen, is glad, voelt de hele dag gehydrateerd aan en blijft goed zitten. Alleen op de t-zone verdwijnt het wat tegen het einde van de dag, maar echt noemenswaardig is het niet vind ik. Een fijne matte foundation, waar ik de laatste tijd toch vaak naar grijp!

De Divage True Color foundation is verkrijgbaar in zes tinten en kost € 10,90.

Divage blush, bronzer & highlighter review

Zo’n egaal canvas is leuk, maar natuurlijk mag er wel weer wat kleur en glans terug op het gezicht komen. Dat ga ik doen met de Divage Velvet Blush, Bronzing Compact Powder en de Highlighter Powder.

divage blush bronzer highlighter review-1

De bronzer heeft volgens Divage een zijdezachte en ultralichte textuur, die gemakkelijk aan te brengen is en perfect op de huid hecht. De formule bevat silica dat de bronzer een airbrush-effect geeft dat oneffenheden minimaliseert. Parabenen en geurstoffen zitten niet in de formule, dat ten goede komt aan de hydratatie. Verder beschermt de bronzer de huid tegen vroegtijdige veroudering, waarbij ijzeroxide fungeert als een natuurlijke UVA en UVB filter. Ik laat je de tint 01 Natural zien.

De blush is volgens Divage fijn en fluweelachtig. Je kunt het gebruiken als contourpoeder of als blush en ik ga het als blush aan je laten zien. Hier zie je de tint 8702 Beige. De highlighter is volgens Divage het ideale product voor het creëren van prominente highlights en het toevoegen van een glow aan make-up, door de sprankelende parels.

divage blush bronzer highlighter review-2

De verpakkingen van alle drie de items zijn simpel, maar helemaal prima. Geen poespas, maar gewoon een stevige verpakking om het daadwerkelijke product te beschermen. Persoonlijk vind ik de verpakkingen van de blush en bronzer het mooist met de stoere, zwarte rand, maar ook het meest praktisch. Ze zijn namelijk vlak, waardoor je ze gemakkelijk op elkaar kunt stapelen.

divage blush bronzer highlighter review

De swatches vind ik van alle drie de tinten goed. Er komt veel pigment vanaf en de glans van de highlighter is prachtig. Het is een lichte champagnetint, die ik persoonlijk perfect vind bij veel huidtinten. De blush en bronzer zijn beiden mat en dat wil ik ook graag bij zulke producten voor een echte natuurlijke look.

Hieronder vind je twee foto’s waarbij ik alle drie de producten aangebracht heb. De bronzer heb ik aangebracht onder mijn jukbeenderen, op mijn voorhoofd bij de haarlijn, rondom mijn kaaklijn en aan de zijkant van mijn neus. De blush bracht ik aan op de appeltjes van de wangen en de highlighter op de jukbeenderen en op het cupidoboogje.

divage blush bronzer highlighter swatch review

Het pigment van alle tinten is echt fantastisch. Ze voelen allemaal heel zacht aan, hebben een sterk pigment en blenden fantastisch zonder te vlekken. Vooral de bronzer en blush hebben een hele fijne textuur, die je altijd fijn aanbrengt. Ook de highlighter is mooi en vooral goed op te bouwen. Wil je een subtiele of zeer aanwezige glans? Het kan allemaal met deze highlighter! Ik heb hem vrij subtiel aangebracht, zodat de andere producten ook nog goed op zouden vallen. Ik heb op deze producten gewoon niks aan te merken.

De Bronzing Compact Powder is verkrijgbaar in drie tinten en kost € 12,90, de Velvet Powder Blush is verkrijgbaar in vier tinten en kost € 9,80 en de Highlighter Compact Powder is verkrijgbaar in twee tinten en kost € 11,50.

Divage oogmake-up review

Na het gezicht, zijn natuurlijk de ogen aan de beurt. Ik test drie tinten uit de Velvet Eye Shadow collectie en de meest favoriete mascara. Zou het ook mijn favoriet worden? Kleine spoiler: ik heb de oogschaduwtinten ook nog wat anders gebruikt…

divage oog review

De velvet oogschaduws hebben allemaal een matte formule, die volgens het merk dekkend zijn. Dat maakt het ideaal voor zelfs de meest problematische huid. Ook zouden deze oogschaduws glanzende oogleden corrigeren, die de hele dag blijft zitten.

divage velvet eye shadow swatch review

De tinten van links naar rechts: 7302 Dark Brown, 7316 Smart Brown en 7312 Creamy. Qua looks zien ze er hetzelfde uit als de blush en bronzer van Divage, waardoor ze ook weer makkelijk te stapelen zijn. De swatches zijn al positief, want de formule voelt zacht aan, zonder al te poederig te zijn én hebben een goed pigment. Ik koos voor deze drie tinten, omdat je met slechts drie tinten een hele look kunt maken.

divage velvet eye shadow review-1

7316 bracht ik aan in de arcadeboog. 7302 bracht ik aan in de buitenste ooghoek en onder de ogen. 7312 combineerde ik met de eerder geteste highlighter om een lichte en glanzende highlight te creëren onder de wenkbrauwen, op het bewegend ooglid en in de binnenste ooghoek. Hoe vind je mijn wenkies trouwens? Die heb ik gecreëerd door 7302 en 7316 met elkaar te combineren. Je hebt dus niet altijd veel nodig om een complete look te maken zie je wel. Ik ben trouwens heel tevreden over de tinten. Ze blenden makkelijk uit, vlekken niet en blijven goed zitten. Voor de test heb ik geen oogschaduwbasis aangebracht en die heb je bij deze oogschaduws ook zeker niet nodig.

divage good vibes only mascara review

De mascara zou je wimpers verlengen en mooi separeren. Daar helpt het siliconenborsteltje bij en zorgt tevens voor extra lange en super gedefinieerde wimpers. Om dat Twiggy-achtige, supervolume te krijgen, breng je volgens Divage een tweede laag mascara aan. Voor een grotere krul breng je de mascara aan de basis van je wimpers voorzichtig met een zigzag-borstelbeweging aan. Voor ultra lange wimpers, laat je de borstel over de volledige lengte van de wimpers lopen.

Hieronder vind je 2 foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara, zodat je goed kunt zien wat de mascara voor mijn wimpers doet.

divage good vibes only mascara review-look-3 divage good vibes only mascara review-look-2 divage good vibes only mascara review-look

In een handomdraai heb je perfect gesepareerde en ultra lange wimpers. Hello good vibes! Zeker wanneer ik veel haast heb en geen tijd heb om veel tijd te besteden aan mijn make-up, biedt deze mascara uitkomst. Hij is écht heel erg goed! De foto’s zeggen al genoeg, toch? Zelfs mijn onderwimpers vind ik perfect! De eyeliner die je trouwens terug ziet in de look is de Divage Tattoo Matt Waterproof 24H eyeliner.

divage good vibes only mascara review-1

De Divage Velvet Eye Shadow is verkrijgbaar in acht tinten en kost € 8,70 en de Good Vibes Only mascara kost € 11,00.

Divage is online verkrijgbaar via de Divage webshop en bij diverse Etos filialen. Klik hier om de dichtstbijzijnde winkel te vinden.

Divage winactie!

Nu ik je lekker gemaakt heb met al deze prachtige items in dit artikel en in de eerdere Divage reviews, heb ik mijn top vijf samengesteld die ik van Divage weg mag geven. Ik had er ook met gemak een top tien van kunnen maken, want dit merk heeft me echt positief verrast bij diverse productcategorieën. In dit artikel heb ik zelfs geen een product die ik iets minder vond. Het wordt bijna saai he… 😉

Met mijn top vijf Divage producten kun je al een mooie, neutrale look maken en de producten zijn (op willekeurige volgorde):

  • Good Vibes Only mascara
  • Tattoo Matt Waterproof 24H eyeliner
  • Velvet Infinite Colour lipstick
  • Velvet Powder Blush
  • Highlighter Compact Powder

divage review winactie

Hieronder vind je de voorwaarden om kans te maken op deze fantastische prijs ter waarde van ruim vijftig euro!

  • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet. Ik vind de reden ook altijd leuk om te lezen!
  • Dubbel kans maken? Ga dan ook even naar de winactie op mijn Instagramaccount @verdraaidmooi. Daar vind je alle voorwaarden om ook via die weg kans te maken.
  • Je kunt meedoen t/m 13 februari. Op Valentijnsdag krijgt de winnaar een e-mail of DM op Instagram.

Good luck!

divage review-1

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

53 reacties

Patricia 5 februari 2020 - 09:47

Ja ik doe graag mee omdat ik wat meer met make-up wil experimenteren. Je maakt zulke mooie ooglooks. Jaloersmakend haha. Leuke actie!!!

Reply
Selena 5 februari 2020 - 10:37

Super leuk! Ik doe mee! Als ik dit zo lees, moet dat een goed merk zijn, deze wil ik graag uitproberen!!

Reply
Senna 5 februari 2020 - 11:36

Super leuk ! Ik doe graag mee ( ook via insta al 🥰 l
Xx

Reply
Rochelle 5 februari 2020 - 13:34

Ik doe graag mee omdat ik onwijs veel van verschillende soorten make up producten houd! Mijn verzameling bestaat niet uit een merk want ik vind dat elk merk zo zijn eigen charmes heeft. Daarom zou ik graag eens wat producten willen proberen 😊. Het ziet er in ieder geval mooi uit !

Reply
Ivonne vogelsangs 12 februari 2020 - 09:56

Ja graag!! Mooie kleuren, neutraal.. misdvhien wordt het nog eens wat met mij.. haha

Reply
Anita H. 5 februari 2020 - 14:50

Ik doe mee! Een aanvulling op mijn make-up is altijd welkom. Bovendien fijn om een nieuw merk te leren kennen.

Reply
Sjoukje 5 februari 2020 - 17:02

Lijk me heel leuk om dit uit te proberen! Had nog nooit van dit merk gehoord! Maar als jij er al zo positief over bent, dan zal het vast goed zitten!

Reply
Kim Denayer 5 februari 2020 - 17:26

Ik en mijn vriendinnen houden van make up en maken ons graag mooi 💄😍 daarom doen we mee 🍀🤞😍. Fijne producten, benieuwd om ze uit te proberen 🤩. 🍀🍀🍀 Gr. Kim

Reply
Katia Vermeersch 5 februari 2020 - 18:41

Ik doe mee omdat ik nu pas op mijn 45ste ten volle make up leer kennen en ik geen tijd meer wil verliezen om voluit te experimenteren! 😍

Reply
Tessa 5 februari 2020 - 19:10

Wat leuk. Ik doe graag mee, je hebt mij erg nieuwsgierig gemaakt naar dit merk en deze producten. Vooral naar de blush en de lipstick!

Reply
Marian B 5 februari 2020 - 20:38

Je hebt me zeker lekker gemaakt. Nieuwe producten uitproberen vind ik sowieso erg leuk. Ik ben dus erg nieuwsgierig geworden naar deze producten, vooral naar de mascara en de highlighter. Het zou een super mooie kans om kennis te maken met Divage.

Reply
Anja Fijnaut 5 februari 2020 - 20:45

Ik doe graag mee! Ik ben al jaren op zoek naar een oogschaduw die blijft zitten. Alles al geprobeerd, maar na een paar uur hangt de oogschaduw op mijn wangen. Ik ben dus erg benieuwd of Divage de perfecte oogschaduw heeft voor mij.

Reply
Julie vandemaele 6 februari 2020 - 13:40

Ik doe mee omdat ik dit merk nog niet ken en deze heel graag zou uitproberen. Ik hou heel hard van make-up, maar helaas is het als student niet altijd mogelijk om kwaliteitsvolle producten te kopen waardoor het heel leuk zou zijn om deze actie te winnen 😁

Reply
Justine 8 februari 2020 - 17:51

Wauwww!!!!! NEED THIS SO MUCH 🙏🏼 Wat een vette actie @febdemoor @sophie.claeys1 deze set zou zo geweldig zijn 💕 hiermee kan ik mezelf aanmoedigen om mij eindelijk deftig te leren shminken! Gaaf hé 😍 duimen jullie mee voor me ? 🍀 Zou top zijn zeker met alle uitleg hier!!!

Reply
Tamara 9 februari 2020 - 20:52

Wat een super fijne look heb je crieerd. Ik kende het merk totaal niet, is de eerste keer dat ik er over hoor, maar zal waarschijnlijk nog niet te krijgen zijn in BE. Maar als jij tevreden bent er van, zal ik dat zeker en vast ook zijn. De mascara O WOW, wat een pracht resultaat. Ik zou zelf alles willen gebruiken van Divage nu, budget proof merkje precies, en echt wat een mooi effect. *Vingertjes kruisen nu* Ik ben alleen met valentijn, troost is welkom, en zeker met dit prachtige pakket.

Reply
Marijke 10 februari 2020 - 21:56

Leuk om eens een nieuw merk te proberen! Ik loot graag mee!

Reply
Anita te Gussinklo 10 februari 2020 - 22:54

Ik ken het merk niet, maar ziet er goed uit.
Ik doe graag mee.

Reply
Nina Mol 11 februari 2020 - 05:03

Ik doe graag mee om het merk te ontdekken!

Reply
gwenn de With 11 februari 2020 - 07:11

ik hou heeel erg van make-up en wil dit pakket graag uitbroberen.

Reply
wilmsen anita 11 februari 2020 - 08:13

Ik voel me op en top vrouw met de juiste make up, ik doe dus graag mee

Reply
Joyce van meeuwen 11 februari 2020 - 08:46

Ik doe dolgraag mee! Eindelijk na lange ziekenhuisperiode me weer echt mooi op kunnen maken! Super!

Reply
Silvi Swart 11 februari 2020 - 09:41

Wat prachtig… heb het met veel plezier gelezen en bekeken… wow! Ik heb zelf ook zin om me op te tutten :-p

Reply
Marianne van den Hoek 11 februari 2020 - 10:00

Wat een leuke actie! Ik doe hier graag aan mee. Mijn gezicht krijgt met het ouder worden wat meer onregelmatigheden, en deze Divage producten zouden een uitkomst hiervoor zijn.

Reply
marij brand 11 februari 2020 - 10:13

wow heel gaaf! vooral de blusher …. mooie kleur!
Heb zelf ook veel roodheden rondom neus

Reply
lottie 11 februari 2020 - 11:06

Voor een prachtige look voor mijn diploma uitreiking!

Reply
Pascale 11 februari 2020 - 11:23

Wat heerlijk om met die fijne producten aan de slag te gaan!! Doe heel graag mee aan deze super actie!!

Reply
Shiv Chin 11 februari 2020 - 11:50

Ik doe heel graag mee! Normaal durf ik niet zo goed make up te gebruiken, maar als ik zie hoe mooi jij, Daphne, er uit ziet, dan zou ik het graag willen uitproberen op mezelf om ook zo leuk er uit te zien.

Reply
Iris 11 februari 2020 - 12:21

Ik hou van mezelf graag mooi te maken. En dit lijken me echt top producten. Ik loot zeer graag mee! Topactie!

Reply
Renilda 11 februari 2020 - 12:22

Ik Zou het zeer graag cadeau doen aan mijn dochter 👍

Reply
sandra beekman 11 februari 2020 - 12:35

ik doe graag mee voor deze mooie make up. Hopelijk is dit de make up waar ik geen uitslag van ga krijgen.

Reply
Annelies van Hurne 11 februari 2020 - 13:21

Ziet er gaaf uit. Ik doe graag mee.

Reply
Maud Schuitema 11 februari 2020 - 13:25

PRACHTIG!!, dat wil ik ook!

Reply
Sherilyn 11 februari 2020 - 15:49

Ik doe graag mee! Lijkt me leuk om te proberen!

Reply
Anna Wienen 11 februari 2020 - 18:07

ik doe graag mee, nieuwe make-up is altijd welkom

Reply
Johanna Nijzing 11 februari 2020 - 19:02

Ik doe graag mee, door de overgang is mijn huid droger, rode adertjes, oneffenheden, ben benieuwd of dit helpt om dit tegen te gaan!

Reply
Fee 11 februari 2020 - 19:05

Ik doe graag mee!! Ik experimenteer momenteel met make-up, omdat ik als transvrouw nog een beetje onervaren ben ermee :p – na het lezen van dit artikel heeft het me echt enthousiast gemaakt!

Reply
Elvira 11 februari 2020 - 20:06

Hier doe ik heel graag aan mee! Ik ben inmiddels weer zwanger van mijn tweede kindje en krijg weer overal acne, ik voel me zo onzeker en mijn huidige foundation dekt niet echt voldoende. Deze make up staat je ontzettend mooi en i love what you’ve done with it. Ik zou ook in die richting gaan qua kleur en ben daardoor extra hopeful dat het mij ook mooi zou kunnen staan. Kan wel een beetje een pick me up gebruiken met alle hormonen, gewichtstoename en de huidsverkleuringen <3 ik duim heel hard

Reply
Suzan 11 februari 2020 - 21:36

Wat een prachtige make-up set en de kleuren zijn ook heel prachtig. Het past erg goed bij mij! Mijn dochter is 1 jaar en sinds zij geboren is, maak ik mezelf niet echt meer op. Al mijn make-up kunnen de prullenbak in. Ze zijn oud geworden. Ik wil weer de oude ‘ik’ worden en deze mooie make-up gebruiken! Zo zit ik lekkerder in mijn vel!

Reply
Moniek 12 februari 2020 - 09:00

Ik maak mij eigenlijk nooit meer echt op, maar door het zien en lezen van deze blog krijg ik er spontaan weer zin in! Deze prijs winnen zou het alleen nog maar meer stimuleren! Nu maar afwachten en duimen!

Reply
Noa Harmssen 12 februari 2020 - 09:20

Ik ken het merk niet, maar je ziet er top uit! Dus zou dolgraag ook de producten willen proberen.

Reply
anja 12 februari 2020 - 13:31

erg leuk ik doe graag mee

Reply
Angelina 12 februari 2020 - 13:43

Daphne, Met jou als voorbeeld ,moet het met deze make up producten en jouw uitleg zeker lukken. Als een diva eruit zien, dat wil toch elke vrouw!😋

Reply
Daniëlle 12 februari 2020 - 19:15

Ik doe graag mee, mijn huid heeft allemaal kleine rode plekjes. Ik heb nog steeds geen mooie oplossing hiervoor gevonden. Op de voor en foto van de foundation, vind ik je huis er mooi en natuurlijk uitzien. Precies wat ik zoek, niet TE, maar heel natuurlijk.

Reply
Manuela 12 februari 2020 - 19:15

Ik doe graag mee! Vind deze producten er echt heel mooi uitzien en ik ben nog op zoek naar een goede eyeliner! 🙂

Reply
Anne Hendriks 12 februari 2020 - 22:07

Hoi,
Ik loot graag mee om net zo mooi als jou te worden .
Wat een mooie make-up, ik hou van matte kleuren
Zag trouwens dat de prijs ook super is, niet zo goedkoop als van Ali (die ik uit geldgebrek altijd koop 😀 )
Maar vast een stuk veiliger en mooier
Ik loot graag mee en ga superhard duimen

Reply
Angel 13 februari 2020 - 06:20

Ik doe graag mee, lijk mij fijne producten om mee te werken dus wil het graag ook proberen

Reply
An 13 februari 2020 - 11:21

Ik ben niet zo’n make-upster als jij maar met deze prachtige producten zou het mij wel lukken om een mooie look te creeëren.
Na jaren weer tevreden met mezelf en een nieuw kapsel aangemeten. Daar zou een mooie make-up helemaal te gek bij staan.

Reply
Diana Beekhuizen 13 februari 2020 - 12:56

Wat een super mooie stralende look 🙂 Precies wat ik nodig heb na dit grauwe winterweer… wordt wel even oefenen 😉

Reply
Clau 13 februari 2020 - 15:32

Ik zou graag met jouw tips aan de slag gaan, ben heel.benieuwd.

Reply
Lisa Jacobs 13 februari 2020 - 18:25

Ik doe mee! Make-up is een hele grote passie van mij en dit zou mijn collectie weer een beetje uitbreiden.

Reply
Danielle 13 februari 2020 - 19:16

Het klinkt heel goed aan je review te lezen. Ik zou het graag zelf proberen op mijn huid en kijken wat voor mij de mooiste look is.

Reply
E. Wout 13 februari 2020 - 21:21

Ik ken dit merk niet, maar ben zeer benieuwd. Ik probeer ze ook graag uit ☘️

Reply
Momandkidzz 13 februari 2020 - 21:26

Wat een leuke blog met veel plezier gelezen 😊
Ik maak graag kans op deze super leuke prijs
Zodat ik mezelf eens kan verwennen en ik laat natuurlijk weten hoe ik de producten vond ❤️

Reply

Plaats een reactie