Diego Dalla Palma MyHappyToy mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
diego dalla palma myhappytoy mascara test review ervaring

Weet je nog… die mascara die op een dildo leek en waarmee ik buiten productfoto’s ging maken…? Die heeft een nieuwe zus: de Diego Dalla Palma MyHappyToy mascara. Een hele mond vol. (de woorden van Diego Dalla Palma… Niet de mijne😅) Gelukkig is het nog te koud en slecht weer om buiten foto’s te maken, dus ik kon in alle rust thuis de mascara ontdekken. Ik vertel je alles over deze gigantische ‘toy’, waarmee je volgens het merk erg happy van wordt. Of ik er ook blij van wordt, lees je hieronder in de Diego Dalla Palma MyHappyToy mascara review.

diego dalla palma myhappytoy mascara review effect

Met het geweldige perspakket werd ik meegenomen op een reis naar de happy wereld, waar alles roze is en waar natuurlijk de ‘toy of happiness’ in het midden staat.

diego dalla palma myhappytoy mascara press release review

Beloftes & borsteltje

De mascara geeft lengte, volume en krul voor adembenemende wimpers en een verleidelijke oogopslag. Het is zelfs verrijkt met een 5D-action formule en dat wil zeggen:

  • gigantisch volume
  • lange en gekrulde wimpers
  • geen klontjes en brengt gemakkelijk aan
  • stimuleert de wimpergroei in slechts 30 dagen dankzij het toegevoegde wimperserum
  • 24h longlasting

diego dalla palma myhappytoy mascara borsteltje brush review

Uit onderzoek onder 20 personen geeft 100% aan dat je met de mascara volume, definitie en lengte creëert. Daarnaast zegt 95% dat er geen klontjes ontstaan. Uit een instrumentale test, waarbij de wimpergroei werd gemeten, blijkt dat je na 30 dagen 13% meer lengte en 6% meer volume zou hebben.

Het grootste verschil met de originele MyToyBoy mascara is het borsteltje. Deze variant is namelijk volledig van siliconen gemaakt en heeft twee verschillende soorten borstelhaartjes. Aan het uiteinde van de borstel zijn ze net wat langer dan aan de binnenkant. Daarnaast is de vorm van de borstel ook wat gebogen en is de bovenzijde een stuk smaller dan de onderkant. Zo wordt elk haartje voorzien van een laagje mascara. 

Look & review Diego Dalla Palma MyHappyToy mascara 

Hieronder vind je een foto met en een foto zonder mascara. Zo zie je goed het effect. Het wimperserum effect kan ik alleen niet voor je testen, omdat ik al zo’n serum gebruik.

diego dalla palma myhappytoy mascara before after review diego dalla palma myhappytoy mascara result review

Wauw wauw wauw! De originele ToyBoy (waar ik ook rete enthousiast over was) is wat mij betreft afgeschreven. Wat is dit een geweldige mascara! Zo zie je maar weer… size doesn’t matter. Beide varianten zijn even groot, hebben hetzelfde design, maar de inhoud… Die zorgt voor het gigantische verschil. Altijd verder kijken dan de buitenkant. 😉

diego dalla palma myhappytoy mascara review

Ik heb toch bij vrij veel mascara’s dat mijn wimpers na een complete dag echt wel wat uitgezakt zijn en waarbij de krul dus nog ver te zoeken is. Deze formule is echt fantastisch. De verpakking mag dan wel gigantisch zijn, maar dat wil niet gelijk zeggen dat de formule ook heftig is. Juist lekker luchtig. Na één laagje heb ik gewoon al het gewenste effect: lengte, volume en krul! Dankzij de gigantische lengte en de krachtige formule, doe je ook lekker lang met de mascara. Het zal geen verrassing zijn, maar deze mascara is mijn nieuwe favoriet in mijn toy make-up stash!

De Diego Dalla Palma MyHappyToy mascara shop je op beautytasting.com en douglas.nl voor € 38,95. Met de kortingscode VERDRAAIDMOOI20 ontvang je 20% korting op het gehele assortiment bij Beautytasting.

diego dalla palma myhappytoy mascara review ervaring

Ik schreef eerder al wat andere reviews over producten van Diego Dalla Palma.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Sherry 14 februari 2022 - 17:39

Ik had hem ook gehad. Ik ben benieuwd ik ga hem morgen testen.
Het ziet er goed uit.

Reply
Deb 15 februari 2022 - 17:52

Het resultaat ziet er goed uit, de vormgeving had van mij persoonlijk niet gehoeven en vind ik zelf eerlijk gezegd een beetje een afknapper. Maar misschien heb ik gewoon geen humor 🤣.

Reply

Plaats een reactie