Diego Dalla Palma My ToyBoy mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
diego dalla palma my toyboy mascara review

Een paar weken geleden leerde ik in dit artikel het merk Diego Dalla Palma pas echt goed kennen en ontdekte alle verrassingen. Daarin liet ik je ook wat producten van het merk zien, waarvan ik in dit artikel twee make-up producten ga testen: de mascara (die eruit ziet als een vibrator) en het waterproof oogpotlood. Vooral van de mascara verwacht ik veel, dus natuurlijk laat ik je weer voor- en na-foto’s zien om het effect goed te kunnen beoordelen. Daarom lees je hier de review over de Diego Dalla Palma My ToyBoy mascara en de Waterproof Eye Pencil in de kleur 40.

diego dalla palma my toyboy mascara review

Diego Dalla Palma Waterproof Eye Pencil review

Ik laat je hier een sample size zien in de kleur 040. Dit is een extreem longlasting en waterproof oogpotlood met hoge kleurpigmenten. Dankzij de medium-harde textuur kun je het eenvoudig gebruiken en blenden. Om het mooiste resultaat te krijgen, adviseert het merk om de lijn te blenden met een beetje oogschaduw in dezelfde kleur. Dat verlengt ook de houdbaarheid op de huid.

diego dalla palma waterproof eye pencil review

De formule is verrijkt met jojoba-olie dat voedend en beschermend werkt, met vitamine E dat een antioxidante werking heeft en met katoenzaadolie dat het potlood en de huid niet uitdroogt. Het is ook geschikt voor de gevoelige ogen en alleen voor uitwendig gebruik. Op de verpakking staat dan ook ‘do not use inside eye’. Dus ook niet in de waterlijn. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik daar zelf heel makkelijk in ben en het vaak toch doe (foei!😬), maar ik heb dan ook geen gevoelige ogen. Kortom: een gewaarschuwd mens telt voor twee.

diego dalla palma waterproof eye pencil swatch 40 review

Bij de looks merkte ik dat ik deze keer niet zo dwars moet zijn om de eye pencil te gebruiken in de waterlijn. Daar vervaagt het snel, terwijl het potlood op je ogen geweldig werkt. Zodra het op je huid zit, verdwijnt het niet en blijft het er perfect op zitten. Het is absoluut smudgeproof, heeft een perfecte pigmentatie en een fijne textuur; niet te hard en niet te zacht. Op de handswatch hierboven zie je trouwens ook goed dat je het pigment goed op kunt bouwen.

Diego Dalla Palma My ToyBoy mascara

De Diego Dalla Palma My ToyBoy is dé mascara voor volume, lengte en langdurige prestaties. Of hoe Diego Dalla Palma het formuleert: de enige toyboy die jou niet in de steek laat. Het blijft tot wel 24 uur zitten en bevordert de natuurlijke wimpergroei in slechts 30 dagen door de toegevoegde 2% Superlash CPX. Dat laatste kan ik niet eerlijk voor je testen, omdat ik al een wimperserum gebruik. Verder bevat het panthenol, oftewel provitamine B5, dat beschadigde wimpers herstelt direct volume geeft. Verder is de oftalmologisch geteste mascara longlasting en smudgeproof.

diego dalla palma my toyboy mascara review

Het innovatieve borsteltje met speciale vezels heeft een 4D-ontwerp dat echt elke wimper voorziet van een laagje mascara. Wil je ook een mooie krul? Dan adviseert het merk om voor gebruik je wimpers te krullen met een wimperkruller. 

Je ontvangt de ToyBoy discreet (😉) in een kartonnen doosje met daarop meer informatie en de ingrediëntenlijst. Hij is 17 cm lang heeft een inhoud van maar liefst 13 ml.

Look & review Diego Dalla Palma My ToyBoy mascara

Hieronder vind je twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect! De zwarte lijn bij de wimperaanzet en in de waterlijn maakte ik met de Waterproof Eye Pencil.

diego dalla palma my toyboy mascara review before after

voor

diego dalla palma my toyboy mascara review result resultaat effect

na

diego dalla palma my toyboy mascara review before after

voor

diego dalla palma my toyboy mascara review result resultaat effect

na

Met het buiten productfoto’s maken, trek ik altijd wel wat bekijks en dat vind ik op zich niet erg. Alleen met de My ToyBoy mascara had ik toch wat meer moeite. Leg maar eens uit dat een 17 centimeter lange huls met zo naam toch echt een mascara is. 😅 Anyway… Voor de wimpers is het ook echt een toyboy, zonder dat de borstel gigantisch is. Vooral voor dat laatste ben ik erg blij, want met een gigantische borstel stempel je sneller op je huid en is dat happy effect wel weg. Met deze ToyBoy ben ik heel blij. Hij geeft volume, lengte en separeert de wimpers goed. Dat is precies wat ik hoop bij een mascara. Deze ToyBoy verdwijnt zeker niet achterin mijn nachtkastje beautystash!

diego dalla palma my toyboy mascara review result resultaat effect

De Diego Dalla Palma My ToyBoy mascara shop je op beautytasting.com voor € 28,90. De full-size Waterproof Eye Pencil kost € 18,90. Alleen in september heeft de webshop hoge kortingen! Dan is alles van Diego Dalla Palma 20% korting en met de code VERDRAAIDMOOI20 krijg je daar bovenop nog eens 20% extra korting. Daarnaast ontvang je een gratis gift bij aankoop van € 30,00 aan Diego Dalla Palma items en krijg je nog een extra cadeau vanaf € 50,00. Verder ontvang je altijd 3 gratis samples bij je bestelling. Vandaag besteld voor 11u, dezelfde dag in huis. Voor 23.59u besteld, morgen in huis!

Ik schreef eerder al wat andere reviews over producten van Diego Dalla Palma.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

VWILLEMSE 10 september 2021 - 09:20

Ik ben erg te spreken over Diego Dalla Palma.
Hun oogschaduw is werkelijk super qua pigmentatie, blenden en houdbaarheid.
Ook de blush is van top kwaliteit en ben heel blij met de (normale) mascara.
Ik verbaas mij over de verpakking van deze mascara , high end make up pakt wel vaker uit met wat forsere verpakkingen maar dit is gewoon niet handig meer 😂
Dat het goed zit qua kwaliteit geloof ik wel bij Diego Dalla Palma maar voor deze prijzen verwacht ik toch n net wat chiquere verpakking 😉
Maar verder alleen liefde voor dit merk hoor.
Het verbaasd mij dat het niet bekender is, bij mijn parfumerie is dit toch vaak het eerste schap dat ik check ❤️

Reply
bychristiana 10 september 2021 - 10:00

haha, prachtige foto Daphne, die laatste! Ik snap het helemaal hoor, met het maken van die foto’s. Wij trekken ook altijd veel bekijks in het bos, in het park, op het strand…;-) Maar alles voor de foto natuurlijk. Ik vind het resultaat van de mascara erg mooi, de huls vind ik wat groot, ik weet niet of ik dat handig zou vinden.

Reply
Deb 21 september 2021 - 20:13

OMG een mascara die eruit ziet als een dildo 🤣. Heel gedurfd! Het resultaat mag er zeker zijn. Dus ze maken het wel waar. Ook het oogpotlood vind ik erg mooi. Lijkt me een heel fijn en zacht potlood. Zo ziet het er in ieder geval uit op de foto.

Reply

Plaats een reactie