Diego Dalla Palma Black Secret review

door Daphne - verdraaid mooi

Diego Dalla Palma komt met de nieuwe gezichtsverzorgingslijn Black Secret. Die lijn is op basis van Diamond Dust en Active Charcoal die focust op celregeneratie. Ik vertel je in dit artikel meer over de lijn en test twee van de vijf producten, namelijk de Purifying Mask & Scrub en de Skin Renewing Exfoliating Lotion. Daarom lees je hier de Diego Dalla Palma Black Secret review.

De Black Secret lijn helpt om onder andere de huid te verfijnen, de teint te verhelderen en egaliseren en schadelijke invloeden van stedelijke vervuiling te bestrijden. Ook houd deze lijn overtollig talg tegen en bestrijdt het effectief onzuiverheden, grove poriën en tekenen van acne. Het resultaat is een onberispelijk canvas dat klaar is voor elke look die je wilt maken! In elke product uit deze lijn zit het sleutelingrediënt Diamond Charcoal CPX. Dat is een synergetische werking van diamantstof en actieve kool die de huid actief zuivert en verheldert.

Review Diego Dalla Palma Skin Renewing Exfoliating Lotion

diego dalla palma skin renewing exfoliating lotion review

Dit is een exfoliërende lotion voor dagelijks gebruik met 7% Gluconolacton PHA, een natuurlijk voorkomend polyhydroxyzuur. Het verwijdert op milde wijze dode en grauwe huidcellen, waardoor de huid een egalere, zachtere en stralendere teint krijgt. Rimpels, fijne lijntjes, poriën en pigmentvlekjes zijn zo minder zichtbaar.

diego dalla palma skin renewing exfoliating lotion review-1

Je brengt de lotion ’s ochtends en ’s avonds aan op een wattenschijfje en dept het behoedzaam over een gereinigde huid. Let op dat je het niet op je ogen aanbrengt. Het is vrij van SLS/SLES, Paraffine en Propylene glycol en geschikt voor alle huidtypen.

diego dalla palma skin renewing exfoliating lotion review-2

Met 7% Glucanolacton wordt je huid niet extra gevoelig voor zonverbranding, maar breng wel een SPF aan over je dagverzorging. Het voelt zacht aan voor de huid en zorgt net voor een extra gereinigde en schone huid. Mijn huid is egaal en een mooie canvas om helemaal ready te zijn voor bijvoorbeeld foundation.

De Diego Dalla Palma Skin Renewing Exfoliating Lotion kost € 24,95 – 200 ml.

Review Diego Dalla Palma Purifying Mask & Scrub

diego dalla palma purifying mask scrub review

Dit scrub en masker in één bevat Active Charcoal en zuivert de huid in slechts enkele minuten, waardoor de teint er egaler en verfijnder uitziet. Het verwijdert effectief dode huidcellen en onzuiverheden en heeft een krachtige ontgiftende, zuiverende en talgabsorberende werking. Door de vernieuwing van de huid te stimuleren vermindert de lijn zichtbaar oneffenheden, zoals kleine littekentjes, grove poriën en pigmentvlekjes.

diego dalla palma purifying mask scrub review-1

Je kunt het 2-in-1 product één à twee keer per week gebruiken door het product zachtjes op de huid te masseren totdat het product van kleur is veranderd. Laat het dan minimaal drie minuten intrekken voor je het met lauwwarm water afspoelt. Breng daarna wel een verzorgend serum en crème aan.

diego dalla palma purifying mask scrub review-2

Wanneer je het aanbrengt, ziet het eruit als een klassieke ‘witte scrub’, maar door het inmasseren laten de speciale microsferen geactiveerde kool vrij en verandert het product in een ‘grijs masker’. De structuur voelt klei-achtig en is vrij dik, maar smeert alsnog goed uit. Er zitten meer dan voldoende scrubdeeltjes in om de huid goed te exfoliëren, maar voelt niet scherp of onprettig aan op de huid. Mijn huid voelt zacht en erg gereinigd aan. Na gebruik is het, zoals het merk zelf al zegt, aan te raden om je huid goed te hydrateren, omdat het wat trekkerig aanvoelt. Ik houd het zeker in de zomer in mijn reinigingsroutine, zodat mijn huid klaar en zo egaal mogelijk is om lekker te bruinen.

De Diego Dalla Palma Purifying Mask & Scrub kost € 22,50 – 75 ml.

De Diego Dalla Palma Black Secret lijn is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en op douglas.nl. Daar vind je ook de micro-peeling cream, glitter mask en purifying serum.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Natascha - Beautyopinie 21 juli 2020 - 10:46

Wat een grappige producten, ik had nog nooit van dit merk gehoord. Leuk dankzij jou er kennis mee te maken!

Reply

Plaats een reactie