Deborah Milano Volume Vinyl lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano volume vinyl lipstick review

Huda Beauty is in Nederland niet zo makkelijk verkrijgbaar, terwijl ik dol ben op hun Demi Matte liquid lipsticks. Gelukkig heb ik een fantastische dupe gevonden, die misschien zelfs nog wel ietsje beter is… En goed verkrijgbaar in Nederland! Je leest hier de Deborah Milano Volume Vinyl lipstick review in de kleuren 02 Nude Rose, 04 Rose en 06 Red.

De liquid lipstick geeft de lippen volgens Deborah Milano een direct vollere uitstraling. Het is een vloeibare lipstick met een crèmige en gladmakende textuur met een 3D Mirror Shine finish en zou een intense glans en een onweerstaanbare kleurafgifte geven in slechts één laagje. Het hydrateert en beschermt de lippen gedurende de dag. Daarnaast is de formule langhoudend, plakt niet en voelt comfortabel aan op de lippen. Ook bevat de formule volumeverhogende microbolletjes en glansverhogende polymeren. Dankzij de toevoeging van natuurlijke menthol creëert de lipstick vollere lippen en geeft het een sensatie van frisheid.

deborah milano volume vinyl lipstick review-1

Heb je, net als ik, meerdere tinten in je stash? Dan kun je ze gemakkelijk uit elkaar houden, omdat een deel van de huls doorzichtig is. Die huls vind ik trouwens erg luxe eruit zien door het glanzend zwarte ombre effect met de prachtige zilveren letters.

De sponsapplicator vind ik erg prettig in gebruik. Het loopt taps toe en heeft een knik, waardoor je erg gemakkelijk de contouren van je lippen kunt volgen en zonder vlekken bij je binnenste mondhoeken kunt komen.

deborah milano volume vinyl lipstick swatch review

Op de afbeelding hierboven zie je de swatches van de drie tinten. Van links naar rechts: 02 Nude Rose, 04 Rose en 06 Red. Het intense pigment en de prachtige glans beloven al veel goeds, maar natuurlijk laat ik je ook alle kleuren op mijn lippen zien.

Swatches & review Deborah Milano Volume Vinyl lipstick

Swatch 02 Nude Rose

deborah milano volume vinyl lipstick swatch 02 nude rose review

Nude Rose is een zachtroze, nude tint die bij iedere look matcht. Het is extra mooi bij een fris, zomers lookje.

deborah milano volume vinyl lipstick swatch 02 nude rose review-1

Swatch 04 Rose

deborah milano volume vinyl lipstick swatch 04 rose review

Rose is een paarse tint die door haar bijzondere kleur en krachtige tint erg luxe oogt.

deborah milano volume vinyl lipstick swatch 04 rose review-1

Swatch 06 Red

deborah milano volume vinyl lipstick swatch 06 red review

Red is zo’n kleur die iedere lady in haar stash moet hebben. Het is een krachtige, felrode lipstick die zowel classy als vrouwelijk is en naar mijn mening bij iedereen staat.

deborah milano volume vinyl lipstick swatch 06 red review-1

Deborah Milano maakt geen belofte over de houdbaarheid van de lipstick gedurende de dag, dus dat heb ik zelf wel getest voor je. De foto hieronder maakte ik na vier uur, waarbij ik ook gegeten heb.

deborah milano volume vinyl lipstick swatch 04 rose review-2

Zolang je niks eet, blijft de lipstick erg lang heel mooi op je lippen zitten. Alleen tijdens het eten slijt het snel van je lippen en moet je het wel even bijwerken. Daarnaast maakt het merk voor mij haar beloftes waar. Door de glans lijken je lippen automatisch voller, dus dat is een handig pluspuntje. Het is een fantastische crèmige textuur die voor een mooi, glad en onwijs glanzend effect zorgt zonder te plakken. De kleur is echt fantastisch gepigmenteerd en dat pigment creëer je al na één laagje.

Ik vergeleek de lipstick in de inleiding al even met de Demi Matte liquid lipstick van Huda Beauty. Het enige (en grote!) verschil tussen die twee is dat de Deborah Milano variant niet uitloopt in de lijntjes van je lipcontouren. Je kunt het dus gemakkelijk aanbrengen zonder lippotlood of primer. Wel zo makkelijk voor onderweg! Het zijn dus voor mij echt fantastische lipproducten!

De Deborah Milano Volume Vinyl lipstick is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl in negen tinten voor € 11,75.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Tessa 6 juli 2020 - 09:39

Dit is echt een fijne lipstick. Sinds ik deze heb, pak ik hem er regelmatig bij

Reply
Mariska 6 juli 2020 - 13:09

De kleuren zijn wel heel erg mooi!

Reply
bychristiana 7 juli 2020 - 12:02

Wauw, wauw, wauw! Elke kleur krijgt van mij een wauw;-)

Reply
An-Alice 7 juli 2020 - 14:38

Mooie kleurtjes! Vind Huda Beauty ook prachtig, dus super om te horen dat deze ook leuk is én makkelijker verkrijgbaar!

Reply
Deb 7 juli 2020 - 22:19

Mooie lipsticks en wat een glans, wow! Ik vind vooral Rose en Red heel mooi, nude Rose is misschien net iets te licht voor mij.

Reply

Plaats een reactie