Deborah Milano Smoothing Base review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano smoothing base review base levigante

Een mooie manicure begint met een goede basis. Ik laat je twee items zien die hopelijk voor zo’n goede basis zorgen. Daarom lees je hier de Deborah Milano Smoothing Base review met de Tweezerman nagelvijl die een fantastische, zomerse lemonprint heeft.

Tweezerman nagelvijl Lemon review | € 6,95

Ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen, maar ik krijg gewoon summervibes van deze nagelvijl! Hoe onwijs leuk is dit printje?! De vijl heeft twee zijdes. De 100 grit (de grovere zijde) is geschikt voor het vijlen van acryl nagels en de 180 grit is geschikt voor het vijlen van de natuurlijke nagels. Let op dat je bij het vijlen naar één richting vijlt, want zo voorkom je gespleten nagels.

tweezerman nagelvijl review lemon

Ik ben het meest enthousiast over het beschermdoosje. Zo kun je je vijl veilig opbergen in je tas, slijt het minder snel en kun je er niet per ongeluk met je nagels langs schuren wanneer je iets uit je tas pakt. Het zou voor mij namelijk helaas niet de eerste keer zijn dat ik een deel van mijn nagellak verpest door een losslingerende vijl. 

Normaliter gebruik ik een glasvijl, omdat die nog zachter is voor je nagels; zoals de Alessandro Spa Crystal nagelvijl. Daarom blijft daar wel mijn voorkeur naar uit gaan. Alleen vind ik de Tweezerman variant heel prettig wanneer ik gelnagels aangebracht heb en dan mijn nagels wil vijlen. Dat werkt een stuk sneller en je bereikt alsnog het gewenste effect (net als bij de glasvijl). Ik kende Tweezerman trouwens vooral van de pincetten en wimperkrullers (die echt geweldig zijn!) en over beide producten schreef ik al eens een review.

Deborah Milano Smoothing Base review & swatch | € 7,50 

Deze base coat maakt je nagels glad, egaal en vult ribbels direct op. Daarbij beschermt het je nagels. De formule is verrijkt met egalisatiemiddel, opvulmiddel en vitamine E. Daarnaast bevat het camu camu Amazone-bessen, die wel tot 30 keer meer vitamine C bevatten dan een sinaasappel. Dat helpt je nagels te egaliseren en revitaliseren. 

deborah milano smoothing base review

Het kwastje zorgt ervoor dat je eenvoudig, snel en streepvrij kunt lakken. Hij is namelijk lekker breed en heeft een afgerond uiteinde, zodat je ook gemakkelijk vlak bij je nagelriemen kunt lakken zonder dat het een geknoei wordt. De basis zit er dus in no-time op, waardoor je geen excuus hebt om die over te slaan. 😉

deborah milano smoothing base swatch review

Ik vind het prettig dat een base coat net dat beetje extra geeft voor je nagels dan puur de basis leggen voor je daadwerkelijke nagellak. De lak is net niet volledig transparant, waardoor oneffenheden minder zichtbaar zijn. Daarom is het ook een goede basis voor bijvoorbeeld een French manicure. De droogtijd is normaal en de finish is satijn. Niet heel glanzend dus, maar dat verlang ik ook niet van een base coat. Combineer deze lak bijvoorbeeld met de Deborah Milano 10 Days Long nagellak in de tint 161 Dark Red. Een prachtige, rode tint.

De Deborah Milano Smoothing Base en de Tweezerman nagelvijl Lemon zijn verkrijgbaar op beautytasting.com. Met de kortingscode VERDRAAIDMOOI20 ontvang je t/m 31 mei 20% korting op het gehele assortiment, ook op items in de sale. Daarnaast krijg je drie gratis samples bij iedere bestelling en ontvang je vanaf € 50 ook nog een gratis gift.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 29 mei 2021 - 07:52

Ik ben erg benieuwd naar de vijl! Ik ben nog altijd heel blij met mijn Tweezerman pincet en ik wist helemaal niet het merk ook vijlen heeft.

Reply
Rosalie 29 mei 2021 - 21:18

Inderdaad een vrolijke vijl 🙂
Ik gebruik ook de glasvijl van alessandro.
Ben benieuwd naar de nagellak! Ga heb gelijk een kijkje genomen op hun site. Hele mooie kleuren staan ertussen zeg.

Reply
Deb 30 mei 2021 - 21:24

Wow! Je nagels zien er echt super mooi en verzorgd uit. Ik vind die vijl echt heel erg leuk. Ik ken Tweezerman ook van de pincetten (ik kan trouwens echt niet meer zonder die van mij), nu wil ik ook zo’n leuke zomerse vijl!

Reply

Plaats een reactie