Deborah Milano Instant Lift concealer review

door Daphne - verdraaid mooi
Deborah Milano instant lift concealer review-2

Concealers die een hoge dekking beloven, maar het ook daadwerkelijk nakomen, zijn schaars. Daarom ben ik erg benieuwd hoe de concealer van Deborah Milano mij zal bevallen. Ik voel me namelijk geen ‘Every Day Diva’ (de missie van het merk) zonder goeie concealer die mijn donkere kringen verbergen. Daarom lees je hier de Deborah Milano Instant Lift concealer review in de kleur 01 Fair.

Deborah Milano instant lift concealer review

Volgens Deborah Milano heeft de concealer een zachte, super lichte vloeibare textuur voor het camoufleren van donkere kringen, oneffenheden, lijntjes en rimpeltjes. De formule is verrijkt met actieve anti-age ingrediënten, zoals Centella Asiatica en soft-focus micro poederdeeltjes, waardoor je huid jeugdiger oogt. Daarnaast strijkt het de huid glad en gaat het niet in de lijntjes zitten. De voornaamste belofte is dat de concealer een hoge dekking zou hebben met een langhoudend resultaat.

Deborah Milano instant lift concealer review-3

Je brengt de concealer aan door middel van de zachte sponsapplicator. Die heeft een ronde kop en is niet al te groot, waardoor je makkelijk bij lastig bereikbare plekjes kunt komen. De concealer verschijnt uit de spons wanneer je aan de achterkant van de verpakking draait. Het midden van de huls is doorzichtig, waardoor je gemakkelijk in de gaten kunt houden hoeveel concealer je nog hebt.

Deborah Milano instant lift concealer review-4

Op de afbeelding hierboven zie je de swatch van de tint 01 Fair. Dit is een lichte tint met een neutrale tot roze ondertoon. De glow van deze concealer valt me direct op en dat bevalt me!

Look & review Deborah Milano Instant Lift concealer

Hieronder zie je twee foto’s. Op de eerste foto draag ik geen concealer en op de tweede foto bracht ik de Instant Lift concealer aan.

Deborah Milano instant lift concealer review-swatch fair-1 Deborah Milano instant lift concealer review-swatch fair

Dat het een goeie dekking heeft, wijzen de foto’s wel uit, want mijn donkere kringen zijn bijna helemaal verdwenen. Je ziet er alleen bij mijn binnenste ooghoek nog wat blauw doorheen schijnen. Voor dit resultaat bracht ik twee dunne laagjes over elkaar heen aan en dat werkt goed zonder te creasen. Daarnaast droogt het niet snel op en blijf je de glowy finish nog lang zien. Zo blijft het er natuurlijk uitzien.

De Deborah Milano Instant Lift concealer is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl in vijf tinten voor € 13,21.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

bychristiana 12 augustus 2020 - 08:39

Tjee, wat een resultaat zeg! Ik vind het zo moeilijk om een echt goede concealer te vinden voor onder de ogen, heel dekkende concealers zijn vaak wat dikker en dan zie je vaak de concealer weer ‘zitten’, ook niet mooi natuurlijk.

Reply
Marije 12 augustus 2020 - 11:09

Wat een mooi effect! Hoe breng je het aan? Met vingers, beautyblender? En poeder je het juist wel of niet af? Heel benieuwd want dit resultaat wil ik ook 🥰

Reply
Daphne - verdraaid mooi 12 augustus 2020 - 14:13

Hi Marije, ja mooi hè! 😍 Ik blend het gewoon met mijn vingers door deppende bewegingen te maken en ik poeder het niet af. Dat maakt het bij mijn huid vaak net wat te droog, waardoor de droogtelijntjes snel zichtbaar worden.

Reply
Tessa 12 augustus 2020 - 18:13

Wow dat is een zeer goede dekkende concealer!

Reply
Deb 16 augustus 2020 - 13:30

Wow 😍Wat een mooi en natuurlijk resultaat. Vind ‘em heel goed dekken en fijn dat ie ook niet creased wanneer je meerdere laagjes over elkaar heen aanbrengt.

Reply
Iris 19 augustus 2020 - 09:40

Echt een mooi effect, ben zelf best fan van die sponsapplicators al is het heel irritant dat ze snel vies worden haha!

Reply

Plaats een reactie