Deborah Milano Il Rossetto lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano il rossetto lipstick review

Ik heb al verschillende lipsticks van Deborah Milano voor je getest, maar nooit de originele. Daar komt vandaag verandering in! De klassieke Il Rossetto lipstick heeft een crème-formule en is verkrijgbaar in verschillende tinten. Ik laat je een prachtige rode tint zien en daarom lees je hier de Deborah Milano Il Rossetto lipstick review in de kleur 601 Cherry.

deborah milano il rossetto lipstick review

De lipstick heeft een goede dekking, prachtige glans en hoog draagcomfort. Daarnaast bevat het vitamines A, C en E, die je lippen verzorgen en hydrateren. De UVA- en UVB-filters beschermen je lippen tegen UV-stralen. 

Met de kortingscode VERDRAAIDMOOI20 ontvang je 20% korting op het gehele assortiment van beautytasting.com! Ook op sale!

De lipstick zit in een prachtige rode huls, waarbij je aan de bovenkant van de dop het kleurnummer terugvindt. Dat de lipstick ook rood is, is puur toeval. De andere tinten uit deze lijn hebben namelijk dezelfde rode huls. Je opent en sluit de flacon met een kliksluiting.

deborah milano il rossetto lipstick swatch 601 cherry review

De swatch laat al zien hoe onwijs romig en glanzend deze lipstick is. Bij de eerste veeg heb je al een mooi pigment, maar je kunt het ook nog goed opbouwen tot een full-coverage resultaat.

Houdbaarheid & review Deborah Milano Il Rossetto lipstick

Het merk maakt geen beloftes over hoe lang de lipstick op de lippen blijft zitten, maar dat heb ik wel voor je getest. Daarom vind je hieronder twee foto’s. De eerste foto heb ik net na het aanbrengen gemaakt en de tweede foto zo’n drie uur later.

deborah milano il rossetto lipstick swatch 601 cherry review deborah milano il rossetto lipstick swatch 601 cherry review

De lipstick blijft goed zitten zolang je niet eet of drinkt. Doe je dat wel, dan slijt het sneller en moet je het dus bijwerken. Alleen door de onwijs fijne, romige formule is dat zo gebeurd zonder dat je de ‘oude’ laag eraf hoeft te halen. En daar ben ik erg blij om. Het draagcomfort is namelijk zo fijn, dat ik hem ook voor het eten aan wil brengen. Het voelt zo heerlijk zacht en romig aan en het hydrateert je lippen perfect. Echt een aanrader, net als deze Cherry kleur trouwens!

deborah milano il rossetto lipstick swatch 601 cherry review ervaring

De Deborah Milano Il Rossetto lipstick kost € 6,95 en is verkrijgbaar op beautytasting.com. Het is hypoallergeen en vrij van parfum. Met de kortingscode VERDRAAIDMOOI20 ontvang je 20% korting op het gehele assortiment, ook op items in de sale. Daarnaast krijg je drie gratis samples bij iedere bestelling en ontvang je vanaf € 50 ook nog een gratis gift.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Deb 26 april 2021 - 09:04

Rode lipstick vind ik jou sowieso altijd goed staan en deze van Deborah Milano is daar geen uitzondering op!

Reply
bychristiana 26 april 2021 - 09:36

Prachtige kleur, rood staat jou ook altijd zo goed!

Reply
Natascha - Beautyopinie 27 april 2021 - 19:28

Staat jou prachtig, as usual!

Reply

Plaats een reactie