Deborah Milano Formula Pura lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
Deborah Milano Formula Pura lipstick review

Een tijd terug testte ik de Deborah Milano Volume Vinyl lipstick en dat vond ik een fantastische dupe van de Huda Beauty Demi Matte lipsticks. Nu test ik een ander lipproduct van het merk dat uit de clean beauty Formula Pura lijn komt. Daarom lees je hier de Deborah Milano Formula Pura lipstick review met swatches van de tinten 02 Rosy Nude en 10 Fire Red.

De Formula Pura lijn bevat geen parabenen, siliconen, petrolatum (dus minerale oliën, paraffine en vaseline), alcohol en parfum. Daarom kun je het gewoon gebruiken als je een gevoelige huid hebt. De lipstick bestaat voor 53,7% uit natuurlijke ingrediënten.

Deborah Milano Formula Pura lipstick review-1

De lipstick heeft een zachte textuur die extreme comfort biedt door de toevoeging van hydraterende en verzorgende plantaardige ingrediënten en ‘waxen’, zoals carnauba, shea butter, abrikozenolie, arganolie en rozenolie. Zo krijg je een onwijs hydraterend en verzorgend resultaat, maar wel met een hoge dekking en glanzende finish.

De huls ziet er clean uit, zoals de lijn zelf ook is. Zowel aan de boven- als onderkant zit een stickertje met het kleurnummer in de kleur van de lipstick. Ideaal als je net als ik meerdere tinten in je stash hebt. Daarnaast sluit het goed door het kliksysteem. Hieronder vind je de swatches; links tint 10 en rechts tint 02. Dit is een enkele swatch, dus het pigment is bizar goed!

Deborah Milano Formula Pura lipstick swatch

Swatch en review Deborah Milano Formula Pura lipstick

Hieronder vind je lipswatches van beide tinten en bij tint 10 heb ik getest hoe lang de lipstick zich houdt gedurende de dag.

Deborah Milano Formula Pura lipstick swatch 02 Rosy Nude Deborah Milano Formula Pura lipstick swatch 10 Fire Red Deborah Milano Formula Pura lipstick swatch 10 Fire Red-1

De testswatch maakte ik zo’n drie uur later, waarbij ik ook een broodje gegeten had. Door de glanzende en creamy textuur slijt de lipstick snel, maar door diezelfde textuur is het ook weer gemakkelijk en snel bij te werken. Het pigment is echt fantastisch en de kleuren onwijs mooi. De formule voelt onwijs goed aan, is hydraterend en mijn lippen voelen erg zacht aan. Echt twee toppers die ik vaak ga dragen!

Deborah Milano Formula Pura lipstick swatch-1

De Deborah Milano Formula Pura lipstick is verkrijgbaar in 14 tinten voor € 12,75 op douglas.nl en € 12,50 op beautytasting.com. Met de kortingscode VERDRAAIDMOOI20 ontvang je 20% korting op het gehele assortiment bij Beautytasting, ook op items in de sale! Dus ook op alle andere merken, zoals Tweezerman, Deborah Milano, WetBrush en Teaology. Daarnaast krijg je drie gratis samples bij iedere bestelling en ontvang je vanaf € 50 ook nog een gratis gift. Andere reviews van Deborah Milano lees je hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

theNextG1rl 6 mei 2021 - 07:07

Die nudetint vind ik echt prachtig!

Reply
bychristiana 6 mei 2021 - 16:33

Ik vind beide kleuren erg mooi, dit zijn echt tinten die ik zelf ook graag draag! Fijn ook dat jij altijd een foto erbij plaatst van hoe de lipstick er op de lippen uitziet, een swatch op de hand vind ik nooit zo veel zeggen. Bij die roze tint bijvoorbeeld dacht ik eerst ‘mwah’ maar als ik hem dan in een full face zie, vind ik hem prachtig. Mooie review weer!

Reply
Deb 6 mei 2021 - 19:24

Rosy nude vind ik echt een prachtige kleur voor iedere dag.

Reply
Tessa 7 mei 2021 - 08:16

Wat een mooie kleuren. Ze staan je goed

Reply

Plaats een reactie