Deborah Milano Formula Pura blush & bronzer review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano formula pura blush review

Ik testte onder andere al de foundation en concealer uit de Formula Pura lijn van Deborah Milano, maar natuurlijk mag het gezicht wel wat meer kleur krijgen! Daarom laat ik vandaag de blush en bronzer uit diezelfde lijn zien en lees en zie je hier de Deborah Milano Formula Pura blush & bronzer review met swatches.

De Formula Pura lijn bevat geen parabenen, siliconen, petrolatum (dus minerale oliën, paraffine en vaseline), alcohol en parfum. Daarom kun je het gewoon gebruiken als je een gevoelige huid hebt. De blush en bronzer bevatten daarbij ook geen talk. Wel zit in beide formules jojoba olie en vitamine E. Verder bestaat de blush voor 97,3% uit natuurlijke ingrediënten en de bronzer voor 98,3%.

deborah milano formula pura bronzer review

Beide varianten zitten in hetzelfde soort doosje met kliksluiting. Alleen de blush bevat 5 gram minder product, omdat daar nog een kwastje bij zit. Persoonlijk had dit voor mij niet gehoeven. Verder ziet het er clean uit, net zoals de lijn zelf is.

De blush laat ik je zien in de kleur 03 Cherry en de bronzer laat ik je zien in de kleur 02 Medium. Beiden hebben een langhoudende, lichte en gemakkelijk te blenden formule met een matte finish. Ook hebben ze een medium-hoge dekking, waarbij je bij de blush een natuurlijk stralend effect krijgt en bij de bronzer een sunkissed effect. Hieronder kun je de swatchfoto zien van beide producten. Het pigment is goed aanwezig!

deborah milano formula pura blush bronzer swatch

Swatch & review Deborah Milano Formula Pura blush & bronzer

Hieronder zie je twee foto’s. Op de linker foto bracht ik de bronzer aan onder mijn jukbeenderen, op het voorhoofd bij de haargrens en op de kaaklijn. Op de rechter foto bracht ik, naast de bronzer, blush aan op de appeltjes van mijn wangen.

deborah milano formula pura blush bronzer swatch-1

De poeder voelt boterzacht aan en voelt erg prettig aan op de huid. De bronzer leek me vrij donker en oranje ogen voor mijn lichte huid. Alleen doordat je het product zo onwijs goed in de huid kunt blenden, kun je gewoon doseren met de poeder en een mooi resultaat creëren. Stiekem ben ik wel nog steeds het meest verliefd op de Deborah Milano 24Ore Bronzer. Verder is de blush dé perfecte kleur voor mij en kleurt het ook perfect met de bronzer. Kortom: het pigment is zeer hoog, het blenden gaat gemakkelijk en snel en het effect is natuurlijk en mat.

De Deborah Milano Formula Pura blush is verkrijgbaar op douglas.nl voor € 10,45 en de bronzer is verkrijgbaar bij deonlinedrogist.nl voor € 10,75. Beide varianten zijn in vier kleurnuances verkrijgbaar. Andere reviews van Deborah Milano lees je hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 2 maart 2021 - 10:00

Oeh, de kleurtjes leken me in de eerste instantie best heftig, maar eenmaal op je huid is het resultaat toch wel mooi, vooral dat van de bronzer.

Reply
Bianca 2 maart 2021 - 11:52

Vooral de blush vind erg mooi, sowieso liefde voor Deborah Milano…super leuk merk! x

Reply
Deb 2 maart 2021 - 16:51

Ze staan je mooi. Ik vind vooral de blush erg mooi 😊. Zou ook echt een kleurtje voor mij zijn. Bronzer gebruik ik eigenlijk alleen in vloeibare vorm (meng ik met dagcrème).

Reply

Plaats een reactie