Deborah Milano Dangerous Curves mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano dangerous curves mascara review-1

De missie van Deborah Milano is om elke vrouw zich een Every Day Diva te laten voelen, ondanks alle hectiek en verplichtingen. Iets wat veel verschil maakt in je look én makkelijk aan te brengen moet zijn, is een mascara. Je leest daarom hier de Deborah Milano Dangerous Curves mascara review die extreem volume en extra krul moet geven. Ik laat je natuurlijk ook de voor- en na foto’s zien!

De formule bevat microvezels, waardoor de wimpers intense volume krijgen. Dankzij de nieuwste generatie polymeren worden de wimpers langdurig mooi gekruld en verlengt. Daarnaast zou de mascara intens gepigmenteerd zijn, waardoor je een intens zwart effect krijgt. Deborah Milano belooft dat de formule de wimpers de hele dag weelderig gekruld houdt.

deborah milano dangerous curves mascara review

Het is een elastomeren borsteltje heeft een tweezijdige boogvorm. De lange boog zonder knik lift en krult de wimpers. De andere zijde met de korte boog geeft de wimpers volume. Uit een instrumentale test onder 20 deelnemers blijkt dat je een 250% volume effect krijgt. De klinische test onder 20 deelnemers wijst uit dat 95% van de vrouwen perfect gekrulde lashes krijgen. Gaat jouw voorkeur uit naar een borstel met haartjes? Dan raad ik je de Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume mascara aan.

Look & review Deborah Milano Dangerous Curves mascara

Hieronder vind je twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect!

deborah milano dangerous curves mascara review look deborah milano dangerous curves mascara review look-2 deborah milano dangerous curves mascara review look-1 deborah milano dangerous curves mascara review look-3

Het effect van de mascara is goed te zien op de foto’s. Het borsteltje separeert de wimpers onwijs goed. Let bij de eerste keren gebruik wel even op dat je het overtollige product even afveegt aan de huls, want je pakt snel teveel. Nadat je het product een aantal keer gebruikt heb, verdwijnt het gelukkig. De textuur is licht, waardoor je wimpers niet verzwaren en de krul mooi blijft zitten. Daarnaast geeft de mascara ook onwijs volume en is het borsteltje net groot (of klein) genoeg om je onderste wimperharen van mascara te voorzien, zonder dat je op de huid gaat stempelen. Ik gebruik veel mascara’s die prima in gebruik zijn en leuk voor een frisse, dagelijkse look. Deze mascara is meer dan prima en geeft zo’n mooi effect dat ik voor een smokey look geen valse wimpers meer op hoef te doen!

deborah milano dangerous curves mascara review look-4

De Deborah Milano Dangerous Curves mascara is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl voor € 12,75.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 24 september 2020 - 11:21

Het resultaat is erg mooi, jij hebt trouwens sowieso al best lange wimpers van jezelf, zie ik nu;-)

Reply
Deb 25 september 2020 - 14:06

Het resultaat vind ik erg mooi bij jou. Bij mij werken dit soort borsteltjes met korte haartjes helaas niet zo goed.

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl 26 september 2020 - 09:58

Wat een mooi resultaat geeft deze mascara! Je wimpers hebben zoveel volume gekregen. <3

Liefs
X

Reply

Plaats een reactie