Deborah Milano Absolute Lasting liquid lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano absolute lasting liquid lipstick review

Met de mondkapjes die de komende tijd nog wel verplicht blijven, wil je er natuurlijk niet als een clown uitzien wanneer je je mondkapje af doet en rode lipstick op hebt. Eentje die niet afgeeft, zou daarom wel fijn en vooral handig zijn. Ik test vandaag zo’n liquid lipstick en daarom lees je hier de Deborah Milano Absolute Lasting liquid lipstick review in de kleur 10 Fire Red.

deborah milano absolute lasting liquid lipstick review-1

Deze liquid lipstick is een DUO lipstick die volgens Deborah Milano niet af zou geven. Het combineert een onwijs gepigmenteerde kleur met maximaal comfort en een schitterende glans. Dat pigment verzadigt de lippen en zorgt voor een dunne, maar sterk gepigmenteerde film op de lippen die bestand is tegen vlekken en uitlopen. De lippen zouden urenlang satijnzacht en gehydrateerd aanvoelen.

deborah milano absolute lasting liquid lipstick review-2

Eerst breng je de gekleurde basis aan op je lippen met de sponsapplicator die schuin loopt, waardoor je ook gemakkelijk in je mondhoeken kunt komen. Wacht tot het product helemaal droog is voor je verder gaat met stap twee. Dit verlengt namelijk het longlasting effect en voorkomt dat de kleur afgeeft op de transparante top coat. Dan breng je de hydraterende, transparante top coat aan. Wil je de lipstick verwijderen? Doe dat dan met een make-up remover op oliebasis of een twee-fasen remover.

deborah milano absolute lasting liquid lipstick review 10 fire red swatch

Hierboven zie je de swatch van de tint 10 Fire Red. Dit is één dun laagje en moet je zien hoe bizar gepigmenteerd het is! Echt top!

Look & review Deborah Milano Absolute Lasting liquid lipstick

Dat de lipstick lang zou blijven zitten, is een leuke belofte, maar natuurlijk ga ik dat ook voor je testen! Daarom zie je hieronder twee swatchfoto’s van mijn lippen. De eerste foto maakte ik direct na het aanbrengen. Foto twee maakte ik zo’n vijf uur later, waarbij ik ook gegeten had.

deborah milano absolute lasting liquid lipstick swatch 10 fire red review deborah milano absolute lasting liquid lipstick review 10 fire red-1

Zoals je kunt zien, blijft het pigment heel goed zitten. Alleen aan de binnenkant van mijn lippen is het wat vervaagt, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik wraps met gehakt gegeten heb en dat niet het minst vette eten is dat je kunt bedenken voor je lipstick. Alleen de glans is verdwenen, maar die kun je natuurlijk gemakkelijk opnieuw aanbrengen. Ik wil je wel als tip geven om de gloss niet te dik aan te brengen, want anders loopt de gloss wat uit buiten je lipcontouren. Dit heeft trouwens geen effect op het pigment, want dat gaat echt nergens heen. Ook blijven mijn lippen fijn en gehydrateerd aanvoelen, wat het ook nog eens een fijn product maakt om te dragen. Misschien is het wel slim om stap twee pas aan te brengen nadat je je mondkapje weer afgezet heb, want anders blijf je misschien plakken door de gloss. Een clown word je in ieder geval niet, met of zonder gloss!

De Deborah Milano Absolute Lasting liquid lipstick is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl in acht tinten voor € 12,75. Het is vrij van parabenen een dermatologisch getest.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

Bianca 3 juli 2020 - 08:56

Wat een geweldige kleur, staat je goed! x

Reply
Tessa 3 juli 2020 - 09:05

De kleur staat je erg goed!

Reply
bychristiana 3 juli 2020 - 11:13

Wat een mooie kleur! Ik moet zeggen dat ik nu, als ik weet dat ik de trein in ga als ik moet werken, bewust geen lipstick of gloss opdoe, want dat vind ik dan maar gedoe met zo’n mondkapje. Lipstick doe ik dan op het werk op.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 3 juli 2020 - 14:32

Dat begrijp ik goed, want dan zit je helemaal safe! Weet in ieder geval dat de optie er is! 😊

Reply
Natascha - Beautyopinie 4 juli 2020 - 07:48

Wat een toffe kleur! Ik vind dit soort producten altijd heel leuk bedacht maar als ik het bijvoorbeeld op doe naar kantoor, en vergeet bij te werken, ziet het er na een paar uur dan zo half opgegeten uit. Snap je wat ik bedoel 😉 ?

Reply
Mariska 4 juli 2020 - 14:15

Oh wow die is wel heel mooi, super mooie rode kleur ook 🙂

Reply

Plaats een reactie