Deborah Milano 24Ore waterproof oogpotlood review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano 24ore waterproof oogpotlood review

Een goed oogpotlood moet voor mij op meerdere vlakken goed zijn. Niet alleen om aan te brengen op mijn oogleden zelf als gewoon lijntje, maar ook geblend en in mijn waterlijn. Ik ontving een waterproof potlood en die ga ik op alle punten voor je testen. Daarom lees je hier de Deborah Milano 24Ore waterproof oogpotlood review in de kleur 1 black.

deborah milano 24ore waterproof oogpotlood review-3

Volgens Deborah Milano zorgt dit waterproof potlood voor een langhoudende kleur die niet afgeeft. Door de zijdezachte textuur zou je het moeiteloos met een duidelijke lijn op de wimperlijn kunnen aanbrengen.

deborah milano 24ore waterproof oogpotlood review-2

Het potlood heeft twee zijden, met aan de ene kant het potlood en aan de andere kant wat handige accessoires. Met het sponsje kun je de lijn blenden. Trek je de spons met het houdertje weg, dan komt het puntenslijpertje tevoorschijn. Die zorgt voor een scherpere punt voor een extra strakke lijn.

deborah milano 24ore waterproof oogpotlood swatch black review

Op de afbeelding hierboven vind je de harde swatch en de geblende swatch. Het is echt een diepzwarte kleur, precies wat ik hoopte!

Look & review Deborah Milano 24Ore waterproof oogpotlood

Ik bracht de lijn geblend aan op het bewegend ooglid. Bij de wimperrand zette ik nog een harde lijn en ik kleurde mijn waterlijn in. De wing die je ziet, is niet gemaakt met het oogpotlood. Alleen hiermee wilde ik je laten zien dat je hier dus een gemakkelijke smokey look mee kunt maken met een extra touch. Alsnog lijkt het één geheel. Houd je hier niet van, dan kun je de wing natuurlijk achterwege laten.

deborah milano 24ore waterproof oogpotlood swatch black review-1

Wauw, het potlood is écht multifunctioneel en je kunt dus met puur één product een volledige, snelle ooglook maken. Je kunt het oogpotlood makkelijk uitblenden wanneer je het net aangebracht hebt. Daarna blijft het zitten als een huis en vlekt of stempelt het niet op de rest van je ooglid. Ook op de waterlijn blijft het uren achter elkaar goed zitten. De bijgeleverde tools maken het product heel handig in gebruik en het sponsje doet zijn werk goed én is lekker zacht.

Het Deborah Milano 24Ore waterproof oogpotlood is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl in zeven tinten voor € 7,65. Het is oftalmologisch getest.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Deb 12 januari 2021 - 20:00

Ziet er goed uit! Ik gebruik meestal (gekleurde; blauw, donkerbuin met glitters, eigenlijk nooit zwart) oogpotloden van Urban Decay omdat die zo mooi gepigmenteerd zijn en de hele dag perfect blijven zitten. Zal ook eens kijken naar deze van Deborah Milano.

Reply
Janna 28 februari 2021 - 22:52

Erg fijn oogpotlood. Ik gebruik het jaren (zwart), en zou geen andere meer willen. De beschrijving hierboven klopt; alleen zou het wat langer mee mogen gaan. Ik koop er altijd 2 tegelijk, om die manier zit ik nooit zonder.

Reply

Plaats een reactie