Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano 24ore maxi volume mascara review-3

Houd jij van extreme volume wimpers zonder dat je tig laagjes over elkaar heen aan moet brengen? Dan zou je met deze Maxi Volume mascara goed zitten. Ik testte het en laat je de voor- en na foto’s zien. Daarom lees je hier de Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume mascara review.

deborah milano 24ore maxi volume mascara review-1

De rijke textuur zorgt volgens Deborah Milano direct vanaf het eerste gebruik voor onmiddellijk extreem volume, vanaf de wimperaanzet tot het uiteinde van de wimperhaartjes. Volgens een instrumentele test krijg je 170% meer volume vanaf het eerste laagje. Bij een test onder 20 vrouwen merkten zij allemaal een volume effect na één laagje. Het is namelijk verrijkt met ultralichte, fijne vezels om wimpers direct volume, lengte en krul te geven. De silicium microbolletjes creëren volle wimpers en de glycoproteïne zorgt voor gehydrateerde wimpers. Daarbij zou de textuur hyper gepigmenteerd zijn en een intens langhoudende, zwarte kleur geven zonder te vlekken of te klonteren.

deborah milano 24ore maxi volume mascara review-2

Het borsteltje is met haartjes, is vrij groot en heeft de vorm van een pion. Ondanks de belofte van een volume effect, komt er gelukkig niet extreem veel product mee uit de huls. Dan is de kans groot dat je wimpers direct mooi separeren, ondanks het volume effect. Door het formaat wordt het wel vaak een uitdaging om zonder stempelen mascara aan te brengen op de onderste wimperhaartjes. Gaat jouw voorkeur uit naar een siliconen borsteltje? Dan raad ik je de Deborah Milano Dangerous Curves mascara aan.

Look & review Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume mascara

Hieronder vind je twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect!

deborah milano 24ore maxi volume mascara review-look deborah milano 24ore maxi volume mascara review-look-2 deborah milano 24ore maxi volume mascara review-look-1 deborah milano 24ore maxi volume mascara review-look-3

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik meestal niet zo’n fan ben van dit soort borsteltjes. Vaak komt er veel te veel product mee en verzwaart de textuur de wimpers enorm. Toch moet ik erop terugkomen. Het verzwaart mijn wimpers wel wat, maar als je niet teveel product in één keer op je wimpers aanbrengt en daarom in plaats van één, twee laagjes aanbrengt, dan behoud je de krul van de wimpers vrij goed. Het borsteltje is alleen vrij groot voor mijn onderste wimperharen en heb ik een beetje op mijn huid gestempeld. Daarom moet je de mascara daar net wat geduldiger aanbrengen en mij daarin dus niet nadoen. 😉 Verder separeert het mijn wimpers echt onwijs goed en krijg ik onwijs mooie, volumineuze en intens zwarte wimpers waar ik echt blij van word!

Op de foto’s hieronder draag ik nog een product van het merk, namelijk de Deborah Milano Volume Vinyl lipstick in de kleur 06.

deborah milano 24ore maxi volume mascara review

De Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume mascara is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl voor € 11,95.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 5 augustus 2020 - 14:27

Fijn prijsje voor een mascara! Ik zou zelf niet zo gauw gaan voor een mascara met een wat dikker borsteltje. Ik heb toevallig net (eindelijk, na het lezen van heel veel positieve reviews) de Lancome Hypnose mascara besteld.

Reply
Tessa 5 augustus 2020 - 19:47

Ik vind dit een erg fijne mascara

Reply
Deb 6 augustus 2020 - 08:40

Ik vind eigenlijk alle mascara’s die je laat zien een fantastisch resultaat geven bij jou 😂. Je hebt ook van die mooie wimpers! Voor mijzelf vind ik dit borsteltje toch iets te groot. Deze ga ik er nooit zo netjes op krijgen als jij.

Reply

Plaats een reactie