Deborah Milano 24Ore Instant Maxi volume mascara pomegranate review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano 24ore instant maxi volume mascara pomegranate review

Een paar weken geleden heb ik de Fruit Cocktail Box van Beautytasting unboxt in mijn Instagram stories. Daar liet ik je onder andere een mascara zien van Deborah Milano, waarvan ik dacht dat ik die al had. Oeps, foutje! Ze lijken namelijk onwijs op elkaar, maar de nieuwe variant verzorgt de wimpers ook nog eens. Net wat andere toegevoegde ingrediënten dus en daar ga ik je alles over vertellen. Daarom lees je hier de Deborah Milano 24Ore Instant Maxi volume mascara pomegranate review met voor- en na-foto’s.

De mascara waar ik mis mee was, was de eerder gereviewde Deborah Milano 24Ore Instant Maxi volume mascara. Zonder pomegranate dus. Beide varianten geven je wimpers ultra volume in slechts één laagje, waarbij je je wimpers tot 170% meer volume geeft. Alleen het grote voordeel aan deze nieuwe variant is dat het je wimpers zacht houdt, voedt en verzorgt.

De formule bevat een krachtige keratinebooster voor sterke en gezonde wimpers. Het dringt diep door en versterkt zo elke wimper. Granaatappelolie houdt de wimpers zacht en verzorgt ze. Daarnaast worden je wimpers van de wortel tot de punt hersteld en gevoed.

deborah milano 24ore instant maxi volume mascara pomegranate review

Het borsteltje zorgt ervoor dat elke wimper wordt voorzien van de juiste hoeveelheid mascara. Wil je een mooie krul in je wimpers? Gebruik dan eerst even de wimperkruller. Als je gelijk veel volume in je wimpers wilt bereiken, dan kun je het beste een zigzag beweging maken met het borsteltje. Zo verdeelt de mascara zich meer tussen de wimpers. Natuurlijk kun je het ook recht aanbrengen en naar wens opbouwen. Sowieso zorgt het borsteltje ervoor dat het product gelijkmatig verdeeld wordt, zonder te klonten of je wimpers te verzwaren.

Look & review Deborah Milano 24Ore Instant Maxi volume mascara pomegranate

Hieronder vind je twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect!

deborah milano 24ore instant maxi volume mascara pomegranate review after deborah milano 24ore instant maxi volume mascara pomegranate review look deborah milano 24ore instant maxi volume mascara pomegranate review result

Het borsteltje is vrij groot en daarom moet je vooral bij je onderste wimperharen even uitkijken dat je niet gaat ‘stempelen’. Ik bracht twee laagjes aan, omdat ik het effect dan het mooist vind. Al geeft het bij het eerste laagje al een mooi volumineus effect.

Ik merk in gebruik eigenlijk geen verschil met de originele mascara. Daarom zou ik zelf deze variant met pomegranate aanraden. De kwaliteit wijzigt niet, maar het is net wat liever voor je wimpers. 

deborah milano 24ore instant maxi volume mascara pomegranate review result

De Deborah Milano 24Ore Instant Maxi volume mascara pomegranate is verkrijgbaar op beautytasting.com voor € 13,95. De formule is oogheelkundig getest. Met de kortingscode VERDRAAIDMOOI20 ontvang je 20% korting op het gehele assortiment, ook op items in de sale. Daarnaast krijg je drie gratis samples bij iedere bestelling en ontvang je vanaf € 50 ook nog een gratis gift. 

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 16 juli 2021 - 08:54

Ik vind het resultaat erg mooi! Toch geef ik de voorkeur aan wat kleinere borsteltjes, ik ervaar dus ook dat ik met grote borsteltjes dat ‘stempel-effect’ heb, zoals jij dat altijd zo mooi noemt;-)

Reply
Rachelkromdijk 19 juli 2021 - 17:17

Ik vind het wel een beetje een spider effect, maar hij geeft wel voldoende volume in ieder geval! je hebt er een mooie review van gemaakt 🙂

Reply

Plaats een reactie