Deborah Milano 24Ore Extra Cover foundation review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano 24ore extra cover foundation review-1

Als je het artikel met mijn foto van The Power Of Makeup gezien hebt, dan weet je dat een product van goede huize moet komen om mijn donkere kringen te verbergen. Een foundation is daarom vrijwel altijd geen optie om die ook als concealer te gebruiken. De 24Ore Extra Cover van Deborah Milano is een foundation en concealer in één. Zou ik dan toch eindelijk mijn match vinden? Je leest het hier in de Deborah Milano 24Ore Extra Cover foundation review in de kleur 00 Ivory.

deborah milano 24ore extra cover foundation review

Deze foundation en concealer in één heeft volgens Deborah Milano een hoge en langhoudende dekking om zo puistjes, kleine littekens en andere oneffenheden volledig te camoufleren. Het heeft een matte finish en is perfect voor de gecombineerde tot vette huid. Verder zou de textuur licht en ultra comfortabel zijn dat geen masker effect geeft. Ook beschermt de formule je tegen vrije radicalen, is het olievrij en bevat het een SPF 20. Het is verrijkt siliconen elastomeren, oppervlakte behandelde pigmenten en gemicroniseerde was en heeft een fluweelzachte textuur. De actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de poriën verkleind worden en de huidolie en talg geabsorbeerd worden.

deborah milano 24ore extra cover foundation review-2

Net als de meeste concealers heeft dit 2-in 1 product een sponsapplicator. De afgeronde tip zorgt ervoor dat je ook bij de kleine en moeilijk bereikbare plekjes komt. Met de platte kant kun je je gezichtshuid bedekken met foundation.

deborah milano 24ore extra cover foundation swatch 00 ivory review

OP de afbeelding hierboven zie je de swatch van de kleur 00 Ivory en de hoge en matte dekking zie je direct terug. Het is een lichte kleur met een neutrale tot gele ondertoon. Hoe de foundation er op mijn gezicht uitziet, zie je op de afbeeldingen hieronder.

Review Deborah Milano 24Ore Extra Cover foundation

De flacon is van glas en heeft een glanszwarte draaidop. Wel zo veilig om mee te nemen in je tas dus! Hieronder zie je twee foto’s. Op de linkse foto heb ik geen foundation aangebracht en op de tweede foto wel. Normaal gezien draag ik wel al concealer onder mijn ogen. Alleen omdat dit product tegelijkertijd een concealer is, heb ik dat deze keer expres niet gedaan.

deborah milano 24ore extra cover foundation swatch 00 ivory review-1

De rode plekjes bij mijn neus zijn verdwenen, maar wat ik echt niet verwacht had dat ze zouden verdwijnen, zijn mijn donkere kringen! Het is eigenlijk overbodig om nog te vermelden, maar de foundation is echt full-coverage! Het kan dus wel! Ik vind het bij sommige looks wel wat mooier als de tint onder mijn ogen net wat lichter is, omdat je dan meer met het licht in je gezicht speelt. Toch stoor ik me zeker niet aan het effect en verbaast me enorm over de goede werking.

Ik maakte de look af met wat blush. De lipkleur die je ziet, is de Deborah Milano Volume Vinyl lipstick in de kleur 06.

deborah milano 24ore extra cover foundation swatch 00 ivory review-2

De foundation heeft een matte finish en smeert vrij vol uit. Ik hoef mijn gezicht daarna niet af te poederen, want de prachtige, egale canvas is al precies goed na de foundation. Ook mijn blush en bronzer brengen niet vlekkerig aan zonder af te poederen. Ik heb geen vette of gecombineerde huid, maar ik heb de foundation wel getest toen het buiten 30 graden was en dat overleefde het! Kortom: ik ben blij dat ik deze 2-in-1 foundation en concealer een kans heb gegeven, want mijn huid is én een mooie canvas én mijn donkere kringen zijn verdwenen.

De Deborah Milano 24Ore Extra Cover foundation is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl in vijf tinten voor € 15,50. Houd je meer van een medium coverage foundation? Dan is de Deborah Milano 24Ore Nude Perfect foundation misschien wat voor jou!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Tessa 23 juli 2020 - 18:47

Fijn dat deze je zo goed bevalt. Zo te lezen is deze niet geschikt voor mijn droge huid

Reply

Plaats een reactie