Deborah Milano 24ORE Brow review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah-milano-24ORE-brow-review

Zonder mooi gevormde wenkbrauwen is je look niet af. Daarom komt Deborah Milano met de nieuwe 24ORE Brow Collectie, met daarin gloednieuwe must-have producten voor perfect gevormde wenkbrauwen. Er zijn zes nieuwe soorten wenkbrauwproducten in diverse kleuren. Volgens Deborah Milano is de collectie zowel praktisch als makkelijk te gebruiken. Dat ga ik testen!

Ik ga alle zes de wenkbrauwproducten aanbrengen. Om je een goed beeld te kunnen geven hoe mijn wenkbrauwen er normaal gezien uit zien, heb ik daar ook een foto van gemaakt. Zo heb je een prima referentiepunt.

Deborah Milano 24ORE Brow Micropencil review

deborah-milano-24ORE-brow-micropencil-review-3

Deborah Milano belooft dat je met het precisie puntje (diameter van 1,6 mm) van de 24ORE Brow Micropencil je wenkbrauwen op een natuurlijke wijze vult en definieert. Het heeft een langhoudende, zeer hoog gepigmenteerde formule die het vormen van de wenkbrauwen erg makkelijk zou maken.

deborah-milano-24ORE-brow-micropencil-review-2

Met het borsteltje kun je de wenkbrauwharen kammen, meer volume geven en de kleurafgifte mooi blenden met de natuurlijke haartjes. Ik gebruik zelf ook zo’n rond wenkbrauwborsteltje en ik ben er groot fan van! Ik vind het bijgeleverde borsteltje prettig. Het is zacht, maar stevig en doet goed wat het moet doen!

deborah-milano-24ORE-brow-micropencil-review-1Ik laat op de swatch hieronder de kleur 02 zien. Op mijn arm moet je redelijk duwen om een goede streep te kunnen zetten. Het voelt vrij droog aan, maar zorgt er wel voor dat je hele dunne haartjes kunt tekenen.
deborah-milano-24ORE-brow-micropencil-swatch-02-review

Tijd om de Micropencil aan te brengen op de wenkbrauwen!

deborah-milano-24ORE-brow-micropencil-review-look-1De tint is vrij warm bruin. Als je wilt, kun je het wat lichter maken met blenden. Waar het potlood tijdens het swatchen vrij droog aanvoelde, is dat bij het aanbrengen op de wenkbrauwen zeker niet het geval. Het voelde romig aan en is erg goed gepigmenteerd.

deborah-milano-24ORE-brow-micropencil-review-look

Met de micropencil kun je natuurlijk kiezen voor hier en daar wat losse haartjes. Ikzelf vind het mooi om de wenkbrauw helemaal in te kleuren. Je kunt met dit potlood onwijs strakke wenkbrauwen creëren. Onder de wenkbrauwen heb ik nog concealer aangebracht voor een extra strakke lijn. Aan de bovenzijde van de wenkbrauwen heb ik niets gedaan en die zijn alsnog heel strak. Het werkt enorm snel door het goed gepigmenteerde potlood. Je draait het potlood om, kamt de haren netjes met het borsteltje en klaar! Ook maakt het product de haren wat stugger, waardoor ze goed op hun plek blijven zitten. Ik vind dit een absolute aanrader!

De Deborah Milano 24ORE Brow Micropencil is te koop bij de drogisterij en parfumerie voor € 9,95. Het is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk blonde, light brown, dark brown en brunette.

Deborah Milano 24ORE Brow Marker review

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Marker-review

Deborah Milano belooft dat de 24ORE Brow Marker dezelfde langhoudende kleurafgifte geeft als microblading, maar dan zonder naalden. Het is een driekantige punt marker en zou de wenkbrauwen de keuze bieden uit natuurlijke en subtiele wenkbrauwen of juist brutalere en opvallende wenkbrauwen.

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Marker-review-1

Ik laat op de swatch hieronder de kleur 02 zien. Ik vind zo’n driepuntige marker onwijs leuk. Waar ik vooral benieuwd naar ben is of het ook daadwerkelijk sneller werkt met drie strepen. Je kunt zelf kiezen hoe krachtig je de streep zet. Hoe harder de streep, hoe bruiner het lijkt te worden. Als je het wat lichter aanbrengt, lijkt het wat assiger. Dat zie je vooral goed bij de swatch waar ik een golf in gemaakt heb. Ook kun je de marker een kwartslag draaien voor gewoon één streep.Deborah-Milano-24ORE-Brow-Marker-swatch-02-review

En nu de Marker eens testen op de wenkbrauwen!

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Marker-review-look

De marker is prima aan te brengen en vervolgens te blenden. Wacht niet te lang met blenden, want het droogt vrij snel op.

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Marker-review-look-1

Ik merk dat het op de plekken met veel wenkbrauwharen, lastiger aan te brengen is dan op kalere plekken. Bij mij zien de haren er vrij natuurlijk uit met dit product. Je kunt natuurlijker ook krachtigere strepen zetten als je dat mooier vindt. Wat me wel opvalt, is dat de marker vrij snel lijkt uit te drogen. Ik heb de marker nu een paar keer gebruikt en merk dat het niet meer zo krachtig strepen zet, dan de eerste keer.

De Deborah Milano 24ORE Brow Marker is te koop bij de drogisterij en parfumerie voor € 11,95. Het is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk blonde, light brown, dark brown en brunette.

Deborah Milano 24ORE Brow Mascara review

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Mascara-review-1Deborah Milano belooft dat het hoge precisie borsteltje van de 24ORE Brow Mascara, je wenkbrauwen vormt en meer volume geeft aan zelfs de meest weerbarstige wenkbrauwen. Het is een gekleurde mascara om de wenkbrauwen te kammen, op te vullen en te fixeren. De gelachtige textuur zou perfect zijn om zelf de optimale kleur op te bouwen.

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Mascara-review

Ik laat op de swatch hieronder de kleur 01 Blonde zien. Bij het swatchen viel me direct op dat de substantie heel vloeibaar en vrij dun is. Eenmaal aangebracht droogt het mat op en kan je er gewoon met je vinger overheen gaan, zonder dat het vlekt. Deborah-Milano-24ORE-Brow-Mascara-swatch-01-review

Zo, nu de mascara eens aanbrengen op de wenkbrauwen!

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Mascara-review-look

De tint is op de wenkbrauwen zelf nog vrij assig, waardoor het een prima tint is voor mij. Tijdens het aanbrengen kun je jouw wenkbrauwen goed naar wens vormen, omdat het eerst erg vloeibaar is. Nadat het opgedroogd is, merk je dat het je wenkbrauwen echt fixeert. Ze kunnen zo goed tegen een windvlaag!

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Mascara-review-look-1

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit product niet zo snel als los wenkbrauwproduct zou gebruiken. Het zorgt absoluut voor een natuurlijke wenkbrauw, die door de gekleurde gel net wat extra’s heeft gekregen. Alleen houd ik zelf niet zo enorm van natuurlijke wenkbrauwen. Dat is denk ik geen verrassing als je mijn wenkbrauwen bij de andere producten ziet. Buitenom dat, doet het product gewoon wat het belooft. Het ligt aan mij, niet aan jou Deborah Milano 😉 . In combinatie met de andere wenkbrauwproducten, vind ik dit product trouwens top!

De Deborah Milano 24ORE Brow Mascara is te koop bij de drogisterij en parfumerie voor € 8,95. Het is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk blonde en brunette.

Deborah Milano 24ORE Brow Pencil review

Deborah-Milano-24ORE-brow-pencil-review-2

Deborah Milano belooft dat je met de 24ORE Brow Pencil zelfs de meest onhandelbare wenkbrauwen in vorm kunt krijgen, door de nieuwe, gladde formule. Je zou de kleur naar wens op kunnen bouwen.

Deborah-Milano-24ORE-brow-pencil-review

Op de dop van het potlood zit een klein borsteltje, die je kunt gebruiken om de kleur in de wenkbrauwharen te blenden voor een natuurlijke finish. Ik moet eerlijk zeggen dat ik liever mijn eigen ronde wenkbrauwborsteltje gebruik, die de haren wat natuurlijker kan kammen. Net zoals het borsteltje van de Brow Micropencil! Al is dit standaard borsteltje niet slecht. De haren zijn stug, maar niet hard.

Deborah-Milano-24ORE-brow-pencil-review-1 Ik laat op de swatch hieronder de kleur 282 zien. Je kunt losse wimperhaartjes tekenen om een wat natuurlijker effect te krijgen en je kunt het volledig vullen. Het is aan jou wat jij het mooiste bij jou vindt. De swatch laat me al zien dat het een erg prettig potlood is, die direct goed kleur geeft en mooi over de huid glijdt.Deborah-Milano-24ORE-brow-pencil-swatch-282-reviewTijd om het potlood op de wenkbrauwen aan te brengen!

Deborah-Milano-24ORE-brow-pencil-review-lookDe tint van het potlood is vrij warm, maar door de tint te blenden is het voor mijn wenkbrauwen een prima tint. Als toch nog wat warmere wenkbrauwen bij je passen, dan zet je dit potlood meer aan en blend je het minder.

Deborah-Milano-24ORE-brow-pencil-review-look-1

Ik moet eerlijk zeggen dat ik normaal gezien niet warm loop voor wenkbrauwpotloden. De voornaamste reden hiervan is dat ze vaak zo enorm hard zijn en je enorm je best moet doen om kleur op je wenkbrauwen te krijgen. Met dat gevoel stond ik ook voor de spiegel met dit Deborah Milano potlood. Gelukkig gaat het gezegde ‘uitzonderingen bevestigen de regel’ en dat geldt 100% voor dit potlood! Je zet een paar streepjes waar je kleur wilt, je blendt het uit en klaar. Het werkt zo enorm snel! Je raakt de huid met de minste kracht aan en je hebt al een streepje. Ook glijdt het potlood enorm makkelijk door mijn wenkbrauwharen. Je brengt het aan alsof het een heel romig potlood is, al is dat in werkelijkheid niet. Het vlekt niet en blijft prima de hele dag zitten.

De Deborah Milano 24ORE Brow Pencil is te koop bij de drogisterij en parfumerie voor € 8,25. Het is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk blonde, light brown, dark brown en brunette.

Deborah Milano 24ORE Brow Pomade review

Deborah-Milano-24ORE-brow-pomade-review-1

Deborah Milano belooft dat je met de 24ORE Brow Pomade de wenkbrauwen kunt definiëren, de lege plekjes op kunt vullen en het zelf een geweldige kleurafgifte geeft. De crèmige textuur zou voor een tattoo-effect zorgen en langhoudend zijn.

Deborah-Milano-24ORE-brow-pomade-review

Deborah Milano adviseert om een wenkbrauwpenseel te gebruiken met een schuine punt voor het beste resultaat. Ik laat op de swatch hieronder de kleur 01 zien. Het is altijd zonde om je penseel in een pomade te dippen, maar toch heb ik het gedaan en het resultaat op mijn arm mag er wezen! In een handomdraai en met één keer dippen, heb ik de streepjes achter elkaar op mijn arm kunnen zetten. Hoe makkelijk?!

Deborah-Milano-24ORE-brow-pomade swatch 01-review

Ik ben zo nieuwsgierig naar het resultaat op mijn wenkbrauwen. Hieronder kun je het zien!

Deborah-Milano-24ORE-brow-pomade-review-look

De kleur zou ik omschrijven als warm-assig. Je kunt de kleur ook warmer of lichter maken. Dat ligt eraan hoe erg je de wenkbrauwen aanzet.

Deborah-Milano-24ORE-brow-pomade-review-look-1

Ik dacht in eerste instantie dat dit product het snelst zou werken van alle wenkbrauwproducten. Daar moet ik op terugkomen. Ik ben gewend om een streep te zetten bij mijn wenkbrauwen en het direct uit te blenden voor er niets meer te blenden valt en het dus opgedroogd is. Dit product droogt heel langzaam op, waardoor je langzaam je wenkbrauwen de juiste vorm kunt geven met de pomade. Dat betekent ook dat als je te snel met je wenkbrauwborstel door je wenkbrauwen gaat, je het product als het ware wegvaagt. Dat is zonde, want door de wat zachtere en crèmige textuur van de pomade geeft het wel snel een mooie kleur aan je wenkies.

Met andere woorden: je moet er even je handigheid in vinden wanneer en hoe heftig je de wenkbrauwen kunt borstelen. Als je dat onder de knie hebt, dan kun je ook met dit product redelijk snel werken. Zodra de pomade opgedroogd is, zorgt het er ook direct voor dat je wenkbrauwen op zijn plek blijven zitten.

De Deborah Milano 24ORE Brow Pomade is te koop bij de drogisterij en parfumerie voor € 11,95. Het is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk light brown en dark brown.

Deborah Milano 24ORE Brow Powder review

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Powder-review-1

Deborah Milano belooft dat je met de 24ORE Brow Powder lege plekjes in je wenkbrauwen gemakkelijk opvult, de gewichtloze formule zich gemakkelijk laat blenden met de haartjes en de kleur op te bouwen is. Ook zou de zijdezachte poeder textuur de wenkbrauwen een langhoudende definitie geven en zorgt de applicator voor moeiteloos vollere wenkbrauwen.

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Powder-review

Ik laat op de swatch hieronder de kleur 01 Light Brown zien. Het laat zich heel gemakkelijk swatchen. Je kunt kiezen voor een wat dunnere veeg (rechts) of een aantal vegen naast elkaar (links). Het geeft met de minste aanraking direct kleur en in luttele seconden ben je klaar.

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Powder-swatch-01-reviewTijd om de poeder daadwerkelijk op mijn wenkbrauwen aan te brengen!

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Powder-review-look-1

De kleur lijkt op mijn wenkbrauwen wat assiger dan bij de swatch, maar staat gelukkig goed bij mijn huid. Mocht de kleur wat te heftig voor je zijn, dan is het ook goed te blenden en egaliseren met een wenkbrauwborsteltje. Is de kleur wat te licht? Dan kun je het ook juist goed opbouwen. Ik merk goed dat de poeder de wenkbrauw wat stugger maakt, waardoor de haartjes op zijn plek blijven zitten.

Deborah-Milano-24ORE-Brow-Powder-review-look

Als je een type bent die snel klaar wilt zijn met je wenkbrauwen, dan is deze Brow Powder echt iets voor jou. De applicator geeft direct voldoende poeder af en werkt daarom enorm snel. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat je de applicator goed aftikt voor je de poeder aanbrengt. Doe je dat niet, dan kan dat voor wat fall-out zorgen onder de wenkbrauwen. De applicator is niet heel dun, waardoor je geen hele strakke wenkbrauwen kunt creëren. Als je dat wel wilt met dit product, dan kun je een dun lijntje concealer boven en onder de wenkbrauwen aanbrengen. Dat heb ik zelf ook gedaan. Zo heb je de snelheid van een poeder en de strakke wenkbrauw van een potlood.

De Deborah Milano 24ORE Brow Powder is te koop bij de drogisterij en parfumerie voor € 9,95. Het is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk light brown en dark brown.

Ik vind het een hele mooie lijn van Deborah Milano, met prachtige wenkbrauwproducten. Over vijf van de zes producten ben ik enorm te spreken en zal ik absoluut vaker gebruiken. Die producten werken snel, zijn echt goed en blijven de rest van de dag zitten waar het hoort te zitten! Alleen over de Brow Marker ben ik iets minder te spreken, want zoals eerder gezegd heb ik het idee dat deze al vrij snel aan het uitdrogen is.

Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig en zou jij graag willen uitproberen?

deborah-milano-24ORE-brow-review-1

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

10 reacties

Yara 21 mei 2019 - 12:12

Erg fijne producten!! Zelf is de micropencil bij mij groot favoriet❤

Reply
Roos 21 mei 2019 - 16:08

Mooie review! Mooie foto’s ook!!!

Reply
Sonja 21 mei 2019 - 18:50

Mooi hoor. Ik hou niet zo van te overdreven wenkies. Ik had het persbericht gedeeld, dus wist wast ik kon verwachten! Goed gedaan, prachtige foto’s

Reply
Skincarebynaomi 21 mei 2019 - 21:24

Wat een mooie producten en wat kan jij mooi je wenkbrauwen tekenen! Zo natuurlijk. Echt een goede review

Reply
Tessa 22 mei 2019 - 07:53

wat een gevarieerd aanbod. die mascara spreekt mij erg aan, zeker voor de dagen dat ik werk en geen zin heb om ’s ochtends vroeg lang voor de spigel te staan

Reply
Melanie Hoogvliet 22 mei 2019 - 08:42

Wat een geweldige blog! Zulke mooie foto’s en alles zo uitgebreid omschreven. En hoeveel variatie is er wel niet in dit aanbod echt top gedaan!

Reply
Janet 23 mei 2019 - 16:32

Wat veel producten zeg, en vind eigenlijk al je foto’s wel mooi!. Ik gebruik nooit een wenkbrauwpotlood dus ik zou niet weten of dit goede producten zijn haha.

Reply
Xarifa 23 mei 2019 - 19:56

Door de dunne uiteindes is het echt een uitkomst voor iedereen die meer wenkbrauw wil! Jou wenkbrauwen lijken gelijk een stuk voller!

Reply
karin 23 mei 2019 - 23:28

Ik moet juist altijd vechten om mijn wenkbrauwen een beetje in bedwang te houden, maar heel mooi gedaan!

Reply
Angela | ilovebudgetmakeup.nl 28 mei 2019 - 17:16

Klinkt goed! Vind het alleen jammer dat er maar weinig kleurkeuze is qua product.
Ik ben vaak tussen licht en donker in en kan heel veel kleuren dan ook niet gebruiken omdat het nét niet matcht.

Reply

Plaats een reactie