Deborah Milano 24ORE Brow Collectie | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
deborah-milano-24ore-brow-collection

Je wenkbrauwen geven je gezicht uitdrukking en uitstraling. Deborah Milano komt met de nieuwe 24ORE Brow Collectie. Het is een gloednieuwe range aan must-have producten voor perfect gevormde wenkbrauwen.

De kleurexperts van Deborah Milano hebben een collectie voor de wenkbrauwen ontwikkeld die zowel praktisch als gemakkelijk te gebruiken is. De producten helpen je zo een oogopslag te creëren die er echt uit knalt. Kijk snel verder voor de producten.

deborah-milano-24ore-brow-micropencil

24ORE Brow Micropencil – € 9,95
De 24ORE Brow Micropencil heeft een langhoudende, zeer hoog gepigmenteerde formule die het vormen van de wenkbrauwen erg makkelijk maakt. Het ultrafijne precisie puntje van dit potlood (diameter van 1,6 mm) vult en definieert de wenkbrauwen op een natuurlijke wijze. Met het borsteltje kun je de wenkbrauwharen kammen en meer volume geven. Daarnaast blendt het de kleurafgifte mooi met de natuurlijke haartjes. De micropencil is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk blonde, light brown, dark brown en brunette.

deborah-milano-24ore-brow-marker

24ORE Brow Marker – € 11,95
Deze brow marker geeft dezelfde langhoudende kleurafgifte als microblading, maar dan zonder naalden. De drietandige punt van deze marker kamt de wenkbrauwen en biedt de keuze uit natuurlijke en subtiele wenkbrauwen of juist brutalere en opvallendere wenkbrauwen. De brow marker is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk blonde, light brown, dark brown en brunette.

deborah-milano-24ore-brow-mascara

24ORE Brow Mascara – € 8,95
Dit is een gekleurde mascara om de wenkbrauwen te kammen, op te vullen en te fixeren. De gelachtige textuur is perfect om zelf de optimale kleur op te bouwen. Het hoge precisie borsteltje vormt en geeft meer volume aan zelfs de meest weerbarstige wenkbrauwen. De brow mascara is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk blonde en brunette.

deborah-milano-24ore-brow-pencil

24ORE Brow Pencil – € 8,25
De nieuwe formule is gladder dan ooit tevoren. Deze formule is ontworpen om zelfs de meest onhandelbare wenkbrauwen in vorm te krijgen. Met dit potlood kun je de kleur opbouwen naar jouw wens. Op de dop van het potlood zit een klein borsteltje om zo de kleur mooi in de wenkbrauwharen te blenden voor een natuurlijke finish. De Brow Pencil is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk blonde, light brown, dark brown en brunette.

deborah-milano-24ore brow-pomade

24ORE Eyebrow Pomade – € 11,95
Deze eyebrow pomade definieert de wenkbrauwen, vult lege plekjes op en levert een geweldige kleurafgifte. De crèmige textuur van deze langhoudende pomade heeft zelf een tattoo-effect. Voor het beste resultaat gebruik je een wenkbrauwpenseel met een schuine punt. De eyebrow pomade is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk light brown en dark brown.

deborah-milano-24ore-brow-powder

24ORE Eyebrow Powder – € 9,95
Deze eyebrow powder vult lege plekjes in je wenkbrauwen gemakkelijk op en geeft een natuurlijke finish. De zijdezachte poeder textuur geeft de wenkbrauwen een langhoudende definitie. De handige applicator zorgt moeiteloos voor vollere wenkbrauwen. De gewichtloze formule laat zich gemakkelijk blenden met de haartjes en de kleur is op te bouwen. De eyebrow powder is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk light brown en dark brown.

Ik vind het een prachtige en complete collectie en ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de producten. Wat is jouw favoriete wenkbrauwproduct?

De 24ORE Brow Collectie van Deborah Milano is vanaf nu te koop bij de drogisterij en parfumerie.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

2 reacties

Tessa 1 mei 2019 - 18:27

Wat een uitgebreide lijn voor wenkbrauwen, echt super. Dan zit er voor elke beautylover wel iets passends bij

Reply
Deb 2 mei 2019 - 14:41

Mooie collectie! Ik ben wel benieuwd naar de brow pomade. Ik heb deze al gehad van Christian Faye en Benefit en ben nu ook nieuwsgierig geworden naar deze van Deborah Milano.

Reply

Plaats een reactie