Deborah Milano 24Ore Bronze review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano 24ore bronze review-1

Dan mag het wel volop zomer zijn, maar een sunkissed glow hoeft niet per se van de zon te komen. Die kun je ook faken met bronzer. Lekker makkelijk en snel! Deborah Milano komt met een nieuwe (waterproof!) bronzer in vier tinten, waarvan ik er twee aan je ga laten zien. Daarom lees je hier de Deborah Milano 24Ore Bronze review.

deborah milano 24ore bronze review

Deborah Milano komt met twee lichte en twee donkere tinten bronzingpoeders. Ik laat je tint 01 Light Rose en tint 03 Light Beige zien. Andere kleuren zijn 02 Dark Rose en 04 Dark Beige. Met deze poeders kun je een matte, sunkissed glow creëren, zonder onnatuurlijk effect. Volgens Deborah Milano is het zijdezachte micropoeder zeer gemakkelijk te blenden en op te bouwen. Daarnaast is de poeder waterbestendig en verrijkt met SPF 15. Beide punten zijn wel zo fijn in de zomer, waarbij je meer transpireert en sneller het water in duikt!

deborah milano 24ore bronze swatch review

Hierboven vind je de swatches van beide tinten. Links tint 01 en rechts tint 03. Ondanks dat de linker tint er in de verpakking een stuk lichter uit ziet, is dat niet terug te zien in de swatch. De rechter tint ziet er wel zo uit als in de verpakking en neigt net wat meer naar oranje dan tint 01.

Looks & review Deborah Milano 24Ore Bronze

Beide tinten heb ik aangebracht onder de jukbeenderen, op het voorhoofd bij de haargrens en bij de kaaklijn. Op onderstaande foto’s draag ik tint 01 Light Rose. Op de linkerfoto heb ik de tint ook vast, maar daar lijkt de poeder een stuk lichter dan dat het in werkelijkheid is. Houd voor de kleur de swatches en andere bovenstaande foto’s dus aan. Als basis bij alle looks bracht ik de Deborah Milano 24Ore Nude Perfect Foundation in de kleur 01 Fair aan. De lipkleur die je ziet is de Deborah Milano Volume Vinyl lipstick in de kleur 04.

deborah milano 24ore bronze swatch 1 review

Op de foto’s hieronder draag ik tint 03 Light Beige. Ook hier lijkt de kleur in de verpakking wat lichter.

deborah milano 24ore bronze swatch 3 review

De verpakking is simpel, maar onwijs stevig. Voor dat ik de productfoto’s maakte, had ik de kleur 01 namelijk op de grond laten vallen vanaf heuphoogte. Dat zorgde voor flinke hartkloppingen, maar alles was nog heel! Ze kunnen dus wel tegen een stootje, gelukkig! Natuurlijk gaat het om de inhoud en die is fijn. Ook al heb je nog nooit van het woord blenden gehoord, dan alsnog kun je deze bronzers zonder vlekken aanbrengen. Ze zijn zo onwijs zacht en fijn in gebruik, dat je je look er eigenlijk niet mee kán verpesten. Daarbij zijn ze totaal niet poederig en hebben geen kick-back in de pan of fall-out op de huid. Beide tinten hebben hun eigen ondertoon en passen bij verschillende make-up looks. 01 Light Rose zou ik eerder overdag dragen met een frisse, lichte look, terwijl ik 03 Light Beige prachtig vind voor een wat uitgebreidere en/of avondlook. Houd je van een sunkissed look zonder dat je al teveel moeite moet doen, dan zijn deze pareltjes jouw match!

Deborah Milano 24Ore Bronze is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl voor € 10,95.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 26 augustus 2020 - 08:21

Oh jee haha, de struggles van een beautyblogger. Ik probeer ook om producten die nog op de foto moeten zo min mogelijk aan te raken, want ja, stel je voor dat je iets uit je handen laat vallen;-) Wel goed dat de verpakking en de bronzer nog heel zijn. Ik heb wel eens een blusher laten vallen en daar was niets meer mee te beginnen.

Reply
VWillemse 26 augustus 2020 - 09:49

Deborah bronzers en blush zijn al jaren mijn favoriet (haal ze altijd in Frankrijk, fijn te weten dat ze nu ook hier te koop zijn).
Het is zo goed betaalbaar, maar vind ze vaak beter en fijner werken dat veel duurdere varianten.

Reply
Tessa 26 augustus 2020 - 11:39

Dat was strikken!!! IK vind deze bronzer echt super fijn

Reply
Deb 30 augustus 2020 - 13:47

Gelukkig kunnen ze tegen een stootje, zo zonde als ie aan diggelen was gevallen. Ik vind beide bronzers mooi, maar de donkere is net iets meer mijn smaak.

Reply

Plaats een reactie