Deborah Milano 10 Days Long nagellak review

door Daphne - verdraaid mooi
deborah milano 10 days long nagellak review-2

Ik draag onwijs vaak een rode lipstick. Een mooie, bijpassende nagellak maakt de look natuurlijk compleet. Ik test een nagellak die tot wel tien dagen zou blijven zitten en daarom lees je hier de Deborah Milano 10 Days Long nagellak review in de kleur 161 Dark Red.

deborah milano 10 days long nagellak review-1

Deborah Milano belooft met deze nagellak een extreem langhoudend resultaat met slechts één laagje. In combinatie met de Deborah Milano base- en top coat zou het tot wel 10 dagen blijven zitten zonder bij te werken. Ik ga een base- en top coat van een ander merk gebruiken, omdat ik die van Deborah Milano niet heb. Daarom zal ik niet een volledig eerlijke review kunnen geven, maar ik ga je in ieder geval vertellen wat mijn ervaring is. Verder zou je al een perfecte dekking en glans ervaren vanaf het eerste laagje. De formule is verrijkt met actieve ingrediënten, zoals calcium en magnesium, dat je nagel voedt en beschermt.

deborah milano 10 days long nagellak review-3

Het kwastje is lekker breed en heeft een iets afgeronde top. Zo kun je snel en egaal lakken.

Swatch & review Deborah Milano 10 Days Long nagellak

Op de afbeelding hieronder zie je de swatch van de tint 161 Dark Red.

deborah milano 10 days long nagellak swatch 161 dark red review

Ik vind het een prachtige, dieprode tint een is daarom echt een classy kleur. De Deborah Milano Red Lipstick in de kleur 10 Red Kiss is trouwens een prachtige match met deze kleur nagellak. Alleen met één laagje heb ik zeker nog geen volledige dekking die ik wel heel graag wil. Met twee laagjes kun je dat resultaat wel bereiken. De glans is wel vanaf laagje één direct zichtbaar. Daarom heb ik voor de swatchfoto geen top coat aangebracht, zodat de prachtige glans goed duidelijk is. Verder is het kwastje onwijs fijn. Je kunt snel, egaal en streeploos lakken tot dicht bij je nagelriemen door het brede en afgeronde kwastje.

De Deborah Milano 10 Days Long nagellak is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl in 17 tinten voor € 6,38.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Rachel Kromdijk 11 januari 2021 - 20:33

wauw wat een mooie glans en kleur, het nagellakje ziet er erg goed uit!

Reply
bychristiana 12 januari 2021 - 08:47

Prachtige kleur, zulke tinten draag ik ook graag. Ik heb niet echt heel stevige nagels en eigenlijk is er geen enkele nagellak die mij dagenlang perfect blijft zitten. Wat ik altijd het voordeel vind van rode nagellak is dat je makkelijk een laagje er over heen kunt doen als je wat beschadigingen op de lak hebt, zonder dat je dat extra laagje dan ziet zitten.

Reply
Deb 12 januari 2021 - 18:41

Hele mooie kleur, prachtige kleur heeft ie ook van zichzelf ❤️. Wel een beetje jammer dat je de bijbehorende base- en topcoat er niet bij gekregen hebt, zou de test toch meer compleet maken naar mijn idee, zeker met zulke beloften 😊.

Reply

Plaats een reactie