Dé multifunctionele gezichts- en lichaamstools

door Daphne - verdraaid mooi
satisfyer pro 2 next generation clitorisstimulator massage drukgolven 1 april grap

Gezichts- en lichaamstools… Je hebt ze in allerlei varianten en prijsklassen. De een kun je slechts heel gericht gebruiken, terwijl de ander multifunctioneel is. In dit artikel laat ik je tools zien die je voor heel wat dingen kan gebruiken waar jij vast in eerste instantie nog niet aan gedacht had… 😉 Scroll daarom snel verder als je benieuwd bent! 

Satisfyer Pro 2 | massage met drukgolven

Ik begin met de Satisfyer Pro 2 die ik al zelf een paar jaar gebruik. Die werkt op basis van drukgolven en dat is echt perfect voor het inmasseren van gezichtsserums en -crèmes. Zeker bij de tere huid rondom je ogen moet je goed oppassen dat je niet teveel druk zet, maar het wel op de juiste manier in de huid klopt. De Satisfyer Pro 2 heeft maar liefst 11 standen, waardoor de juiste stand er altijd tussen zit. Ik raad je zelf aan om te starten met stand 1 voor de huid rond je ogen, maar op de rest van het gezicht zet ik hem vaak wat hoger.

satisfyer pro 2 next generation clitorisstimulator massage drukgolven 1 april

De trillingen die dankzij de drukgolven ontstaan, gaan dus door de buitenste lagen van de huid, waardoor de behandeling verder in de huid kan doordringen. Dat verbetert de doorbloeding, vermindert spanning en kan de huidverzorging beter hun werk doen. Daarbij ligt het elegante design lekker in de hand en is het waterdicht. Dus gebruik het ook gerust onder de douche of in bad. Vind je juist een speels ontwerp leuk dat enig staat in de badkamer? Dan is de Satisfyer Penguin echt een aanrader. Qua werking is hij vergelijkbaar met de Pro 2, maar dat roze strikje maakt het extra speciaal.

Satisfyer Power Ring | pijnlijke polsen

satisfyer power ring penisring vibrator 1 april grap

Je kent het vast wel als je uren achter elkaar achter je laptop gezeten hebt en echt even je polsen moet draaien om dat onprettige gevoel te laten verdwijnen. De Satisfyer Power Ring schuif je gemakkelijk om je hand en plaats je op de pijnlijke plek bij de pols. Zorg ervoor dat de dunne zijde naar beneden zit, zodat je de pols in de tussentijd wel kunt laten rusten. Zet het apparaat aan voor de juiste vibratiemassage, waarbij je kunt kiezen tussen 10 standen. In eerste instantie lijkt de opening trouwens vrij smal, maar gelukkig is het zijdezachte materiaal rekbaar. Persoonlijk vind ik het ook prettig om direct mijn kuiten te masseren door met de bovenzijde over de kuiten te strelen.

Handzame massagetool voor onderweg

satisfyer wand-er woman massagekop vibrator 1 april grap

Deze Satisfyer Wand-Er Woman is hét handzame massageapparaat voor onderweg en op reis. Dankzij 50 verschillende vibratiecombinaties is hij geschikt voor het gebruik op het gehele lichaam en bij iedere pijnklacht. Doordat het een vrij lang en rank design is, kun je zelfs de moeilijk bereikbare zones bereiken. Denk aan de spieren tussen de schouderbladen en de onderrug. Dus als je weer eens veel te lang in dezelfde houding hebt moeten zitten door ellenlange vergaderingen of autoritjes, kun je gemakkelijk en laagdrempelig ontspannen en je nek, rug of je rusteloze benen masseren. Zonder dat je iemand erbij nodig hebt! 

Kleine sidenote… Kijk even naar de datum voor je alles net een tikkeltje te serieus neemt. 😉

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Willemse 1 april 2023 - 11:19

😂😂😂

Reply
Anna 1 april 2023 - 18:57

Echt heel goed gedaan!!!!!!

Reply
Deb 2 april 2023 - 08:55

Hihi ik dacht al, zijn dit ehhmm.. 😂 Leuk gedaan lady!

Reply

Plaats een reactie