De Bijenkorf adventskalender 2023 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
de bijenkorf adventskalender 2023 unboxing inhoud advent calendar ervaring producten

Vorig jaar heb ik enorm getwijfeld, maar dit jaar kocht ik hem direct na de lancering. Ik heb het over de Bijenkorf adventskalender. Dankzij de kalender van afgelopen jaar heb ik zoveel nieuwe merken ontdekt en favorieten gevonden, dat ik hem dit jaar moést hebben. Ben je benieuwd naar de inhoud? Kijk dan de video hieronder voor de Bijenkorf adventskalender 2023 unboxing.

De buitenkant van de kalender is al prachtig en gelukkig was ik over het algemeen ook heel blij met de inhoud. Zeker omdat het product dat hoog op mijn wishlist stond er gewoon in zat: de Charlotte Tilbury​ Beauty Light Wand Pinkgasm blush & highlighter. Alleen hadden er van mij net wat minder parfums in gemogen. Dat was wel erg veel van het goede. 😉 Ik stond trouwens wel enorm te kijken van de hoeveelheid full-size producten. Dus de € 139 is de Bijenkorf kalender het zeker waard! Wat vind jij van de inhoud?

De Bijenkorf adventskalender shop je voor € 139 bij de Bijenkorf. Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 28 september 2023 - 17:11

Wauw, wat is hij leuk! Ja, deze kalender vind ik echt zijn geld waard. Als ik er dit jaar eentje voor mijzelf ga kopen, wordt het deze;-)

Reply

Plaats een reactie