de Bijenkorf adventskalender 2022 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
de bijenkorf adventskalender 2022 unboxing inhoud

Vorig jaar zat ik te lang te twijfelen, was hij binnen no-time uitverkocht en pieste ik er dus naast, maar dit jaar heb ik hem bemachtigd: de enorm luxe adventskalender van De Bijenkorf. Wat een geweldige inhoud! In de video laat ik je de inhoud van alle 24 vakjes zien. Scroll daarom snel verder om de inhoud te bekijken in de Bijenkorf adventskalender 2022 unboxing video. Happy watching!

Lees de Paula’s Choice exfoliant review terug.

Wat vind jij van de inhoud?

De Bijenkorf adventskalender 2022 shop je bij de Bijenkorf. Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 21 oktober 2022 - 19:34

Haha, wel een heel lief Tell sell vrouwtje ben je;-) Super leuke kalender, echt mooie producten en merken om te ontdekken!

Reply

Plaats een reactie