CureSupport Liposomal vitamine C | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
curesupport liposomal vitamine c

Zeker nu rondom COVID-19 is het onwijs belangrijk om je weerstand zo optimaal mogelijk te hebben en houden. Vitamine C is daarbij een essentiële en onmisbare vitamine. Het speelt namelijk een belangrijke rol bij diverse lichamelijke processen en is daarom onmisbaar. Alleen maakt ons lichaam dit vitamine niet aan en kan het ook niet opslaan. Daarom is het erg belangrijk om dagelijks voldoende vitamine C in te nemen via voeding en/of supplementen. Met de CureSupport Liposomal vitamine C wordt het vitamine snel en effectief door het lichaam opgenomen om de weerstand een krachtige boost te geven. Ik vertel je er in dit artikel meer over.

Van 80% naar 2% verlies in maag

Wist je dat veel vitamine C-supplementen voor een groot gedeelte, zo’n 80%, worden afgebroken door je maagzuur? Daar doet je lichaam niks mee en plas je gewoon weer uit. De CureSupport Liposomal vitamine C komt juist ongeschonden door de maag en wordt tot 98% opgenomen in de bloedbaan. Daar kan je lichaam dus daadwerkelijk iets mee. Deze variant is uniek dankzij de liposomale, vloeibare vorm van vitamine C en is verpakt in microscopische kleine vetbolletjes. Die liposomen beschermen de vitamine C tegen het maagzuur en zorgen er ook voor dat deze vrijwel volledig door het lichaam kan worden opgenomen. Zo gaat niet 80%, maar zo’n 2% maar verloren en kan het dus maximaal werken voor een optimaal effect en dus een goede werking van het immuunsysteem, een normale werking van het zenuwstelsel en een vermindering van vermoeidheid.

Vitamine C zorgt ervoor dat vrije radicalen onschadelijk gemaakt worden. Daarnaast helpt het om witte bloedcellen te vormen die belangrijk zijn voor het immuunsysteem. Die kunnen schadelijke stoffen en ziekteverwekkers, zoals virussen, herkennen en onschadelijk maken. Ook zorgt vitamine C voor de aanmaak van collageen. Dat draagt bij aan de stevigheid van de huid, botten, tandvlees en vaatwanden. Zo’n vitamine is dus erg belangrijk!

Verkrijgbaarheid

CureSupport biedt twee concentraties liposomale vitamine C van 500 en 1000 mg. per inname van 5 ml. De 1000 mg heeft een relatief neutrale smaak. De 500 mg. is er in zowel sinaasappelsmaak als ananassmaak. De 5 ml wordt eenvoudig in een glas water of sap vermengd en ingenomen. Elke flacon is goed voor ca. 50 dagdoseringen.

De CureSupport Liposomal vitamine C 500 mg. sinaasappel of ananas kost € 31,95 – 250ml. De CureSupport Liposomal Vitamine C 1000 mg. kost € 39,95 – 250 ml. De producten zijn verkrijgbaar via diverse drogisterijen en via de webshop www.vedax.nl. De samenstelling is hoog gedoseerd, vegan, glutenvrij, GMO-vrij en bevat geen suiker of synthetische kleur- en smaakstoffen.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

Plaats een reactie