CureSupport Liposomal Resveratrol | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
curesupport liposomal resveratrol

CureSupport Liposomal Resveratrol is een natuurmiddel voor de ondersteuning van een goede weerstand in een uitzonderlijk goed opneembare vorm.

Wat is Resveratrol?

Resveratrol is een plantaardige polyfenol oftewel een heel krachtige antioxidant. Van nature is deze vooral aanwezig in de pitten, steeltjes en met name de schillen van druiven. De schillen bevatten dus de hoogste concentratie. Resveratrol en rode- en rosédruiven zijn een betere bron dan witte druiven. Resveratrol is dus plantaardig en werkt in het lichaam als een krachtige vrije radicalenvanger, net als Vitamine C.

Bij veel voedingssupplementen wordt een groot gedeelte van wat je inneemt afgebroken door het maagzuur. Daar kan het lichaam dus niet veel mee. De CureSupport Liposomal Resveratrol komt wel ongeschonden door de maag en wordt optimaal in de bloedbaan opgenomen. Daar kan het lichaam dus daadwerkelijk iets mee!

Het product is mede uniek dankzij de liposomale, vloeibare vorm van Resveratrol. Dit betekent dat deze antioxidant is verpakt in microscopisch kleine vetbolletjes. Deze zogeheten liposomen beschermen de Resveratrol tegen het maagzuur en zorgen er ook voor dat deze vrijwel volledig door het lichaam kan worden opgenomen. Niet 80% maar slechts zo’n 2% gaat maar verloren. Dit betekent dat deze vorm van Resveratrol maximaal werkt en je er daarom geen enorme hoeveelheden van hoeft in te nemen voor een optimaal effect.

Verkrijgbaarheid

De CureSupport Liposomal Resveratrol is verkrijgbaar in twee concentraties, namelijk 200 en 400 mg per inname van 5 ml. De 200 mg variant kost € 39,95 – 250 ml en de 400 mg variant kost € 58,75 – 250 ml. De 5 ml kun je in een glas water of sap vermengen en innemen. Elke flacon is goed voor zo’n 50 dagdoseringen. De samenstelling is hoog gedoseerd, vegan, glutenvrij, GMO-vrij en bevat geen suiker of synthetische kleur- en smaakstoffen. De producten zijn verkrijgbaar via diverse drogisterijen en via de webshop www.vedax.nl.

Ik schreef eerder een artikel over de CureSupport Liposomal vitamine C.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

Plaats een reactie