Collistar Volume Unico mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
Collistar-volume-unico-mascara-review-3

De huls van de mascara die ik vandaag ga testen, straalt luxe uit. Door de prachtige gouden omhulsel is het een ware uitblinker in mijn stash, maar springen mijn wimpers er ook uit als ik deze mascara draag? Ik ga het testen en daarom lees je hier de Collistar Volume Unico mascara review.

Collistar-volume-unico-mascara-review

De mascara zit verpakt in een wit glanzend, kartonnen doosje met gouden en zwarte details. Zo kan er geen krasje komen op de prachtige huls. Die er trouwens niet alleen luxe en chique uitziet, maar ook nog eens praktisch is. Bij het dichtdraaien van de mascara voel je namelijk een soort klik als het volledig dicht zit en zo kan je mascara niet uitdrogen. Daarnaast voelt de huls kwalitatief goed aan doordat het redelijk zwaar is en het niet echt plastic-achtig aanvoelt.

Collistar-volume-unico-mascara-review-2

Het is een dubbel borsteltje dat volgens Collistar direct meer volume geeft aan de wimpers en de mascara perfect verdeelt over de volledige lengte. Ondanks dat het een volumeborsteltje is, is het alsnog vrij smal. Zo kun je gemakkelijk bij de wimpers bij de binnenste ooghoek en onder de ogen komen, zonder dat je gaat ‘stempelen’.

Belofte Collistar

Volgens Collistar is het een unieke mascara die de wimpers onmiddellijk volume geeft, voller maakt, modelleert en de structuur opnieuw vormgeeft, waardoor de blik intens wordt. Door de speciale mix van wassen met verschillende smeltpunten, kun je zoveel laagjes aanbrengen als je wilt om zo de gewenste volume en krul te krijgen. Verder bevat de formule panthenol en verschillende peptiden, waaronder widelash dat de wimpers van binnenuit verzorgt, waardoor ze mooier, sterker, langer en dikker worden. Daarnaast geeft het je wimpers glans en een langhoudend resultaat. De werkzaamheid is klinisch bewezen en volgens de testresultaten heb je direct 200% meer volume en binnen twee weken 41% sterkere wimpers.

Collistar-volume-unico-mascara-review-4

Review Collistar Volume Unico mascara

Hieronder vind je 2 foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara, zodat je goed kunt zien wat de mascara voor mijn wimpers doet.

Collistar-volume-unico-mascara-review-look Collistar-volume-unico-mascara-review-look-2 Collistar-volume-unico-mascara-review-look-1 Collistar-volume-unico-mascara-review-look-3

Het is een bijzondere mascara en heel anders dan de meeste mascara’s die ik getest heb. In principe is het soort borsteltje niet mijn favoriet, omdat mijn ervaring is dat het bij mij snel voor klontjes zorgt. Gelukkig is dat bij deze variant gecombineerd met deze formule niet het geval en vind ik hem juist erg fijn. Het separeert de wimpers direct en zorgt ervoor dat ieder haartje omringd is met product.

Collistar-volume-unico-mascara-review-look-4

Het eerste laagje geeft je wimpers nog niet direct veel volume, maar zorgt er wel voor dat alle haartjes al een laagje hebben en in de juiste positie staan. Na dat eerste laagje kun je zelf bepalen hoeveel volume je wilt creëren en ik was tevreden na drie laagjes. Mijn wimpers hebben niet alleen een volume boost gekregen, maar zijn ook voller, langer en mooi gesepareerd. Toch voelen ze nog steeds soepel aan en heb je niet het gevoel dat je een volle laag mascara op je wimpers hebt. Het effect van de mascara is inderdaad langhoudend, dus Collistar komt haar beloftes na!

Collistar-volume-unico-mascara-review-1

De Collistar Volume Unico mascara is onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor € 25,49 – 13 ml. De mascara is oftalmologisch getest en is geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers. Het is ook verkrijgbaar in een waterproof variant.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 14 januari 2020 - 07:54

Ik heb deze mascara van Collistar zelf ook gehad en gebruikt en ik was er heel erg tevreden mee. Meestal kies ik echter een budget mascara uit, omdat die toch vaak een beetje hetzelfde resultaat geven. Die van Etos eigen merk is momenteel mijn favoriet.

Reply
Deb 14 januari 2020 - 14:04

Klinkt als een fijne mascara. Zelf heb ik nog geen ervaring met de cosmetica van Collistar, misschien eens verandering in brengen. Op dit moment is de Hypnôse mascara van Lancôme mijn persoonlijke favoriet. Ik vind je look ook erg mooi geworden. Prachtig hoe jij de oogschaduws blend, daar kan ik zeker nog wat van leren 😊

Reply

Plaats een reactie